FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Pedig határozottan emlékszem hogy a Burst Angel-t nem egyszer szidtad"
Valóban. kétszer.
"Nem tudom feltűnt-e, de az AMV Hell 3, mint ahogy a neve is jelzi, egy AMV-kből összeszőtt alkotás."
Akkor nézz kicsit utána az AMV hell 3-nak és az AMV jelentésének... A Hell 3 nem több AMV-ből lett összeszőve...
Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz. Szerintem a topic számára jobb a kölcsönös ignore. Ha sértő voltam bocs. Alapvetően cinikus vagyok és elég sok pszichológiát tanultam így számomra nem "EGY NAGY HYPE-OLT MOCSOKSÁG AZ EGÉSZ. "
"<< Shinji az egész sorozatban [...] >>
Magányosság; az élet értelme a szerelem; szeretet/gyűlölet ambivalencia. Yay de mély tartalmú és még csak nem is klisés."
Mutass egy sorozatot vagy egy filmet (lehet élőszereplős vagy anime mindegy) ahol az Evangelion előtt ezen kérdésekről beszéltek felvetették?? MIndet egyben egy történetben és karakterbe fűzve? Ne csodálkozz ha nem tudsz.
Mindegy Innentől úgyis kölcsönös az ignore.