FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kyoukai no Kanata 12 END (AniDB): Furán indul, még furábban folytatódik, kicsit zavarosnak tűnik és olyan furcsák a szereplők, meg a cselekedeteik... aztán a 9-10. részben kiderül minden, hogy mennyire alaposan meg volt tervezve az egész korábbi laza, széthullónak tűnő felvezetés, a vége pedig szépen le lett zárva, kerek egésszé formálva a történetet. 7/10, tetszett, pedig kb. a harmada után már le akartam húzni és kicsit félreraktam, és csak most, a szünetben daráltam le.
Koroshiya-san: The Hired Gun 10 END (AniDB): 10 x 3 perc (amiből 1 perc az intro, vagyis valójában 20 perc az egész), 4-koma formátum, azaz rövidke "vicces" jelenetek sora, sztori kb. nincs, értelme sincs sok. 3/10, mert néhol lehetett mosolyogni (de csak néhol...)