FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #17449 Az ikkitousenrol annyit, hogy 2-3resz utan en nyugdijaztam de nem az ecchi jelenek miatt, egyszeruen unalamas volt es ezen meg a vicces bugyivillogatatas sem segitett. ;)
Jah egyebkent nem rolad beszeltem, csak ugy altalanossagba sokat olvasok hogy ecchi igy-ecchi ugy, de zavaro, meg utalom, stb...stb. Es nemertem mire ez a nagy "anti"felhajtas.
Szamomra raadasul egy bugyimutatas megcsak nem is szamit ecchi jelenetnek, szamomra az ecchi a pervezseget jelenti tehat valamien erotikus mozzanat. Pl A az umisoba makio-csan fogdossa a nagymellu uszotarsa mellet hogy huu de nagy. :D
Vagy a sumomoba mikor iroha-t meglokik es kiesik a kezebol a fagyi es tiszta fagyis lesz az arca meg a mellkasa stb. (utalva ezzel egy masik folyekony cuccra:D)