FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nekem csak az a bajom hogy ha mondjuk valaki ír valamit akkor kb három ember itt mint az istenek leszólják
szerintem a tucatanime azok a szerintem érthetetlen csajos anime-k mint ccs vagy sailor moon de hát nekem mind1 ki mit szeret,de az hogy a naruto tuccat anime lenne.......na mind1
én örülök is mondjuk hogy a db-be pl alig van filler mert én már megőrülök tőlük az még ok lenne ha mondjuk 3-4 kis rész lenne de hogy már nem is tom hanyadik filler jön és még szemptemberig nem is lesz más,ezt csak fokozza az hogy olvasom a manga-t és már nem bírom ki hogy anime-be is láthassam amit manga-ba
a bleach-el is csak azért jó mert remélhetőleg ezzel a bounto-val be i zárul a filler sőt elég gyenge de azért beleférni a sztoriba is.........tom kicist érthetetlenül fogalmaztam meg bocs mindenki:D