72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    LasDen: nekem egy Elfen-kezdetű sorozat ugrik be ilyenkor :)

Malakai: nálam már az is csoda, hogy megnéztem egy echte-mechás sorozatot :)
  • Lelouch
    Viszont eszerint te se aléltál el tőle annyira. :D
  • LasDen #62837
    persze, hisz a világ legjobb sorozata a Gintama!!
  • IMYke2.0.0.0
    Annak meg volt az oka - 55635-ös hozzászólásom:

"Macross Frontier - 7/10

Alto-t utáltam.
    A sorozat nem volt nagyon rossz. A repülőgép-robotokkal végül is nem volt bajom. Annyira.
    Ellenben, ez a szokásos, "nem tudok dönteni" állapot, amit a srác előadott a szokásosnál is jobban idegesítő volt.
    Az utazás, az emberiség megmenekülése stb. nagyon ismerős volt - Battlestar Galactica -, ezért meglepetést nem okozott.
    Most a régi sorozatokat fogom beszerezni, meg megnézni a már meglévő Macross-filmeket."

S még valami: én nem írtam, hogy ez a világ legjobb sorozata
  • Lelouch
    Amúgy most nézem MAL-on, hogy én több pontot adtam rá, mint te...
  • BEAST #62834
    Lebuktunk, vagy lebuktam, már én sem tudom...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy szóval, a te véleményed a non plus ultra, mindenki másé fabatkát sem. Felírjuk.

//
  • Lelouch
    Nehezebb elfogadni a tényt, hogy más is helyén kezeli a sorozatot? :D
  • armageddon666
    Hmm...

Mivel arra jutottunk, hogy Lelouch az egyetlen.
    És most azt állítod, hogy te sem aléltál el tőle...

Te és Lelouch egy személy vagytok!

Busted. ;)
  • Lelouch
  • BEAST #62829
    Nem volt semmi extra, ahogy sok más "agyonhypeolt" sorozatnál sem volt. :)
  • Lelouch

• Lelouch
    Több rettenetes is van. :D De tényleg sok minőségi darab készült.
  • IMYke2.0.0.0
    Te vagy az egyetlen.
  • armageddon666
    Igen.
  • IMYke2.0.0.0
    Vannak köztük meglepően jók is - de ez valami rettenet
  • Lelouch
    Én vagyok itt az egyetlen, aki nem alélt el a Macross Frontier-től? Oké, nem volt rossz, de szerintem annyira nagyon jó se. :D
  • EnxTheOne
    gurenn lagan end:

nagyon tetszett, bár a gundam seed és macross f szerintem jobbak voltak sokkal, de így is kap egy tízest :D
  • Lelouch
    [URL=http://www.crunchyroll.com/anime-news/2013/11/04/fans-create-hundreds-of-modified-versions-of-kill-la-kill-bikini-pin-up]Fans Create Hundreds of Modified Versions of "Kill La Kill" Bikini Pin-Up[/URL]
  • Lelouch
    Kuroko S2 5. rész: Már nagyon várom Kuroko új labdavezetését élesben. :)
  • LasDen #62819
    tegnap mikor először néztem nem is volt. csak ilyen 240 sorozatot írt késznek, és rengeteg cím hiányzott a listáról. De aztán szóltam a fórumban és később már minden megvolt.
  • Monoton
  • Malakai
    Perpill mondjuk szívnak a MAL-os captchaval, szóval valószinüleg új profil importálások csak mennek várólistára vég nélkül, de nem lepődnék meg, ha a te profilodban se lenne minden adat 100% naprakész.
  • LasDen #62816
    MAL Graph
  • Monoton
    Ez melyik oldal? :)
  • LasDen #62814
    am ha már értékelések. Nálam gecibben senki nem pontozz :D

és nem hiába. ez az idei az egyik legrosszabb év...
  • Lelouch
    A Naruto jó részen kívül egyetértek. :D

A Sket Dance manga már véget ért, de a hiányzó részekből tényleg nem kizárt egy anime folytatás.
  • NovaTerra
    Az a baj, hogy nem lehet az animét meg a mangát egy lapon említeni ugyanannál a műnél. Például szerintem a Naruto nagyon jó anime, ha szigorúan fillerek nélkül nézzük, mangahű is. Szerencsére nagyon jó el van különítve a filler részek.
    Viszont One Piece esetében ilyet nem tudsz csinálni, mert tele van az anime normális részei pumpálva fillerrel és időhúzással. Volt, amikor a első új jelenet 7. perctől van. De utána is random fickót dumálnak a semmiről. "Ki az? Az mugiwara Luffy! Az, aki a nagy forradalmár Dragon fia? Az, aki szembeszállt a Világkormánnyal? Az, aki harcolt Marinedordban? Egyébként én is voltam ott egyszer, vettem az asszonynak egy igazság feliratú pólót, nagyon örült. Tényleg? Ő hogy van? Remekül, most a barátnőivel vásárolgat. Szerinted neked vesz valamit?" Rész fele el is ment ilyenekkel. Majd a mugiwara csapatból például Franky ordít egy szupert, ezzel az ő szerepe letudva 20 részre. Brook pánikol kicsit, majd Robin nevetgél kicsit. Ő is letudva 30 részre. Nami bedobja a melleit, mert az kell fanservice miatt. Luffy egyetlen egy támadásának a megnevezése már majdnem 1 perc. Hiperszuper fegyverzet erősítés, gíír szekundó,Gomu-gomuno, grizzly- szuper jet bazooka.

És akkor leszóljuk a DN, ahol 1 rész alatt több értelmes párbeszédet és érvelést lehet hallani, mint más shounenben 1 év alatt?

Hunter x hunter valóban jó, mert nincsenek benne ilyen időhúzások. Ezért jó a dragon ball kai, mert onnan is kivették a one piece szerű időhúzásokat és jó ritmusban halad az anime.

Sket Dnace még fut jumpban tudtommal, szóval annak még lesz folytatása szerintem.

FMA is jó.
  • Lelouch
    A Soul Eater és a Sket Dance sincs 100 részes...
  • armageddon666
    "Neverending" Shounenről volt szó. Jóval 100 rész fölöttiek.
  • LasDen #62809
    A Berserk mangakája annyira ráér, hogy csinál egy új mini-seriest, és majd utána tér vissza a Berserkhez :DD
  • LasDen #62808
    Objektíven nézve az FMA:B szerintem is. De Soul Eater is bőven a felső kategóriába tartozik.
  • Lelouch
    Fullmetal Alchemist Brotherhood.
  • cataflam02
    Mert szerinted mi a legjobb shounen ? :D

Vagyis inkább nevereding shounen.
    Nézzünk meg párat.

Dragon Ball:
    Ezen nőttem fel, de mai szemmel már inkább bénának találom, mint remekműnek, persze még mindig rengeteg fanja van, egyszer én is próbáltam újranézni, de miután 20 részen át castolta a Kame Hamét Goku inkább letettem róla.
    Bleach:
    Egyike volt azoknak a shouneneknek amikkel az animézést kezdtem. Emlékszem először mennyire tetszett, de most semmi pénzért nem nézném újra. Aizen legyőzése utána kaszáltam, mert onnan átment gagyiba. Bár előtte sem volt kiemelkedő, de ami az után jött az már botrányosan szar volt.
    Naruto:
    Ez az anime az, ami soha nem tetszett, pedig máig elég nagy hype van körülötte, de szerintem szar. Néha mikor kedvem van megnézem a csatákat benne, mert van 1-2 jó, de Naruto még mindig az egyik legidegesítőbb shounen főszereplő, aki mindenkit meg akar téríteni.
    D. Gray-Man:
    Erről nem nagyon nyilatkozhatok, mert pár rész után kaszáltam, egyáltalán nem jött be.
    Fairy Tail:
    A harcok jók, de tele van műdrámával, meg akadnak unalmas részek. Nem egy nagy cucc, de ez legalább nézhető.
    Hunter x Hunter:
    Láttam a régi és az új sorozatot is (már amennyi eddig kijött belőle)
    Ez már egy fokkal jobb, mint a fentiek együttvéve, de itt is vannak unalmas részek (mondjuk ilyen mindenben van). Viszont, azok a részek amikben a PT nem tűnik fel, semmivel sem nyújtanak többet, mint egy átlagos shounen anime részei, kivételt képez ez alól a jelenlegi arc, ami megmerem kockáztatni a HxH legjobb arcja.
    Hitman Reborn:
    Az eleje irtó gagyi, de 30+ rész után beindul. Igaz semmi egetrengetőt nem mutat fel, de egyszer nézhető.
    Gintama:
    Vicces, de tele van unalmas epizódokkal és, csak napi adagokban nézhető, darálni ezt nem voltam képes.
    Sket Dance:
    Nekem jobban tetszett mint a Gintama, már csak a szereplők is viccesebbek voltak. Dara itt is kizárt.
    Soul Eater:
    Pár rész után kaszáltam, unalmas gagyi.
    Inuyasha:
    Soha nem néztem, kb jó ha 2 részt láttam belőle azt is TV-ben. De úgy gondolom semmit nem vesztettem vele, hogy kihagytam.

Hirtelen ennyi shounen jutott eszembe. Biztos van ezek között olyan ami valamelyikőtök kedvence, azoktól elnézést. De miután elég sok shounent néztem nem nagyon találtam jobban a One Piecenél, főleg azért sem, mert még ennyi rész után is izgalmas tudott maradni.

• Lelouch
    A One Piece? Ne már. :D
  • LasDen #62804
    A DN vontatott, de a OP az a műfaj legjobbja...baszki :D
  • cataflam02
    Úgy minden, akkor kezdtem el, amikor már kiégtem a sok shounentől. Akkoriban gondolkoztam, hogy komolyabb műveket is nézni kéne. A DN egyike volt a komolyabbaknak. Már csak azért is vártam, hogy milyen jó lesz, mert a csapból is csak az folyik, hogy a világ legjobb animéje. OMG milyen jó a sztorija, a karakterek a grafika stb.
    Szerintem vontatott az egész sztori, a grafika nekem nem jön be. A szereplők idegesítőek a csavaros részeknél emlékszem egy két pillanat irtó gagyin volt megmagyarázva. Ezért is kaszáltam 20+ rész után, mert képtelen voltam végignézni, annyira idegesített az egész.

Ha már shounen, akkor One Piece a műfaj legjobbja.
  • Lelouch
    Én kiváncsi lennék arra a 100 jobb sorozatra, szóval ha már így felhoztad a témát, akkor hajrá, írd is össze. :)

HunterxHunter: Szerintem simán befér, az utóbbi idők legminőségibb shounen fight adaptációja, az egyik legjobb shounen fight mangából.
  • Lelouch
    Én meg az olyan véleményeket nem értem, mint a tiéd. :D Nekem se a kedvencem a Death Note, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy mi nem jöhetett be rajta ennyire. :D
  • cataflam02
    sokan* Elnézést!