FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én most az Ikkitousennel vontam párhuzamot, ahhol már olyan szinten tolták az arcomba a tökfölös ecchit, hogy fél epizód után rosszul lettem és töröltem (bár ahogy olvasgattam máshol krtikákat nem veszítettem semmit). Se poénforrás nem volt, se semmi más szerepe. Csak azért volt ott, hogy az otaku a nyálát csorgassa. Az ilyen céltalan alsóneművillogtatást nagyon nem szeretem.
Ha nem arról szól az egész sorozat, hogy minél több bugyi látszódjon, hanem csak úgy hébe-hóba részenként egy-két pillanatra bevillan valami, akkor áldásom rá. Ha meg poénforrásnak rakják be (Midori no Hibi "beteglátogatásos" jelenete például) akkor egyenesen örülök neki. De ha csak úgy öncélúan és röhejesen nagy mennyiségben pakolják bele, akkor egy idő után megfekszi a gyomromat.
Szóval nem az ecchivel van bajom, ahnem azzal, ha túlzásba viszik. Csak erről van szó, nem többről.