kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    Ugyan nem allt szandekomban, de a jo vezerel mikor ugy dontottem belefolyok a vitaba.
    Fejezzetek mar be. (jamete kudaszai. :P )
    Mindenki mas, mindenkinek mas tetszik. Aranykez ervei is szanalmasak, hogy meg akarja magyarazni miert vacak az nge. (mondjuk nekem tetszett a szovegelese, minegy.. :D) A tied is szanalmas bucser. "tul fiatal" mi? Ugyanmar. Van aki keptelen befogadni mondjuk egy jo kis vicces alkotast, van aki csak azt szereti. (en hehe)
    Aranykeznek nemtetszett es ezt teljesen jogosan hangoztatja, ez nem azt jelenti hogy o hulye hozza vagy fiatal, egyszeruen o nem nyitott ra. Az pedig hogy neked nagyon tetszett egyaltalan nem jelenti azt hogy ez mien egy emberfeletti alkotas.
    Szoval leccike legyen piisz, bar tudom bucser ha rolam van szo ilyesmit elkepzelni sem tudsz. :P