72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Bocs h ilyet kérdezek de külföldről mey a gőzős?:D(ez érdekesen hangzik)
Tehát ha vki németországba lakik pl az tudja használin....légszi válaszoljatok utána törölhetitek csak fontos lenne..kösz -
Nuki #18304 Nem értem hová ez a sietség... még elkapkodjuk a válaszadást :D
Ezek a hozzászólások szerintem szabadon garázdálkodó szpojlerek, úgyhogy nem-nagyon érdemes továbbolvasnia 1-1 bekezdésnél, aki nem látott valamit.
Kedvenc anime jelenetet nem választanék, mert vannak 'kedvenc' jelenetek, részek szinte minden animéből, és ez nagyon nehéz választás... a kategóriánkénti felbontás jobban tetszik :)
Szívszorító jelenet: Elfen Liedben, kettő is: Az egyik amikor az egyik szegénykém kezetlen-lábatlan fekszik egy műtőasztalaon, és beadnak neki egy mérget. A másik ugyaninnen, amikor Nyuu-san visszaemlékezésében a gonosz kisfiúk halálra vernek egy ártatlan kutyát.
Kedvenc csatáim: Hellsingből: Alucard és Anderson atya küzdelmei, ha még választani kellene, akkor Narutobol azok a csaták, amikor Shikamaru küzd (az néha olyan, mintha sakkoznál verekedő emberkékkel :)
[nem láttam túl sok verekedős animét, ezért tűnhet ilyen szegényesnek ez a fajta élménytáram
]
Legjobb szeksz jelenet: hát ha muszáj ide is írni valamit, akkor amikor féltékeny kislányok egymás melleit markolásszák, féltékenységből. Ezek 1-1 teljesen lehetetlen helyzetben viccesek tudnak néha lenni.
Legdrámaibb jelenet(nekem ezzel fogalomzavaraim vannak): Amikor megtudjuk hogy mit keres ott egy időutazó, egy földönkívüli, és egy varázsló egy teljesen átlagosnak tűnő iskolában (aki látta úgyis tudja:)
'Leg'rosszabb jelenetem biztos van, csak így nem jut eszembe egy sem...
Legfélelmetesebb jelenettel még nem találkoztam animében. Kéne valami jó ijesztegetős :)
Én a 'cool' -os jelenet helyett inkább egy vicces jelenetet emelnék ki (ez nálad nem is szerepel:P ):
Amikor Ábel atya pénzhiánnyal küzködve a teájához 13 cukort kér, mert éhes is... -
senki? hm -.- -
Nuki #18302 Aztán mégis... 
(ma meg a veszett fegyverek felirata volt elszúrva az tévében) -
AranyKéz #18301 AMV Hell oldalán elkezdték az embereket kérdezgetni hogy az egyes részekben melyek voltak a legjobb AMV-k, szóval valószínűleg csinálnak majd egy "best of" akármicsodát.
-
nekem is az ugrott be először, de mégsem ugyanaz a kettő :D -
Tudom, azért mondtam, de a magyarban férfi hangja van. És egy csomo anime van, amiben férfit is nö szinkronizál. :\ -
Nuki #18298 ...pedig mintha kissé hasonlított volna Naruto hangjára :o -
"Eredetiben olyan nöies hangja van :D"
"Romi Paku or Park Romi (born January 22, 1972) is a Japanese actress and seiyū of Korean descent. Born in Edogawa, Tokyo, she graduated from the Tōhō Gakuen College of Drama and Music, and studied in South Korea."
"Television animation
# Fullmetal Alchemist - Edward Elric
# Bleach - Tōshirō Hitsugaya"
ezt a 2-t emelném ki a rengeteg szerepe közül... szal amit ki akartam hozni ^^
Talán mert nő a szinkronja? :D -
Nah én is tul vagyok a szinkronos FMA-n, és igy elsö benyomásra csak Ed hangja zavar. Eredetiben olyan nöies hangja van :D
De ez jellemzö az animékre. -
Na eddig kábé a negyedét néztem meg.
Vannak benne jó jelenetek, az "újrahasznosított" dolgok viszont szerintem elveszívették poéntartalmukat (főleg mikor zenét vettek át a régebbi részekből, de van hogy egy-két anime-jelenet is volt már korábban). Eddig arányait tekintve pont ugyanannyi az igazán jó darab mint a harmadik részben. Ott is több volt a béna alkotás, szorványosan előfordultak a teli pofával mosolygós részek és nagynéha előfordult egy-két hangosan nyerítős típus. Ezt a tendenciát tartani tudták ahogy elnézem.
De ami a léyneg: utálom, hogy lusta vagyok!
Már közel fél éve érlelődik bennem a gondolat, hogy megcsinálom életem első AMV-jét Weird Al "She Drives Like Crazy" című számából és pont Yukari-chant vettem volna alapul. Erre lemaradtam róla. ÁRGH! :P -
Nuki #18294 Az előző részben más neve volt ha jól emlékszem :o
Az auto-mailt pedig most hívták így, tegnap művégtag volt... egyszerűen csak rokonértelmű kifejezés szerintem, nem arról van szó hogy még maguk sem tudják minek hívják. -
"Ez az Auto-Mail nagyon dúrva"
AUTO-MAIL! AUTO-MAILnek hagyták nem fordították le valami hülyeségre XD
nem figyeltem éppen... Lustot minek is nevezték? :K
Envy visoznt Irigy lett :(( -
Hú, kijött?!!? MÁST HEV! -
AranyKéz #18291 Sajna nem. Van benne jópár fasza klip, de jobban is leválogathatták volna.
-
Eltaláltad ^^ -
Cat 02 #18289 Acél Alkimistás kérdés Tűz Alkimita különkiadásig láttam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Annak a zöld hosszú haju Homonculusnak az a képessége h bárki alakját fel tudja venni ? (és gondolom őt Al és Ed apja hozta létre nemde?)
-
linket(szerk.: nem kell, megvan^^) :D
ez is olyan hosszú? -
Ha nem szólsz el is felejtettem volna. :P -
jobb mint 3? ^^ -
AranyKéz #18285 AMV Hell 4. Letölteni, megnézni. Jó hogy egyáltalán eszembejutott nekem is.
-
Nuki #18284 Nem ér rá mindenki egész nap fórumozni :P -
Csak enyi? egy anime fan irt a kérdésemre, eröltesétek meg magatokat, biztos van kedvenc jelenetetek, meg minden, :) na irjatok plz -
Nuki #18282 Ez szpojlerbe kellett volna :)
Vannak ilyenjeim nekem is biztos, csak túl szétszórt vagyok, össze kéne rendeznem a tudást az arcomban és így gonbócokká formálni. -
Narutoban a kedvenc részem még az amikor a csapat kiakarja deriteni hogy néz ki kakashi :), és a végén megkérdezik, mi van az álacr alatt, kakashi meg muttatja, hogy még egy álarc
-
Najó legyen:
kedvenc jelenet(ek): Tulajdonképpen az összes, amiben Hatake Kakashi van és éppen nem veszi komolyan az embereket.
Szívszorító jelenet: Interlude: Amikor a srác végleg elbúcsúzik a csajtok, aki nem is létezik.
Kedvenc csaták: Bleach: 3. Grimmjow vs Ichigo (egyelőre csak mangában)
Legdrámaibb és legfélelmetesebb jelenet: Amon: Apocalipse of Devilman (szabadon választható, van pár...)
Legcoolabb jelenet: bleach manga, ichigo vs grimmjow 3.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inoue Nel bíztatására lekiállt Ichigonak hogy "meg ne merj halni!". Ichigon már nincs rajta a hollow maszk, de még fekete/sárgák a szemei, és mondja Grimmjownak, "Sajnálom Grimmjow, de én most nem halhatok meg". És leszabja Grimmjowot. -
Radi #18279 Hali, összevágtam egy kis videót az őszi conról, akit érdekel nézze meg
Őszi animecon 2007 -
nem csak amerikai az, magyar rajzfilmekben is úgy mozog a száj ahogy kell -
Hali
Egy kis kérdésem lenne felétek :) hu már tudjátok mi jönn xDDD ha igy irok :D, na szóval, hogy is kezdjem,
Kedvenc anime jelenetem: azumanga= amikor chiyo chan egy pillanat alatt beszált nyamo kicsiába :), slayers= amikor lina és amelia énekel és a szörny mond valamit :),
A legsziv szóritóbb jelenetem: amikor meghal az öszes tündés kivéve bunny a sailor moon elsö epjében és megjelenik az öszes tündés szelleme, amikor tesa az utolsó FMP részben elkezdi felsorolni a neveket és Gail Mcallen hadnagyhoz ér,Richard Mardukas mondja csatában meghalt :( azt hittem tessa ösze essik a fájdalomtól,
Kedvenc csatáim :):Dragon Ball= amikor cell harcol songohan ellen, yuyuhakusho= amikor kurama egy pillanat alatt megöli inyenct, amikor uramesi megprobálja megölni apját :),naruto: amikor naruto harcol gaara ellen :), One Piece=amikor Zorro harcol Hawk-Eye Mihwakal, amikor lina testébe megy az arany testü herceg :), és megöli a pokol szolgáját,
A legjobb sex jelenet animében :Shuffle= amikor kaede mesztelenül lefexik rin mellé, amikor valamelyik lány megmutatja a bugyiját rinnek :),chobits Chi általában :), kiddy grave amikor lumiert megcsokolja az egyik kis lány akit hipnozisal uralnak,FMP: az utolsó elötti és utolsó rész amikor nem testileg látható kaname.
A legdrámább jelenetem:Shuffle amikor kaede bevalja asanak hogy szereti rin.
A legszarabb jelenet: bocsi nem tudok olyat de ti biztosan tudtok valami jót :)
A legféllelmetesebb jelenet:nem is tudom, talán az a shuffles jelenet jöhet szoba, amikor kaede azt kivánja bárcsak meghalna asa, és ösze essik
és egy ucso jelenet fajta legcoolosabb jelenet, Azumanga=hát sakaki minden pillanatában amikor megy valahová :)
És nektek mi?
Ezt az irásomat olvasátok el, az alattam lévött ne
Relaks töröld az elözö hszemet, kihagytam pár dolgot :) -
_Vegeta_ #18275 Ha megfigyeled az animeket a Japanok nemnagyon nezik a szajmozgast, egyszeruen felesleges volna. :)
Ez ilyen amerikai idiotasag hogy ugy kell mozogni a szajnak amit mondnak. :D -
Érdekes...:D
#18270: Erröl szol a szinkronizálás. De rengeteg dologra nem kell figyelni, amit nézni kell egy filmnél. Egy japán filmhez képest egy animét (már bocs mindenkitöl) bárki le tud szinkronizálni. -
Nuki #18273 Mennyi az unatkozó ember:o -
lol :D sokra ráismerni xD ám sokra nem :c -
Shadow_THH #18271 fizikai törvények animékben
-
Nuki #18270 Dehogy egy japán beszélésre tervezett szájmozgás ami a szavak hosszúságának függvényében változik, egy másik nyelvre adoptálni, ahol megfelelő hosszúságú szavakat kell keresni... -
Persze, nem könnyü, de em a legnehezebb :)
Animénél meg szájmozgás...hááát, nyit-zár, nyit-zár, ...:DDD
És igen, ugy fogom bepotolni. -
Nuki #18268 Elszúrták a Nerima Daikon Brothers felirat-időzítését de valami nagyon durván! Így hogy nézzem a tévéből? -
Nuki #18267 Első rész számodra is ismert forrásokból beszerezhető, legalább az eredeti hangot hallod meg legelőször ^^.
Nem vagyok szinkronszínész, de én így tudatlanul is baromi nehéz feladatnak tartom hogy két különböző nyelv szövegeit, és szájmozgásátt összehozzák... (érted úgy kell fordítani! hogy a szájmozgás kijöjjön, a dialógusok, minden... nem csak az hogy pont akkor beszéljek amikor ő is beszél) -
Hát az még a legkönnyebb dolog az egészben :)
Én meg pazze lemaradtam, most keltem föl, mert pénteken éjszakáztam és ugye fel nem keltettek volna az itteniek :C
Nembaj, majd bekapcsolodok. Probálok :D -
Nuki #18265 Attól az egytől eltekintve még a szájmozgások szerintem sokszor jól passzoltak.