kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • cataflam02
    Mert szerinted mi a legjobb shounen ? :D

Vagyis inkább nevereding shounen.
    Nézzünk meg párat.

Dragon Ball:
    Ezen nőttem fel, de mai szemmel már inkább bénának találom, mint remekműnek, persze még mindig rengeteg fanja van, egyszer én is próbáltam újranézni, de miután 20 részen át castolta a Kame Hamét Goku inkább letettem róla.
    Bleach:
    Egyike volt azoknak a shouneneknek amikkel az animézést kezdtem. Emlékszem először mennyire tetszett, de most semmi pénzért nem nézném újra. Aizen legyőzése utána kaszáltam, mert onnan átment gagyiba. Bár előtte sem volt kiemelkedő, de ami az után jött az már botrányosan szar volt.
    Naruto:
    Ez az anime az, ami soha nem tetszett, pedig máig elég nagy hype van körülötte, de szerintem szar. Néha mikor kedvem van megnézem a csatákat benne, mert van 1-2 jó, de Naruto még mindig az egyik legidegesítőbb shounen főszereplő, aki mindenkit meg akar téríteni.
    D. Gray-Man:
    Erről nem nagyon nyilatkozhatok, mert pár rész után kaszáltam, egyáltalán nem jött be.
    Fairy Tail:
    A harcok jók, de tele van műdrámával, meg akadnak unalmas részek. Nem egy nagy cucc, de ez legalább nézhető.
    Hunter x Hunter:
    Láttam a régi és az új sorozatot is (már amennyi eddig kijött belőle)
    Ez már egy fokkal jobb, mint a fentiek együttvéve, de itt is vannak unalmas részek (mondjuk ilyen mindenben van). Viszont, azok a részek amikben a PT nem tűnik fel, semmivel sem nyújtanak többet, mint egy átlagos shounen anime részei, kivételt képez ez alól a jelenlegi arc, ami megmerem kockáztatni a HxH legjobb arcja.
    Hitman Reborn:
    Az eleje irtó gagyi, de 30+ rész után beindul. Igaz semmi egetrengetőt nem mutat fel, de egyszer nézhető.
    Gintama:
    Vicces, de tele van unalmas epizódokkal és, csak napi adagokban nézhető, darálni ezt nem voltam képes.
    Sket Dance:
    Nekem jobban tetszett mint a Gintama, már csak a szereplők is viccesebbek voltak. Dara itt is kizárt.
    Soul Eater:
    Pár rész után kaszáltam, unalmas gagyi.
    Inuyasha:
    Soha nem néztem, kb jó ha 2 részt láttam belőle azt is TV-ben. De úgy gondolom semmit nem vesztettem vele, hogy kihagytam.

Hirtelen ennyi shounen jutott eszembe. Biztos van ezek között olyan ami valamelyikőtök kedvence, azoktól elnézést. De miután elég sok shounent néztem nem nagyon találtam jobban a One Piecenél, főleg azért sem, mert még ennyi rész után is izgalmas tudott maradni.