FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sziasztok! Tudom már régebben is reklámoztam egyszer a képregényt a topikban, és nem kérésre teszem most sem. Azért teszem, mert azoknak, akiknek készült nem értékelték annyira, hogy megvásárolják. Pedig a története, a rajzolása is mind a mangákat idézik.
Tehát a Sweetest Poison-ről van szó. Egyik kedves ismerősöm készítette. Angyalokról, démonokról, zenéről szól, van benne egy kis boy's love is, de nem erre fókuszál a történet. Humoros és fordulatos. :) Könnyen az egyik legjobb képregény, amit mostanában olvastam. Az ára 2000 Ft + postaköltség, vagy budapesti átvétellel nyilván ez nincs.
Olvassátok el a leírást, és ha tetszik nektek, akkor rendeljetek belőle, tényleg megéri az árát. :) Ha valakit zavartam, attól elnézést kérek!