72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #15580 aztaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o :D -
_Vegeta_ #15579 Egy neten talalt cosplayes kiccsaj. ^_^ -
Nuki #15578 ő tényleg aranyos, de kicsoda? :D -
Gábor #15577 "Én egy perverz alkoholista állat vagyok!" Ezen beszartam a röhögéstől!
-
-
_Vegeta_ #15575 A cosplay tok jo volna ha tenyleg mindenki olyasvalakinek oltozne be akire tenyleg haslonlit kulsoleg. :)
PL
[center]
-
Nuki #15574 :DDD
(aszongya az egyik a végén: holnap irodalom vizsga
... ja bocs, aki nem aggódik) :DD
köszi a linket mostmár legalább láttam hogy fest egy ilyen cosplay-bigyó :P -
Mostanaban ez a tema nalunk, hihetetlen jokat tudnak rohogni ezen az ocsem meg az anyam, utana jonnek a "Lunaris frizbis" beszolasok :DDD -
Nuki #15572 Hugom minap nézte a kill Bill-t, reméltem a rajzolt jelent miatt (vagy akármi) esetleg kedve támad egy kis animéhez, vagy hasonló sztorihoz, de sajnos nem ;) -
_Vegeta_ #15571 Jah elismerem latvanyosak voltak a lovoldozos jelenetek, jo AMV-t lehet beloluk csinalni. :PP
#15561: Ikkitousen az csak Ecchi nekem nagyon tetszik bar még nem olvastam végig meg neztem vegig. Nemtom mi bajotok vele...
#15568: Nallam ha japan dumat hallanak messzirol elkerulik a gepet. Bar amikor noveremnek megmutattam a windstruck c. filmet azt mondta ilyen szep filmet még eleteben nem latott. :P -
Nuki #15570 Holdfénybe sok fura alak járkál...:D -
Nem is értem hogy volt valakinek gyomra megvenni az egyik tousenes figurát a holdfényteamtől. -
Nuki #15568 én alt+tab-ozok ígyis néha... mert ilyen bugyivillogós jelenet, ó egyből félreértenék. :)
mellesleg egyszer mutass meg nekik egy véresebb művt, egyből megváltozik a világnézetük a 'mesékről'
barátnőm szülei (főleg anyukája) amikor témába kerülnek, ők ugye őt Inuyashát látták nézni elég sokat, és elnevezték azokat "nagyszeműek"nek :D:DDD -
na én pont ezért szoktam rögtön kikapcsolni a lejátszást mihelyt megjelenik vmelyik ősöm. Úgysem tudom velük megértetni . Illetve fater egyszer látta a ghost in the shell-t amikor mtv-n ment, bár csak a végét ,amikor Motoko azzal a tankkal harcol és megpróbálja feltépni a tetejét, de nem jön össze (illetve én hívtam fel rá a figyelmét, hogy mit szól ehhez a részhez,ami szerintem egy eszméletlenjól megcsinált jelenet a korához képest). Na az tetszett neki, a film többi része valszeg nem jönne be neki :)- max ahol lőnek -
nemtom, ocsemmel lakom egy lakasban, "szerencsere" anyam eleg kozel lakik, szal neha csak ugy villamhazkutat nalunk, rend es tisztasag utan nyomoz xD ... de akarhanyszor meglatjak hogy epp animet nezek, mindig jon a "nah megint meset nezel,ez olyan gyerekes" szoveg, amit utalok erre elkezdunk veszekedni es miniapokalipszis a vege :D -
Nuki #15565 a második bekezdéseddel teljesen egyet kell hogy értsek :P
tudom pont az a jó benne hogy ilyen természetellenes dolgokat is össze lehet hozni, de én még nem vagyok elég felnőtt, vagy mittudomén miért gondolok ilyeneket... nem tetszik és kész.
tudod mit? mutasd meg az asszonynak, hátha kaptok új ötleteket... hm? :) -
Nuki #15564 én nekem sikerült elfogadtatni: harcmüvészettel meg rajz-gyakorlásommal meg japán írással-nyelvvel, meg japán kúltúra iránti rajongásommal meg minden; a szülőkkel, ők így mindig azt kérdezik, hogy "na ezt én rajzoltam már?" :DD erre általában egy ilyen XD és
arckifejezés keveréke a válasz...
-
Prof William #15563 Én a 2. ig bírtam... De az OP ja tetszett bár marhaság az is. Party Time! -
Én már az első részt se tudtam végignézni, annyira megfeküdte a gyomromat. -
Prof William #15561 Vagy Ikkitousent ahol már alapállásban is látszik a bugyi. :) Harc közben meg tuti leszakad a csajok melléről a ruha... Idiüta egy sorozat... -
na igen, a hentai jelenetek nem kellettek volna bele,azért is mondtam hogy inkább a cenzúrázottat,az még elfogadható, az akciójelenetek jók benne szerintem -
_Vegeta_ #15559 Csalodok mer uncsi mi masert. :) H animek tobbseget elsz@rjak, ezert olvasok inkabb mangat.. Sott mar kezdek a nem H animekbol is kiabrandulni, de ez mas tema. :D A japan noi seiyuuk nyivakolasat nagyon utalom. :)
Amirol mar itt szo volt egy ideje hogy en nem komolysagot varok egy animetol/mangatol, hanem poent mert egyszeruen nemtudom komolyan venni a rajzolt karaktereket. Nekem a H is poen, ha nemaz nem is tetszik.
Egyetlen egy H animet tudok ajanlani es legyszi ha van ra mod kukkants bele. A neve Discipline es 6reszes.
Lolit ense nagyon ertem mar mondtam. :)
Seth: A kite az valami rettentoen gagyi volt sztem. Beletettek a kurast amitol hentai lett, de sok koze nincs egy hentaihoz. Raadasul nem is igazan volt szukeg a H jelenetre. Masik csodalatos alkotas toluk a mezzo forte, az egy csoppett ertelmesebb, de amugy azis sz@r. :D -
Én eddíg egy jó hentait láttam, a Kite-t . De annak is a cenzúrázott változata, mert az uncensoredben az egyik legjobb akciójelenetnél raknak be egy 3-4 perces kefélést,aztán visszatérnek az akcióhoz, elég kiábrándító volt.Jól is van megrajzolva, sztori is jó(bár klisés).Szóval a cenzúrázottat ajánlom mindenkinek -
itt senki nincs akivel leulhetnek animezni.. tehat mar azt is furcsaljak hogy japan meset nezek.... najo anno anyam 2 reszt megnezett a GITS SAC bol.. semmit nem ertett belole:D:D:D: -
nemtom.. hentainal miert csalodsz??? sztori miatt?? ez a baj a hentaival.. igaz sokat nem lattam de ott csak kurasrol meg egyebb dolgokrol van szo...
tehat nem olyan mint mondjuk az nge + szex.... ilyen hentai talan nincs is.. de ha van sem erdekel... az nge tokeletes volt szex nelkul..soot az osszes eddigi anime amit lattam tokeletes volt szex nelkul..
az ecchis animek meg okek.. egy kis bugyi villogtatas meg himbalodzo cici a polo alatt meg mittom en.. nem mondom, hogy nem tetszik es nem izgatja a fanteziamat... hivjatok prudsegnek... de kevesbe ereznem magam kellemetlenul ha egy hardcore eloszereplos baszas kozben nyitna ram a baratnom mintha egy hentai kuras kozepette.. amugy is idegesit ahogy vonyitanak a hentaiban mar csak attol is hogy lehuzzak roluka bugyit.. meg rengnek az akkora csocsok mint a fejem... :D
meg neha tenyleg annyira fiatalnak vannak megrajzolva a szereplok.. azokrol a hentaikrol ne is beszeljunk ahol a vampir tizenket faszt dug lany minden nyilasaba..... :D azok a fasza hentaik -
_Vegeta_ #15555 Ez kicsit prűdség nem? (Amugy semmi bajom ezzel, epp ezert mondtam ez erosen szeretem/nemszeretem mufaj.)
En peldaul hentait 90%-ban csak olvasok, neha megnezek egy-egy hentai animet de altalaban nagy csalodas er. :\
De még a hentai mangak jo 80-90%-a is junk, viszont amik jok azokat tobbszor is elolvasom, sott meg is vennem oket ha nem volna olyan draga es mar menne a japan is perfektul. :) -
Nuki #15554 ez a "más látja amit nézek" dolog velem is megvan, kivéve ha csoportosan ülünk neki animt nézni :)
Akkor pl nem sok Kiddy Grade-t nézhetsz, ott tele van ilyen bugyikivillogás, meg terpeszes ugrás meg mindenféle szemnek való inger :)
[fú ez szép, kerek lett] -
az agyalapimban valahol eldugva tetszik ez a hentai dolog de inkabb nem nezek ilyeneket..
nemtom.. talan ez olyan mikor a kisgyerek azt hiszi hogy a maszturbalas rossz dolog es nem szabad es beteges.. nah igy vagyok a hentaival... inkabb kihagyom:D elvagyok a sima animeval.. ha pinat akarok latni akkor megkerem az asszonyt... vagy leszedek egy elokarakteres filmet... neha attol is zavarba erzem magam hogyha egy animekarakternek fellibben a szoknyaja... foleg ha valaki mas is van a szobamba es meglatja azt amit nezek... -
japan abc:
a:?
b:?
c:?
szal tudok japanul:
??????? ??? ???????????!
amugy ja.. nincs felteve az azsiai csomag.. -
Nuki #15551 ez jó :P -
_Vegeta_ #15550 Mondja erre valaki azt hogy nem halali. ^_^
033
034
035
036
-
_Vegeta_ #15549 
Hat azert a hentájok alig 10%-a szornyes, varj mindjart linkelek egy kepet buntibol. :D John K. Peetaa mar kifigurazta a szornyes Hentaikat egy-ket koteteben. Nagyon nagy tag. :) -
J-listen meg Dating-sim-ek a hentai játékok ^^
Nameg a harakiri-t sem a japánok találták ki, náluk seppuki van ^^ (ugyan az a két kanji, csak más sorrendben :D) -
Prof William #15547 A látványnál csak arra utaltam hogy egyszerűbb elűllítani. Anno animében kevesebb pánzel is leht jó látványt effekteket létrehozni, ezért van hogy egy átlagos anime is elég látványos. -
Prof William #15546 Japán szó az igaz. De nem a japánok használjék. A japánoknál van...
Ero-Anime Ero-Game Ero-manga stb... ott így monják. :) -
Vagy: Kérek valami szörnyes K*ró5-b@52ós animét
-
Mivan, feltetted a keletázsiai támogatást, vagy még mindig ?-et látsz? :D -
_Vegeta_ #15543 Szerintem Prof nem ugy ertette. Nyilvan japan szo, de a boltba se ugy mennek be a japanok, hogy hentait kerek. :) Hanem Ero mangat kerek, vagy ilyesmi. :) -
_Vegeta_ #15542 Hentai
Valoban sok a szemet es azok 90%-a Doujinshi. :D Azert az official mangak elegge jok szoktak lenni, persze a loli-t en pl nem nagyon szivelem(meg jopar kategoriaval egyetemben, de most nem sorolom fel mindet). :)
Szamomra hentaiba is undorito ha komolykodni akarnak, nekem a hentai is csak poen, de nagyon. Aki egy Slut Girlre pl ramondja hogy hulyeseg vagy szar hentai azt inkabb nem is kommentalom h micsoda. :)
Anime VS Real Life
Filmrendezonek? Alljon meg a menet egy film ott kezdodik hogy megirjak a forgatokonyvet vagy neadjisten konyvbol irnak forgatokonyvet ezekhez a rendezonek az esetek tulnyomo reszeben sok koze nincs. Persze elolvasni elolvassa. :)
Szazezres sereg? 10 000res urflotta? Ugyanmar neked ennyire a latvany a lenyeg egy alkotasban? Legjobb peldam a galaxis utikalauz stopposoknak. Zsenialis konyv ezt nemkell ecsetelnem remelem. Aztan 81ben csinaltak szinte zsebpenzbol egy minisorozatot, ami eddig a legjobb feldolgozas amit valaha lattam es valszeg az is marad orokke. :) Most nezzuk meg 2005os filmet. Atadja a konyv hangulatat vagy durvabb kerdes: jo egyaltalan? A valasz nem. Latvany megvan, de nincs mogotte tartalom.
Egyszonak 100 a vege a latvany az semmi.
Karakterek
Valamit kihagysz. A karakterek beszelnek is, ez a szinesznek a dolga hogy beszeljen tudod mar nem eljuk a nemafilmek idejet. Jo volna egy anime karakter hang nelkul? Francokat, a kifejezesrol meg annyit hogy egy elo ember sokkal realisztikusabban tud eloadni egy szerepet. Mondok egy peldat:
Nezz ra a south park grafikajara. Tudnak csinalni 5-10arckifejezest, de ha eloben latnad a szereploket ok 1000fele arcmimikat tudnanak kifejezni az arcukkal. Animeben ugyan ez a helyzet csak annyi a kulonbseg hogy sokkal szebb a rajz es valamivel tobb mimikat tudnak lemasolni.
Mennyunk vissza a DragonBallhoz. A DB grafikaja, rajzolasmodja fergetegesen nez ki, de ez filmen ultragagyi lenne.. ezert mondtam hogy mas medium a ketto.
Nem vagyok a komoly animek ellen, egyszeruen nemtudom komolyan venni oket. Sose neznek meg egy Donnie Darko animet...a rajz szamomra nem kifejezoezkoze az effajta komolysagnak.
Érzelmek
Valoban a mangakban nem viccbol hatalmasak a szemek, mivel a japanok ugy gondoljak az a lelek tukre, es ez valoban igy van, nezz csak a szemebe egy embernek. De ettol jobban kifejezo lenne egy eredeti embernel? Nemhiszem, inkabb konnyebben atlathato (elnagyzolt). Tehat en 10/10re tennem a filmnek. Javaslom nekedis megnezesre a lentebb enlitett windstruck (내 여자친구를 소개합니다 Nae yeojachingureul sogae habnidac) -ctrl+v:))- filmet. Ha azon nem konnyezel el legalabb egy picit, akkor mars a pszichologushoz. :)
Boccs hogy hosszu lett de asszem a lenyeg bennevan. -
tisztában vagyok vele, csak most aktuális volt, azért köszi, de majd ráduszítom Relaks-ot oszt jól lefordít ha itt kötekedsz, beware