72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"nekem csak az a bajom hogy ha mondjuk valaki ír valamit akkor kb három ember itt mint az istenek leszólják"
Bocs de a te esetedet ne emlegessük egylapon a mostanival. Bejössz hogy adjunk neked digimon részeket. Aztán mikor senki nem mondott semmit még neked állt feljebb ahelyett, hogy használtad volna kicsit az internetet... Úgyhogy no comment. -
Fillerek: Való igaz hogy van olyan része a sorozatnak ami a Mangában nincs benne de van az animeben (pl Bleach Bounto saga) De fillernek azt nevezzük amikor olyan látványosan áll a történet mint amikor 3 teljes rész azzal telik, hogy Ichigo meg Renji megpróbálja vágni a vizet... Aztán rájönnek, hogy a Rukia fireBall kidou-ja hatásosabb... NA ez egy viccc.... Mangától független történetet is lehet vinni emészthető formában nem kell feleslegesen időtz húzni... Mint pl a nagy szellemidézős részek vagy az a rész amiben csak Konról volt szó és másról sem szólt mint hogy felrúgták meg plüssbabának nézték és a melleken élvezkedett ha látott egy párat aztán meg sírt Rukia után.
Ezek a fillerek és nem azok amik eltérnek a mangában lefektetett storyline-tól. -
Whisper of the heart
RahXephon
X- TV
Noir
Kenshin (30 rész után mintha fejlődött volna grafikailag az egész...)
Escaflowne -TV- (kicsit más mint a Movie (na jó sokban)
Macross Zero; Macross Plus; Macross 7;
Saber Marionette J; Saber Marionette J again ; Saber Marionette J to X -
pénzre hajtanak, sok rész
Mert a japán animátorok levegővel táplálkoznak :D -
_Vegeta_ #9894 Nem fogok flémet inditani, de ezt a "tucatanime" szot hanyagolni kene mivel ertelmetlen mar maga a szo is. Arigatou!
Apropo a REC kinek hogy tetszett? Szerintem aranyos. :) -
Bucserrel egyetértek, a naruto egy tucatanime(a pénzre hajtanak, sok rész...de hagyjuk), ezt attól függetlenül mondom, hogy nekem tetszik(nem is nagyon tudtok olyant mondani, ami egyáltalán ne tetszene). Én csak "levezetésként" néztem a többi anime mellett. Nah ja, de hagyjuk ezt a naruto témát akkor itt ebben a topikban. -
ja és hogy csak eltérjünk a naruto témától egy kicsit
most éppen nem tom mit nézzek most fejeztem be a bleach-ot és a trigun-t nem rég meg a saiyuki-t és a samurai deeper kyo-t na meg a naruto-t
ezek alapján valami jó anime-t ajánlhatnátok remélhetőleg befejezetet és nem olyan régit(jobban szeretem amin láccik hogy nem régi de azért ha jó megnézem a régit is)
előre is kösz -
nekem csak az a bajom hogy ha mondjuk valaki ír valamit akkor kb három ember itt mint az istenek leszólják
szerintem a tucatanime azok a szerintem érthetetlen csajos anime-k mint ccs vagy sailor moon de hát nekem mind1 ki mit szeret,de az hogy a naruto tuccat anime lenne.......na mind1
én örülök is mondjuk hogy a db-be pl alig van filler mert én már megőrülök tőlük az még ok lenne ha mondjuk 3-4 kis rész lenne de hogy már nem is tom hanyadik filler jön és még szemptemberig nem is lesz más,ezt csak fokozza az hogy olvasom a manga-t és már nem bírom ki hogy anime-be is láthassam amit manga-ba
a bleach-el is csak azért jó mert remélhetőleg ezzel a bounto-val be i zárul a filler sőt elég gyenge de azért beleférni a sztoriba is.........tom kicist érthetetlenül fogalmaztam meg bocs mindenki:D -
lyuly mi folyik itt :D
de tényleg. az anime topik azért anime topik mert itt megbeszélünk mindenféle animéval kapcsolatos élményeinket, és megosszuk másokkal véleményünket, stb.
és nem a naruto részeket kell megbeszélni ahogy halad vele az ember. és ez miden más animére igaz lenne. kb semmi értelme nincs annak, h minden sorozatról beszéljünk. mert ha ez menne, akkor kb napi 4-5 postot írhatna csak arról, h láttam ezt meg ezt a részt és fúú de fasza volt. ha kimondottan 1 sorozatról akarsz beszélgetni, akkor go anime fórum (pl aoianime). ez anime topik. ennyi. remélem most teljesen érthetően fogalmaztam :) -
igen ezért írtam hogy tucatanime... Ez mind benne van egy értékelhetőbb animeben. (még a Dragonballban is ami pl nekem egyik kedvencem de nem állítom, hogy az a best sőőőt:D) érzelmek fight viccek etc. Csak a fillerek nincsennek... -
_Vegeta_ #9888 Semmikepp ne hagyd ki, mert nagyon elvezetes. En is sajnalom hogy nem kezdtem el anno amikor elkezdtek az animet, de most bepotolom.
Carfanatic: Haliho! En nem szoltam le a narutot, de azert a bleach sokkal gordulekenyebb. :) -
nem azért de mindenkit leszóltok itt mert ki nyílvánítja a véleményét de ti mindent lefikázhatok ha annyira anime rajongók lennétek mindent egyaránt kedvelnétek vagy ha nem nem kell írni hogy nem érdekel felfogják anélkül is
szerintem a naruto nagyon jó anime egyéni vannak jó harcok érzelmesebb és komoly hangvitelű jelenetek és vicces is néhol -
nemist tudtam hogy ilyen jó helyen lakok
-
eléggé tucatanime kategória
Hány részt láttál belőle? -
mindkét kérdésedre ment a válasz privátban :)
kellemes anime nézést :) -
LOL beírtam browserbe: www.anime.hu
Ez van alatta:DF
SZIKLA-21
Hamvas Béla Városi Könyvtár (Százhalombatta)
Online katalógus -
Narutora nem tudom a választ mert nem is érdekel (eléggé tucatanime kategória) Info oldal ha jó angol akkor www.animenfo.com itt vannak rövid leírások animekről és egy nagyon jó ratingek is vannak ami eléggé irányadó. Magyar forumnokról nem tudok nyilatkozni mivel csak egyet használok de ez csak mangaval meg animevel foglalakozik:) Címe majd privátban megy. -
Valaki tudna nekem segiteni abban, hogy a narutot honnan tudnám letölteni,ha lehetséges magyar felirattal mert gondolom szinkron nincs hozzá.
Ja és olyan oldalakat is tudnátok adni ahol sok ismeretető van animeról? -
szvsz kihagyom a narutot.. nincs most 30 gigam hogy letoltsem. es ha most nem toltom le akkor kesobb torolni fogjak... szal ez van.. amugyse nagyon erdekel mert a videokbol nem az jon le hogy musthave.. nehany reszlet tetszik.. nehany reszlet meg pont olyan hogy jajj inkabb nezek mast -
Valamint Bleach manga chapter 234 is várható ma estére szerintem. -
JA és csak hogy valami ontopic is legyen:
[SHINSEN-SUB] Blood+Ep 34 Torrent -
Nem tudom ha te belépsz egy társaságba azt hiszed hogy onnantól ott te szarod a spanyol viaszt?? Idejöttél ebbe a topikba egy hónapja és úgy osztod az észt mintha a kezdetek óta itt lennél. Én csak annyit mondtam, hogy kérem a régebben idejárók szempontjait szem előtt tartani. És hogy ne legyen spamtopik mert soha sem volt az. De látom te csak azért is szívózol meg kötekedsz. Az a baj itt cseteltek aztán meg elveszik valami esetleg fontos info is a sok baromság között mire meg szükség lenne. Egyébként meg hosz jössz ide ugatni mikor egy szalmaszálat keresztbe nem tettél az idejárókért valaha is??
El lehet tépni a vérbe ott a naruto topic az spamnek lett kitalálva. Innentől nem reagálok maximum privátban mert ugye olyan is van. -
_Vegeta_ #9876 "megint ki" ?
Bucser kollegaval nekem sincs kedvem vitazni, mert ertelmetlen. Ha o anime info topikot akar az az o dolga en forumozni vagyok itt es nem mas nyavajgasat hallgatni.
Bucser: Amugy ha ennyire anime info topikot akarnal legalabb valaszoltal volna a kerdesemre korabban. Krezga-san megtette, te pedig csak sirankoztal hogy mi koze van ennek a topik temajahoz, ennyi.
Lassan beerlek Krezga. 78.resz! Mar mindenhol Narutot meg Sasuket latok. ^^ -
huh , mennyi mindent írtál ... ha nem sütne a nap és nem lenne szép az idő most kötekednék és még véleményem is lenne , de nem így van szal megint ki -
Szerintem meg puszta tisztelet és intelligencia kérdése tiszteletben tartani olyan emberek kérését akik már legalább 3 éve írnak ide rendszeresen hétről hétre napról napra. Mellesleg ez nem chat hanem fórum. Ha Beszélgetni akarsz ott a chat ha véleményt cserélni arra való a fórum. Kicsit tévhitben élsz ha azt hiszed, hogy ez itt beszélgetésre való. Szimplán Vélemény élmény és információcserére. De tégy ahogy gondolod ha neked örömet okoz, hogy csakazért is szétbassz egy 3 éves topicot amiben eltekintve néhány esettől alig volt flame anyázás és egyebek akkor csak hajrá. Jó úton haladsz. Jó chatelést. -
_Vegeta_ #9873 Tryst és Bucser kolleganak: Ha ennyire komoly anime fan vagy akkor biztos reggelve vagy valamelyik komolyabb magyar anime site forumara. Magasroptu eszmecseret a sorozatokrol ott kezdemenyezz, ez csak az SG informatikai hirmagazin foruma. ^^
Csocso: Igen en 68.resznel jarok es igen erdemes leszedni biztos tetszeni fog. ;) Bar naggyon lassan indul be, még a 20resz kornyeken is csak "naa mivan mar tortenni is fog valami?" jart a fejemben. :)
NFP Kolleganak: Feneket "jobb". Ezerszer vontatottabb es a Dragonball poenjai is nagyobbat utottek. :)
A fillerek egy animenak azon reszei amik eredetileg nem szerepelnek a MANGAban. Peldaul a Dragonball Garlic Junior-os reszek. ^^ Tudja f@szom miert negativum ez mindenkinek, mikor a mangat kb 10%-ha elolvassa. :) A fillerekre egyebbeknt azert van szukseg mivel az animekat ezerszer gyorsabban gyartjak mint ahogy a muveszek a mangakat kitalaljak/rajzoljak. Szoval kicsit "huzni kell az idot" hogy beerje a manga az animet. :)
Bucser:
Hóha kollega! Ez egy forum, ha beszelgetni akarok akkor azt fogom tenni, ha narutorol akkor arrol elvegre ez egy anime topik. Ami meg a kerdezest illeti egy kattintassal lehet talalni review-et egy animerol akkormeg mi a fenenek kerdezoskodjenek itt??
Fenebe az SG-vel reggel nemmukodott. grrr -
Nekiálltam az onegai teacher-nek (please teacher), és az első 9 rész utáni benyomásom annyi, hogy ez fantasztikus. Minden rész izgalmas, változatos, Az ember egyfolytában izgul a főszereplőkért, hogy most mi fog velük történni. Maga a történet alapötlete is nagyon jó, amihez jó sztorit lehet építeni. -
Végre. Kössz. -
KÉretik az összes Narutoval kapcsolatos és egymás napi ügyintézésével kapcsolatos dolgokat EBBEN a topikban intézni ez meg maradjon meg annak ami miatt a FAQ is indult. Aki animet néz vagy érdeklődik iránta ide benézve segítséget tudjon kérni általános dolgokat kérdezni vagy 1-1 részről összefoglalót kapni (természetesen a FAQ szerkesztése is majd még folytatódik) esetlegesen tanácsot kérni témákban vagy háttéranyagban.
Köszönöm!
Kéretik tiszteletben tartani a topic régebbi lakóinak nevében is. -
...már... :D -
mégse vágtam.
most még igen.
köszi :D -
kis google után már asszem vágom. :) -
Helykitöltő epizódok, amiknek nem sok közük van az eredeti sztorivonalhoz. -
hülye vagyok... mi az a "filler"? -
FFX #9864 jajj már olyan régóta tartanak a fillerek a Naruto-ban hogy már el is felejtettem milyen jó sorozat volt anno :-( -
Hát szerintem elég Dragon Ball jellegű..sok az idő húzás benne szb...bár nekem tetszik, de szerintem is nézzd meg az első pár részt, aztán döntsél. Én most a 109 résznél tartok, úgyhogy nekem már lassan a fillerek jönnek... -
Szerintem nézd meg belőle az első 9 részt.
Ha ennyi alapján nem szeretsz bele a sorozatba, akkor menthetetlen vagy. :) -
Jobb, mint a Dragonball, vagy az Inuyasha.
Előbbit ma már nem nézném, utóbbit csak ha nagyon unatkozom...
Naruto királyos, nem bírom abbahagyni, minden éjjel minimum 5 részt néztem meg ezen a héten, már a 35-ik résznél tartok. :) -
Prof William #9860 Ez állítólag megtörtént, tahát valamikor a sztori folyamán Rika megölte magát. Csak már nem mutatták. Mion is beismeri. -
5.ep. opening , elég érdekes jelenet volt. Amúgy azt hittem mutatják majd a későbbiekben, (mint ahogy az 1 fejezetben), de nem így történt. Ez a jelenet mikorra időzíthető a sztoriban nemtod??