FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
AranyKéz #17044 << Figy én utálom az Azumanga-t. Nem jön be a stílusa. Még sem jegyzem meg minden róla szóló post után, hogy szar. >>
Na de az Azumanga esetében én nem kötök bele senkibe aki azt mondja hogy szar (még ha ezt "minden" hozzászólás után teszi is); nem hangoztatom hogy milyen csodálatos, és aki nem szereti az túl hülye vagy fiatal hozzá hogy nem érti meg azt a hatalmas nagy egyedi mondanivalóját.
<< Az AMV Hell 3 SZVSZ egy bődületesen béna vontatott és szar alkotás. >>
Nem tudom feltűnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kből összeszőtt alkotás. Naná hogy nem konzisztens, viszont vontatott és minden "értelmet" nélkülöz. Hisz nem is a filozofálgatás a célja, a jellege se engedhetné meg.
<< Mégis mikor 2 hetes spamek mennek minden újonc felfedezése után meg megkezdődik az egy hetes spam róla nem mondom el újra és újra, hogy szerintem szar. >>
Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad.
Egyébként összeszámoltam, hétszer kifogásoltam az Evangeliont mikor arra került a szó (3 hosszabb diskurzus + 4 kisebb "fúj" vélemény amit nem lehetett kihagyni; kb 100 hozzászólásonként). Te ebből a hét alkalomból hatszor belém is kötöttél, amiben persze engem is rendesen kellett szidni. És akármennyire felesleges hogy "minden" hozzászólás után szidom az Evangeliont, te úgy látszik vevő vagy rá.