kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • NovaTerra
    Az a baj, hogy nem lehet az animét meg a mangát egy lapon említeni ugyanannál a műnél. Például szerintem a Naruto nagyon jó anime, ha szigorúan fillerek nélkül nézzük, mangahű is. Szerencsére nagyon jó el van különítve a filler részek.
    Viszont One Piece esetében ilyet nem tudsz csinálni, mert tele van az anime normális részei pumpálva fillerrel és időhúzással. Volt, amikor a első új jelenet 7. perctől van. De utána is random fickót dumálnak a semmiről. "Ki az? Az mugiwara Luffy! Az, aki a nagy forradalmár Dragon fia? Az, aki szembeszállt a Világkormánnyal? Az, aki harcolt Marinedordban? Egyébként én is voltam ott egyszer, vettem az asszonynak egy igazság feliratú pólót, nagyon örült. Tényleg? Ő hogy van? Remekül, most a barátnőivel vásárolgat. Szerinted neked vesz valamit?" Rész fele el is ment ilyenekkel. Majd a mugiwara csapatból például Franky ordít egy szupert, ezzel az ő szerepe letudva 20 részre. Brook pánikol kicsit, majd Robin nevetgél kicsit. Ő is letudva 30 részre. Nami bedobja a melleit, mert az kell fanservice miatt. Luffy egyetlen egy támadásának a megnevezése már majdnem 1 perc. Hiperszuper fegyverzet erősítés, gíír szekundó,Gomu-gomuno, grizzly- szuper jet bazooka.

És akkor leszóljuk a DN, ahol 1 rész alatt több értelmes párbeszédet és érvelést lehet hallani, mint más shounenben 1 év alatt?

Hunter x hunter valóban jó, mert nincsenek benne ilyen időhúzások. Ezért jó a dragon ball kai, mert onnan is kivették a one piece szerű időhúzásokat és jó ritmusban halad az anime.

Sket Dnace még fut jumpban tudtommal, szóval annak még lesz folytatása szerintem.

FMA is jó.