FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #15542 Hentai
Valoban sok a szemet es azok 90%-a Doujinshi. :D Azert az official mangak elegge jok szoktak lenni, persze a loli-t en pl nem nagyon szivelem(meg jopar kategoriaval egyetemben, de most nem sorolom fel mindet). :)
Szamomra hentaiba is undorito ha komolykodni akarnak, nekem a hentai is csak poen, de nagyon. Aki egy Slut Girlre pl ramondja hogy hulyeseg vagy szar hentai azt inkabb nem is kommentalom h micsoda. :)
Anime VS Real Life
Filmrendezonek? Alljon meg a menet egy film ott kezdodik hogy megirjak a forgatokonyvet vagy neadjisten konyvbol irnak forgatokonyvet ezekhez a rendezonek az esetek tulnyomo reszeben sok koze nincs. Persze elolvasni elolvassa. :)
Szazezres sereg? 10 000res urflotta? Ugyanmar neked ennyire a latvany a lenyeg egy alkotasban? Legjobb peldam a galaxis utikalauz stopposoknak. Zsenialis konyv ezt nemkell ecsetelnem remelem. Aztan 81ben csinaltak szinte zsebpenzbol egy minisorozatot, ami eddig a legjobb feldolgozas amit valaha lattam es valszeg az is marad orokke. :) Most nezzuk meg 2005os filmet. Atadja a konyv hangulatat vagy durvabb kerdes: jo egyaltalan? A valasz nem. Latvany megvan, de nincs mogotte tartalom.
Egyszonak 100 a vege a latvany az semmi.
Karakterek
Valamit kihagysz. A karakterek beszelnek is, ez a szinesznek a dolga hogy beszeljen tudod mar nem eljuk a nemafilmek idejet. Jo volna egy anime karakter hang nelkul? Francokat, a kifejezesrol meg annyit hogy egy elo ember sokkal realisztikusabban tud eloadni egy szerepet. Mondok egy peldat:
Nezz ra a south park grafikajara. Tudnak csinalni 5-10arckifejezest, de ha eloben latnad a szereploket ok 1000fele arcmimikat tudnanak kifejezni az arcukkal. Animeben ugyan ez a helyzet csak annyi a kulonbseg hogy sokkal szebb a rajz es valamivel tobb mimikat tudnak lemasolni.
Mennyunk vissza a DragonBallhoz. A DB grafikaja, rajzolasmodja fergetegesen nez ki, de ez filmen ultragagyi lenne.. ezert mondtam hogy mas medium a ketto.
Nem vagyok a komoly animek ellen, egyszeruen nemtudom komolyan venni oket. Sose neznek meg egy Donnie Darko animet...a rajz szamomra nem kifejezoezkoze az effajta komolysagnak.
Érzelmek
Valoban a mangakban nem viccbol hatalmasak a szemek, mivel a japanok ugy gondoljak az a lelek tukre, es ez valoban igy van, nezz csak a szemebe egy embernek. De ettol jobban kifejezo lenne egy eredeti embernel? Nemhiszem, inkabb konnyebben atlathato (elnagyzolt). Tehat en 10/10re tennem a filmnek. Javaslom nekedis megnezesre a lentebb enlitett windstruck (내 여자친구를 소개합니다 Nae yeojachingureul sogae habnidac) -ctrl+v:))- filmet. Ha azon nem konnyezel el legalabb egy picit, akkor mars a pszichologushoz. :)
Boccs hogy hosszu lett de asszem a lenyeg bennevan.