72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Animeben (is) gazdag boldog új évet mindenkinek! :) -
Monogatari Series: Second Season
Szerintem összességében az év egyik legjobb sorozata. Azt azért sajnálom, hogy Karen szinte semmit se szerepelt, de ezt ellensúlyozva viszont legalább Kaiki főszerepet kapott az utolsó feldolgozott könyvben.
A végén lévő csattanónak is köszönhetően, kijár neki tőlem a 9/10. -
Szerintem nem érdemes mélyebben elmerülni benne... :) -
Boldog új évet mindenkinek! -
Háppy New Yér -
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :) -
Tegnap még belenéztem a "Rosario + Vampire" első részébe...
Nos, nekem amolyan tucat ecchinek tűnt, szörnyek közé helyezve.
Majd ínséges időkben mélyebben belenézek. Talán. -
[2002-2003] - "Juuni Kokuki" AniDB (The Twelve Kingdoms) - 7/10
Grafika, történetvezetés nyilván az akkori elvárásoknak megfelelő - szerencsére, sem nyál, sem szextéma nem volt benne - és érdekes mód, bár akadt "üresjárat (azért idézőjel, mert ehhez is csak szőrőszívűnek kell lenni, hiszen, mindennek később szerepe van), de azok is érdekessé váltak a dramaturgia révén... ez utóbbit amúgy szokni kell.
Három nap alatt végeztem a 45 résszel, szóval remélem átmegy, hogy nem egy unalmas sorozatról van szó. -
Samurai flamenco 11: ez egyre rosszabb, dobas lesz ebbol.. -
en mondtam hogy egy kalap szar a NOT :D -
Non non biyori befejezve. Kisse esemenytelen, nem is tul vicces, viszont a hatterek, tajkepek stb egy sorozathoz kepest hihetetlenul szepen kidolgozott volt, igy nemi felfele kerekitessel 7/10 -
Oké ezt se fogom nézni... :D Hatalmas visszalépésnek érzem az eredeti Soul Eater-hez képest. Inkább jött volna egy remake.
-
Kyoukai no Kanata 12 END (AniDB): Furán indul, még furábban folytatódik, kicsit zavarosnak tűnik és olyan furcsák a szereplők, meg a cselekedeteik... aztán a 9-10. részben kiderül minden, hogy mennyire alaposan meg volt tervezve az egész korábbi laza, széthullónak tűnő felvezetés, a vége pedig szépen le lett zárva, kerek egésszé formálva a történetet. 7/10, tetszett, pedig kb. a harmada után már le akartam húzni és kicsit félreraktam, és csak most, a szünetben daráltam le.
Koroshiya-san: The Hired Gun 10 END (AniDB): 10 x 3 perc (amiből 1 perc az intro, vagyis valójában 20 perc az egész), 4-koma formátum, azaz rövidke "vicces" jelenetek sora, sztori kb. nincs, értelme sincs sok. 3/10, mert néhol lehetett mosolyogni (de csak néhol...)
-
Remélem ebben tényleg játszani fognak, nem úgy mint a Mondaijitachi-ban... -
Cím jó, tartalmat elolvasva még jobb, várós ez is. :) -
Igazi zagyvaságnak tűnik - első és második megtekintésre is. -
Örvendetes, hogy a Madhouse készíti.
-
Prof William #63063 A második ova nekem kissé Urobuchisabbnak tűnt. Mintha abba jobban beleszólhatott volna. -
Minden feliratot lehet módosítani - nem lehet őket védetté tenni.
Legfeljebb maga a fájl lett írásvédetté téve általuk, de azt fel tudod oldani.
Notepad++ is segíthet ebben. -
Ha valaki tudna segiteni abban hogy ha valamelyik fordító csapat volt olyan kedves és formázta a felíratott. És emiatt nem tudom a betűméretet változtatni.
Ezt hogy tudom megszüntetni?
Aegisub-ot használok.
Köszi -
Suisei no Gargantia extra epizódok (14 és 15): Az első egy kísértethajós sztori, amiből Ricketről tudunk meg egy kicsit többet (és valamikor a sorozat első harmadánál játszódik), a másik sztori pedig Kugel megmenekülésének és istenné válásának története. Ez utóbbi hozzátesz a fő történethez, az előbbi inkább csak a Ledo x Amy vonalat erősíti egy kicsit. :)
-
Walkure Romanze 12 END (AniDB): Big boobz, pantsu, romkom, harem, döntésképtelen főhős (akibe persze mindenki belezúg), szokásos "vicces" helyzetek - az előzetesen várható módon ez a sorozat is színtiszta ecchi volt, ugyanakkor a környezet, ez az ál-angliai modern lovagi akadémia, valamint a kidolgozottság elég jól elvitte a hátán a sztorit és a viadalok, összecsapások egész élvezhetően is meg voltak csinálva. Bár a vége az lett, amit mondtam az első rész után (pici eltéréssel), nem volt ez olyan rossz, hogy 5/10-nél rosszabbat adjak rá. -
Hát remélem kap egy normális befejezést és meganimésitík mert szerettem ez a történetet minden kis bakija ellenére.
Remélem ebben a nagy szanálásban a kedvenceim nem kerülnek bele, mert amiket mostanság találok elég alacsony színvonalúak. Sikerült az általam eddig látott legrosszabb kettőbe pont most belefutnom, és 3-om kedvencem pedig mélyrepülésbe kezdett történetileg, pedig olyan jól indult.
-
Rosario + Vampire Season II Manga Ending in February
Mi a sz*r folyik itt?
-
A 3Ds karakterek nem volt valami jó megoldás, de meg lehetett szokni, ahogy a hajós leányzókat is. :) Nekem tetszett és ebben a formájában én 7-8 körül pontoznám. Bár nekem a Gundamok óta gyengém "az ellenségem a barátom?" téma. :) -
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova 12 END (AniDB): Az elején nem ígért sokat, de meglepően jóféle techno-thriller lett belőle, bár a lány/nő alakot öltő ismeretlen hadihajók eléggé kilógnak belőle és elég hülyén jönnek ki a kapitánnyal kapcsolatos romantikus szálak is. A tengeri csaták viszont egész jól néznek ki, kár, hogy pont a karaktereken látszik néhol csúnya 3D. A szereplők amúgy okésak, van fejlődésük, bár egy részük ennek ellenére is elég gyerekes... Az utolsó néhány rész nagyon grandiózus és a sztori is kapott egyfajta lezárást (azt olvastam, eltér a mangától), bár egy csomó alapvető kérdés azért megválaszolatlan maradt. Egy stabli 6/10 kijár neki.
-
Non Non Biyori 12 END (AniDB): Nagyon tipikus slice-of-life különböző korú lányok szereplésével, amit feldob a gyönyörű, részletgazdag vidéki környezet és a humor, emellett rettentő aranyos is az egész. Legfőbb baja ennek is az, ami a többinek: nincs állandó témája, pedig főként a fővárosból a vidékre költöző lány karakterében lett volna ilyesfajta potenciál is. Ennek ellenére egész jó volt, 7/10.
-
Sziasztok! Tudom már régebben is reklámoztam egyszer a képregényt a topikban, és nem kérésre teszem most sem. Azért teszem, mert azoknak, akiknek készült nem értékelték annyira, hogy megvásárolják. Pedig a története, a rajzolása is mind a mangákat idézik.
Tehát a Sweetest Poison-ről van szó. Egyik kedves ismerősöm készítette. Angyalokról, démonokról, zenéről szól, van benne egy kis boy's love is, de nem erre fókuszál a történet. Humoros és fordulatos. :) Könnyen az egyik legjobb képregény, amit mostanában olvastam. Az ára 2000 Ft + postaköltség, vagy budapesti átvétellel nyilván ez nincs.
Olvassátok el a leírást, és ha tetszik nektek, akkor rendeljetek belőle, tényleg megéri az árát. :) Ha valakit zavartam, attól elnézést kérek! -
Outbreak Company 12 END (AniDB): Érdekesen indult és messze nem a "várható" ecchi/harem lett belőle, hanem egy ígéretes dolog, aminek azért voltak hibái, de aztán a vége... A 11. rész után a 12. lezáró rész nagyon csúnyán összecsapott lett és jóformán semmi változás nem történt a felállásban, nem vállaltak fel potenciális lezárásokat sem. Ez azért lerontotta a végét, csak 6/10-et tudok így adni rá.
-
A-Channelt is szerettem. A többire ránézek majd, köszi :) -
UTW-nél kint van a Gintama Final Chapter film. -
Nagyon hasonló stílusban: Aiura, A-Channel, Acchi Kocchi, GJ-bu, Ichigo Mashimaro, Joshiraku, Kin'iro Mosaic, Kyou no Go no Ni, Morita-san wa Mukuchi, Non Non Biyori, Yama no Susume, Yuyushiki.
-
Elég gyenge szezonnak tűnik a következő. :( Ha nagyon nem lesz mit nézni úgyis meglesek pár újat, de addig meg marad a Maken-Ki meg Seitokai Yakuindomo folytatás. -
Ilyen is rég volt már nálam, de jelen állás szerint a következő szezonból egy sorozatba se fogok belekezdeni... -
"Yuru Yuri" (eddigi összes) - 8/10
Valójában inkább 8,5. A K-ON-okat is szerettem, de ez a sorozat ütősebb.
A "főszereplő-nélküliség", a K-On + Haruhi-style recept, a kissé moe, abszolút ero-fanservice-mentesség (még ha közvetett utalások tömkelege van is benne, az ikrek által) és a grafika, zene, szinkron mind-mind együtt jól működik.
Érdekes mód, amint befejeztem a 2. évadot tegnap este, rohadtul hiányzott a 8 lány, és a kalandjaik.
Gondoltam egyet, és ránéztem valami másra - "Ladies vs. Batlers".
Majdnem behánytam, már a kezdéstől. Így inkább aznapra felhagytam az animékkel. Ne rontsa más az összképet.
-
én csak az openingjét hallgattam, de az bejön :} -
Nem kiabáltam ;-) -
jolvan. nem kell leharapni a fejem -
1+1, mivel még az ehaviból sincs fellelhető RAW. -
Minden szubjektív.
Nem megyek bele, hogy nekem miért tetszik jobban - mindent láttam ami K-On, és így tudom, hogy a Yuri Yuri nekem jobban bejön.