FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #15559 Csalodok mer uncsi mi masert. :) H animek tobbseget elsz@rjak, ezert olvasok inkabb mangat.. Sott mar kezdek a nem H animekbol is kiabrandulni, de ez mas tema. :D A japan noi seiyuuk nyivakolasat nagyon utalom. :)
Amirol mar itt szo volt egy ideje hogy en nem komolysagot varok egy animetol/mangatol, hanem poent mert egyszeruen nemtudom komolyan venni a rajzolt karaktereket. Nekem a H is poen, ha nemaz nem is tetszik.
Egyetlen egy H animet tudok ajanlani es legyszi ha van ra mod kukkants bele. A neve Discipline es 6reszes.
Lolit ense nagyon ertem mar mondtam. :)
Seth: A kite az valami rettentoen gagyi volt sztem. Beletettek a kurast amitol hentai lett, de sok koze nincs egy hentaihoz. Raadasul nem is igazan volt szukeg a H jelenetre. Masik csodalatos alkotas toluk a mezzo forte, az egy csoppett ertelmesebb, de amugy azis sz@r. :D