FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem tudom ha te belépsz egy társaságba azt hiszed hogy onnantól ott te szarod a spanyol viaszt?? Idejöttél ebbe a topikba egy hónapja és úgy osztod az észt mintha a kezdetek óta itt lennél. Én csak annyit mondtam, hogy kérem a régebben idejárók szempontjait szem előtt tartani. És hogy ne legyen spamtopik mert soha sem volt az. De látom te csak azért is szívózol meg kötekedsz. Az a baj itt cseteltek aztán meg elveszik valami esetleg fontos info is a sok baromság között mire meg szükség lenne. Egyébként meg hosz jössz ide ugatni mikor egy szalmaszálat keresztbe nem tettél az idejárókért valaha is??
El lehet tépni a vérbe ott a naruto topic az spamnek lett kitalálva. Innentől nem reagálok maximum privátban mert ugye olyan is van.