72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nekem inkább az nem tetszett Aoi-chan-ban, hogy folyton azon aggódott, kell-e ő Kaoru-sama-nak. Namármost egy ilyen lány, aki kellemes megjelenés, meg egymaga tud helyettesíteni egy falka szobalányt, kinek nem kéne? :D -
AranyKéz #17059 << És itt végre nem pofozza ronggyá a szerelmes lány a fiút
>>
Na igen. Ez az előnye megvan. Bár valamiért mégsem bírom Aoi-t, nekem eléggé úgy tűnt hogy érzelmileg kihasználja a srácot. De a franc se emlékszik már a részletekre, régen láttam.
-
Ja, ha már AMV Hell 3
Rákerestem az egyik snitt zenéjére youtube-on
Dr. Bombay: Kalkutta
Nagyon veszélyes a szövege XD -
Inkább romantikus, néha egy kis ecchi beütéssel
Szerintem nagyon aranyos kis sorozat, a folytatása is :) És itt végre nem pofozza ronggyá a szerelmes lány a fiút
-
AranyKéz #17056 Mindkettő van benne rendesen. Nekem tetszett, szerintem érdemes megnézni. (A két sorozatot láttam, a "Beatiful Snow" c. egy részes valamit még nem).
-
Milyen ez az Ai Yori Aoshi? ^^ mennyire ecchi és inkább ecchi irányba vagy inkább romantikusabba van eltolódva? -
:S ez már unalmas de nagyon. keressetek más témát! Pleas!! -
Tény: én is legalább 20 percet szerintem simán kivágnék belőle, másrészt csak a zenék miatt veszem elő időnként :) -
Rendben:) attól még az szvsz szerinti értékelésem nem változik róla:D -
Csókolom, jártál az AMV hell oldalán?
Ezt a sorozatot (AMV Hell 1, 2, 3, 0) a szerző sok amv-ből állította össze. Ha megnézed, sokszor az egyes részek minősége is meglehetősen eltér egymástól. Ha egyvalaki csinálja, akkor gondolom odafigyel rá (pl olyanra, hogy ha Chobits-ot szúr be, akkor az mindig szélesvásznú legyen, és ne torzított :) )
Itt az editor alatt láthatod, hogy kik követték el az egyes részeket -
na jó -fav egy időre, mert már elviselhetetlen ez az NGE-zés :|
ne akarjátok egymás véleményét megváltoztatni mert úgyse fog sikerülni :| -
"Na igen, SZVSZ te se csináltál mást, minthogy mindent belemagyaráztá"
Ja boccs akkor a szürke esőfelhőbe én is csak belemagyarázom, hogy esni fog, mert nem tudom biztosan. Sőtét az hogy nicns felhő az égen sem azt jelenti, hogy derűs az ég és jobb kedve lesz tőle az embernek.. Csak belemagyarázzuk. Egyáltalán mit nevezünk jelentésnek és megmagyarázásnak mutass egy olyan dolgot ami olyan tényként létezik, hogy nem szorul magyarázatra.
"Evangelionról nem is lehet mást, mert annyira nincs értelme "
Ha valaminek nincs értelme abba nem lehet belemagyarázni semmit. kevered a szezont a fazonnal... -
"Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad"
Valóban. kétszer.
"Nem tudom feltűnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kből összeszőtt alkotás."
Akkor nézz kicsit utána az AMV hell 3-nak és az AMV jelentésének... A Hell 3 nem több AMV-ből lett összeszőve...
Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. Szerintem a topic számára jobb a kölcsönös ignore. Ha sértő voltam bocs. Alapvetően cinikus vagyok és elég sok pszichológiát tanultam így számomra nem "EGY NAGY HYPE-OLT MOCSOKSÁG AZ EGÉSZ. "
"<< Shinji az egész sorozatban [...] >>
Magányosság; az élet értelme a szerelem; szeretet/gyűlölet ambivalencia. Yay de mély tartalmú és még csak nem is klisés."
Mutass egy sorozatot vagy egy filmet (lehet élőszereplős vagy anime mindegy) ahol az Evangelion előtt ezen kérdésekről beszéltek felvetették?? MIndet egyben egy történetben és karakterbe fűzve? Ne csodálkozz ha nem tudsz.
Mindegy Innentől úgyis kölcsönös az ignore. -
AranyKéz #17047 << Azzal nem lehet kezdeni semmit hogyha nem válaszolsz a válaszomra, hanem figyelmenkívülhagyod majd később előjössz a szokásos dumáddal >>
Ha akarod most elkezdem írni a választ arra az egy vagy kettő hozzászólásodra amire nem válaszoltam.
<< Olvass vissza. Elég hosszú postban válaszoltam tételesen majd minden kérdésedre. >>
Na igen, SZVSZ te se csináltál mást, minthogy mindent belemagyaráztál (aka a nagy semmit magyaráztad); Evangelionról nem is lehet mást, mert annyira nincs értelme (vagy "nyitott értelmezésű" ha az jobban hangzik).
-
Jahh a leáldozott topicban alig történt valami. Volt hogy napokon át 3-4 üzi jött csak:D -
AranyKéz #17045 << Shinji az egész sorozatban [...] >>
Magányosság; az élet értelme a szerelem; szeretet/gyűlölet ambivalencia. Yay de mély tartalmú és még csak nem is klisés.
-
AranyKéz #17044 << Figy én utálom az Azumanga-t. Nem jön be a stílusa. Még sem jegyzem meg minden róla szóló post után, hogy szar. >>
Na de az Azumanga esetében én nem kötök bele senkibe aki azt mondja hogy szar (még ha ezt "minden" hozzászólás után teszi is); nem hangoztatom hogy milyen csodálatos, és aki nem szereti az túl hülye vagy fiatal hozzá hogy nem érti meg azt a hatalmas nagy egyedi mondanivalóját.
<< Az AMV Hell 3 SZVSZ egy bődületesen béna vontatott és szar alkotás. >>
Nem tudom feltűnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kből összeszőtt alkotás. Naná hogy nem konzisztens, viszont vontatott és minden "értelmet" nélkülöz. Hisz nem is a filozofálgatás a célja, a jellege se engedhetné meg.
<< Mégis mikor 2 hetes spamek mennek minden újonc felfedezése után meg megkezdődik az egy hetes spam róla nem mondom el újra és újra, hogy szerintem szar. >>
Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad.
Egyébként összeszámoltam, hétszer kifogásoltam az Evangeliont mikor arra került a szó (3 hosszabb diskurzus + 4 kisebb "fúj" vélemény amit nem lehetett kihagyni; kb 100 hozzászólásonként). Te ebből a hét alkalomból hatszor belém is kötöttél, amiben persze engem is rendesen kellett szidni. És akármennyire felesleges hogy "minden" hozzászólás után szidom az Evangeliont, te úgy látszik vevő vagy rá.
-
_Vegeta_ #17043 Teljesen igazad van, de jobban kene megvalogatnod a szavaid. Ne azt mond neki hogy nemertette meg ugyhogy nedumaljon, hanem hogy "nemerdekel hogy neked nemtetszett" igy (nekem) ugytunik mintha sertegetni probalnad. 
[de utalom ezt a szmajli kepet]
Nah nekem most 1evig eleg az evaboool. [megtelthasu szmajli] :D
#17037: Udv Seth! ^_^
-
AranyKéz #17042 Jóóóó ötlet.
-
Ami mellesleg most már baromira unalmas. Nekem se jött be egyszer leírtam részemröl itt vége. Nem értem miért kell minden Hsz után odaírni hogy neked ezért meg azért nem tetszett. Tedd oda az aláírásodba azt csá. -
igen, visszaolvastam, csak 74 üzenet volt vasárnap óta, a pc játékoknak leáldozott 450-eséhez képest semmi ^^ -
Hehe :D énis most jöttem meg xD -
AranyKéz #17038 Isten hozott újra "itthon".
Semmi újdonság nem történt csak megint sikerült kirobbantanom egy Evangelion világháborút XD
-
Sziasztok,megjöttem nyaralásból
[marhára nem érdekel senkit,de csakazértis
]
-
Inquisitor #17036 Hát lehet én vagyok hülye, de elolvastam az AOI-n az EVA oldalt elejétől végéig. Marhára nem úgy tűnik, hogy nem szól semmiről. Na persze kérdés van e valakinek lövése mi az a Sephirot, és megérti e a pszichológiai részét, mert lehet utálni a szereplőket az agybajaik miatt, de mindenkinek vannakk agybajai csak másként. (Egészséges az, akit nem vizsgált meg az orvos.) -
Én meg válaszoltam az érveidre aztán kussban voltál 1 hétig és kezdted előlről a fikázást.
Azzal nem lehet kezdeni semmit hogyha nem válaszolsz a válaszomra, hanem figyelmenkívülhagyod majd később előjössz a szokásos dumáddal
"Minden Eva fan evvel jön, aztán ööööööö-znek egy sort amikor megkérem hogy magyarázzák el a kedvenc sorozatuk értelmét."
Olvass vissza. Elég hosszú postban válaszoltam tételesen majd minden kérdésedre. Az hogy nem érdekel megint más dolog. pl nem mindenki szereti a One Flew over the Cuckoos Nestet sem mégis kétségtelenül a világ egyik legjobb filmalkotása és Jack Nicholson egyik legnagyobb szerepe volt. De azoknak akiknek nem tetszik sem osztják az áldást minden a filmről szóló post után, hogy biza az szar. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shinji az egész sorozatban egyedül érzi magát. Elszigetelt. Soha senki semmit nem érez iránta szánalmon kívül és ez az elszigeteltség az amitől becsavarodik. Asuka bár utálja, de a leghevesebb érzelmekkel viseltet iránta. Shinji szerint attól él, hogy valaki érez iránta valamit. éppen ezért az End of EVA-ban mikor Rei/Lillith rá bízza a világ sorsát ő Asukat létének egyetlen bizonyítékát akarja maga mellett tudni. Még, ha az meg is veti.
Nagyjából ennyi a végének a lényege. Na meg persze félreérthetetlen az Ádám + Éva párhuzam és a szeretet Gyűlölet ellenpár. Csak azt gyűlölheted igazán akit szeretsz is. -
Figy én utálom az Azumanga-t. Nem jön be a stílusa. Még sem jegyzem meg minden róla szóló post után, hogy szar.
Az AMV Hell 3 SZVSZ egy bődületesen béna vontatott és szar alkotás. Mégis mikor 2 hetes spamek mennek minden újonc felfedezése után meg megkezdődik az egy hetes spam róla nem mondom el újra és újra, hogy szerintem szar.
Csupán csak ennyi.
Nem azért tartom éretlennek, hogy szarnak tartja az EVA-t hanem attól, hogy ezt minden egyes NGE-ről szóló post után kifejti. -
_Vegeta_ #17032 Ugyan nem allt szandekomban, de a jo vezerel mikor ugy dontottem belefolyok a vitaba.
Fejezzetek mar be. (jamete kudaszai. :P )
Mindenki mas, mindenkinek mas tetszik. Aranykez ervei is szanalmasak, hogy meg akarja magyarazni miert vacak az nge. (mondjuk nekem tetszett a szovegelese, minegy.. :D) A tied is szanalmas bucser. "tul fiatal" mi? Ugyanmar. Van aki keptelen befogadni mondjuk egy jo kis vicces alkotast, van aki csak azt szereti. (en hehe)
Aranykeznek nemtetszett es ezt teljesen jogosan hangoztatja, ez nem azt jelenti hogy o hulye hozza vagy fiatal, egyszeruen o nem nyitott ra. Az pedig hogy neked nagyon tetszett egyaltalan nem jelenti azt hogy ez mien egy emberfeletti alkotas.
Szoval leccike legyen piisz, bar tudom bucser ha rolam van szo ilyesmit elkepzelni sem tudsz. :P -
Eva-01 milyen képet vág már :D
itte :D
Az értelme a végeknek túlzottan nekem sem esett le...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az utolsó két részben a sorozat esetén Shinji vívódását követhetjük, ahogy a rémálmai során szépen lassan rájön, hogy ha már nem kell vezetnie EVA-t, akkor is fog érni valamit, és szóba fognak állni vele
A filmben meg egyszerűen létrehozza azt a világot, amire vágyott: Ahol csak ő van, és senki nem okozhat neki fájdalmat. Mondjuk Asuka jelenléte bezavar a képbe, meg nem értem, miért akarta megfojtani, de én sem érthetek mindent :D -
AranyKéz #17030 Minden Eva fan evvel jön, aztán ööööööö-znek egy sort amikor megkérem hogy magyarázzák el a kedvenc sorozatuk értelmét.
De egyszer már elmondtam az érveimet.
-
Vagy éppen csak a túl fiatal vagy a korlátolt. -
_Vegeta_ #17028 Nagyon tetszik ahogy szapulod az evat. :D -
AranyKéz #17027 Nem, nem te vagy a hülye, tényleg ilyen fos XD
-
én csak néztem , aztán ugyvoltam vele "biztos valami okosat akartak csinalni és csak én vagyok hűlye" -
OMG!
Megnéztem az End of Evangeliont ... ezzel sem igazán tudok mit kezdeni vége ügyileg
-
Hát attol függetlenül elég szar vége lett a tv seriesnek-nem mintha a filmben jobb lett volna -
Asuka rendesen begőzölt a felújított 25. részben.
kontrázz!
-
Ha véleményt mondanál az értelmesebb lenne, arra legalább lehet kontrázni :P -
Végignéztem az NGE-t, most jöhetnek a filmek 
Vagy ez úgysem érdekel senkit? :D