72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Látom a többiek már kivesézték, de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fene se tudja, hogy milyen komoly szabályokhoz fogják kötni az időutazást ha valaha is létrejön. Ebben a változatban szabály, hogy ha egy múltbéli személy rájön, akkor vissza kell menni. Gondolom azért, hogy ha a delikvens elkezd beszélni másoknak, és még a végén valaki komolyan veszi, akkor az időutazó (plusz a titok és a technológia) ne kerüljön veszélybe. A srác is szitkozódott "később", hogy mi a francnak kellett elmondania a "jövőbeni" énjének a titkot a lánynak. A baj már "megtörtént", szóval vissza kell mennie.

A titok meg szerintem egyértelmű. Megigérte, hogy vigyázni fog a képre, szóval valószínűleg olyan pályát fog választani amivel lehetősége lesz a képet megvédni. Valószínűleg ő is restaurátor akar majd lenni.
    Azért birom, hogy fogalmam se volt az eredeti történetről (csak annyit tudtam, hogy egy régebbi könyv/film feldolgozása), mégis nagyjából ráhibáztam a nagynéni történetére. :-)
  • Seth
    Aoianime ismertetőből:
    "Több feldolgozást megért már Japánban: készült belőle TV sorozat, film, és manga. Hosoda Mamoru rendező szintén e regényt vette alapul filmjéhez, ám ezúttal nem újrafeldolgozásról van szó. Ehelyett a film körülbelül 20 évvel a könyv cselekménye után játszódik, hasonló történettel, ám más szereplőkkel."
  • Prof William
    Állítólag de ez csak a háttérinfókból derül ki a nagynéni...
    neve megeggyezik a eredetiu Toki Wo könyv főhősnőjével... Szóval akár az is lehet hogy annő ő is időutazott...
  • CSOCSO
    LOL
  • armageddon666
    Nem, úgy van megírva ez a képválasztó php hogy ellenőrizze hogy aktuálisan miről van szó, és úgy rakja be a képeket
  • Seth
    Véletlen? :D
  • AranyKéz
    Nem biztos hogy időutazó volt. Lehet hogy csak szimplán utazgatott Japán részei között, aztán a nőt is otthagyta előbb-utóbb. Sajna a pontos szövegre már nem emlékszem.

Meg aztán egy időutazó nem váratná meg a csajt.

• CSOCSO
    nah en is befejeztem a Toki wo Kakeru Shoujo -t es tenyleg nagyon zsir volt!!!!

Spoiler szöveg!!!!: szoval a nagyneni pasija is idoutazo volt, hiszen mondta is a csaj hogy a csako elment es regota nem jott vissza.. tehat idoutazo volt aki megigerte hogy visszajon de meg nem tette. amugy az nem esett le hogy a csakonak miert kell visszamennie mindenkeppen.amugy nagyon szep volt az anime.. szomorkas is a vegere.. de a vegen a titokra nemtom mit ertett.

megerdemli a 9/10 et!!
  • AranyKéz
    Van olyan dolog egyáltalán amihez nem kapcsolódik fétis ?
  • _Vegeta_
    Öh, oké megfogtal. :D
  • Hmuda
    Azért az alsónemű fétis is egyfajta perverzitás, ha úgy vesszük. :-)
  • _Vegeta_
    Az ikkitousenrol annyit, hogy 2-3resz utan en nyugdijaztam de nem az ecchi jelenek miatt, egyszeruen unalamas volt es ezen meg a vicces bugyivillogatatas sem segitett. ;)

Jah egyebkent nem rolad beszeltem, csak ugy altalanossagba sokat olvasok hogy ecchi igy-ecchi ugy, de zavaro, meg utalom, stb...stb. Es nemertem mire ez a nagy "anti"felhajtas.

Szamomra raadasul egy bugyimutatas megcsak nem is szamit ecchi jelenetnek, szamomra az ecchi a pervezseget jelenti tehat valamien erotikus mozzanat. Pl A az umisoba makio-csan fogdossa a nagymellu uszotarsa mellet hogy huu de nagy. :D
    Vagy a sumomoba mikor iroha-t meglokik es kiesik a kezebol a fagyi es tiszta fagyis lesz az arca meg a mellkasa stb. (utalva ezzel egy masik folyekony cuccra:D)
  • Hmuda
    Én most az Ikkitousennel vontam párhuzamot, ahhol már olyan szinten tolták az arcomba a tökfölös ecchit, hogy fél epizód után rosszul lettem és töröltem (bár ahogy olvasgattam máshol krtikákat nem veszítettem semmit). Se poénforrás nem volt, se semmi más szerepe. Csak azért volt ott, hogy az otaku a nyálát csorgassa. Az ilyen céltalan alsóneművillogtatást nagyon nem szeretem.

Ha nem arról szól az egész sorozat, hogy minél több bugyi látszódjon, hanem csak úgy hébe-hóba részenként egy-két pillanatra bevillan valami, akkor áldásom rá. Ha meg poénforrásnak rakják be (Midori no Hibi "beteglátogatásos" jelenete például) akkor egyenesen örülök neki. De ha csak úgy öncélúan és röhejesen nagy mennyiségben pakolják bele, akkor egy idő után megfekszi a gyomromat.

Szóval nem az ecchivel van bajom, ahnem azzal, ha túlzásba viszik. Csak erről van szó, nem többről.
  • _Vegeta_
    Sosem ertettem, valaki magyarazza mar meg nekem hogy hogyan zavarhat valakit nehany artalmatlan ecchi jelenet. ?
  • CSOCSO
    valaki tudj amilyen szoftverrel lehet mkv bol HD WMV be konvertalni???
  • CSOCSO
    eni s leszedtem ezt aToki wo Kakeru Shoujo cuccost majd meglesem holnap este
  • Hmuda
    Nekikezdtem a Tenjou Tengének, hogy lássam mit is akart az az Ikkitousen nevű borzalom majmolni. Hát első rész alapján az ecchi egész tűrhető szinten van tartva eddig bár a történettől nem várok túl sokat. A törpördög átváltozásán azért jót nevettem. :D
  • biomage
    tévedés a világ max 10% hentaija van ott csak xD
  • Nuki
    amúgy minden mappa üres, kivéve az Anime, Lejatszashoz, MPlayer mappák.

eddig olyan érzésem volt mintha annyi lett volna ott, mintha tényleg a világ összese ott lett volna :D
  • biomage
    azok nem is kelenek oda :), én törölném az öszes animet az U-ról és telerakatnám a világ öszes hentai részét xD,
    Csak vicceltem xDD
  • Nuki
    se yu gi oh, se duel masters...

[apro] vagy mégis, megnézem hátha van valami a felsoroltak közül :D
  • Seth
    és az nem 1000+ ?
  • Super Mario
    A Pokémon eddig 520 részt élt még, a Dragon Ball meg összesen 508 részes. Annak már vége.
  • Seth
    eddíg is volt, meg inuyasha és one piece és bleach is , csak hogy a nagyobb volumenü darabokat említsem. Bezzeg pokemon ,dragonball detective conan nincs ,pedíg csak 1000+ rész lenne
  • armageddon666
    nemááá :c azt nem szeretem :c
  • RelakS
    hentáj helyett van 56giga Naruto. Vagy az volt eddig is?
  • _Vegeta_
    Nekemse megy.
  • _Vegeta_
    Attol fugg mit varsz egy hentaitol. Ha mint en csak siman feelgood erzest akarsz akkor sok jo van. ^^ En pl azt szeretem a legjobban hogy mien idiotak soxor a karakterek, a dugast soxor csak attekerem, az az izgi hogy hogyan kezdenek bele a dologba. A discipline-t mindenkinek ajanlom az nagyon vicces, ami szamomra az elsodleges egy animenel.
    Ero animeben sok az uncsi, ero mangaban pedig sok a szemet, rosszul vagy igenytelenul megrajzolt. Sokan sajna ezekbol itelik meg az egeszet. :P
    Van komoly es komolytalan, van durva es van lightos... olyan nehez ajanlani mintha azt kerdeznek hogy ajanlj xy-nak egy jo animet. Kerdem en kinek mi a jo? :D

Jah igen, az alairasomba is az van hogy John K Peeta a hentai isten. :D
  • armageddon666
    Mivan a magyar bleach society oldalával? :S csak nekem nem hozza be? vagy rossz címet adtam meg? O.o
  • Black Hawk
    Mindent :D
  • armageddon666
    lololol :D miért? van jó hentai amit érdemes lenne megnézni? O.o olvasgattam ismertetőket de aztán nem olyan hűdejók voltak :c meg amit említettem 2-t azok sem oylan hatalmas eresztések ^^ nem voltak nagyon rosszak csak nemtom :D
  • _Vegeta_
    Egyetlen egy ertelmes dolog az usteamba a h szekcio volt, kar h mind osregi cucc. :D
  • armageddon666
    akkor időben leszedtem a G-spot express-t meg Xpress traint xD csak aztán megnézés után egyből töröltem xD
  • biomage
    semmi nincs a hentai mappában :S
  • armageddon666
    mit töröltek a H mappából? O.o
  • Inquisitor
    Nem tudom, de ha többen igényeltek tartalmasabb cuccott és kicsi a szerver, akkor én is onnan pakoltam volna ki elöször, nem?
  • ronihun
    Nem volt senki a miyazaki fesztiválon?
  • Seth
    steamről törölték a mocskot??
    [ H mappa]
  • AranyKéz
    All Purpose Cultural Cat Girl Nuku Nuku - DASH!

Na, a sorozat második felében csak beindul rendesen a történet főszála, de egy kis harc, egy befejezés ami semmit se zár le, és ki is fújt.

Az OVA százszor jobb volt, bár az tény hogy a TV sorozat meg (SZVSZ) rosszabb. (Mondjuk talán ha nem ugyanabban az évben melóztak volna a TV-n meg a DASH-on, talán jobban ki tudták volna dolgozni a cuccot).
  • Seth
    Nagyon is ismert, 3 díjat is nyert, mégtöbbre volt jelölve. Mozikat többnyire nem szokták annyira hypeolni mint a sorozatokat, meg ennek a témája is csak szűk réteget érdekel