FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Látom a többiek már kivesézték, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért birom, hogy fogalmam se volt az eredeti történetről (csak annyit tudtam, hogy egy régebbi könyv/film feldolgozása), mégis nagyjából ráhibáztam a nagynéni történetére. :-)A fene se tudja, hogy milyen komoly szabályokhoz fogják kötni az időutazást ha valaha is létrejön. Ebben a változatban szabály, hogy ha egy múltbéli személy rájön, akkor vissza kell menni. Gondolom azért, hogy ha a delikvens elkezd beszélni másoknak, és még a végén valaki komolyan veszi, akkor az időutazó (plusz a titok és a technológia) ne kerüljön veszélybe. A srác is szitkozódott "később", hogy mi a francnak kellett elmondania a "jövőbeni" énjének a titkot a lánynak. A baj már "megtörtént", szóval vissza kell mennie.
A titok meg szerintem egyértelmű. Megigérte, hogy vigyázni fog a képre, szóval valószínűleg olyan pályát fog választani amivel lehetősége lesz a képet megvédni. Valószínűleg ő is restaurátor akar majd lenni.