FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Hali
Egy kis kérdésem lenne felétek :) hu már tudjátok mi jönn xDDD ha igy irok :D, na szóval, hogy is kezdjem,
Kedvenc anime jelenetem: azumanga= amikor chiyo chan egy pillanat alatt beszált nyamo kicsiába :), slayers= amikor lina és amelia énekel és a szörny mond valamit :),
A legsziv szóritóbb jelenetem: amikor meghal az öszes tündés kivéve bunny a sailor moon elsö epjében és megjelenik az öszes tündés szelleme, amikor tesa az utolsó FMP részben elkezdi felsorolni a neveket és Gail Mcallen hadnagyhoz ér,Richard Mardukas mondja csatában meghalt :( azt hittem tessa ösze essik a fájdalomtól,
Kedvenc csatáim :):Dragon Ball= amikor cell harcol songohan ellen, yuyuhakusho= amikor kurama egy pillanat alatt megöli inyenct, amikor uramesi megprobálja megölni apját :),naruto: amikor naruto harcol gaara ellen :), One Piece=amikor Zorro harcol Hawk-Eye Mihwakal, amikor lina testébe megy az arany testü herceg :), és megöli a pokol szolgáját,
A legjobb sex jelenet animében :Shuffle= amikor kaede mesztelenül lefexik rin mellé, amikor valamelyik lány megmutatja a bugyiját rinnek :),chobits Chi általában :), kiddy grave amikor lumiert megcsokolja az egyik kis lány akit hipnozisal uralnak,FMP: az utolsó elötti és utolsó rész amikor nem testileg látható kaname.
A legdrámább jelenetem:Shuffle amikor kaede bevalja asanak hogy szereti rin.
A legszarabb jelenet: bocsi nem tudok olyat de ti biztosan tudtok valami jót :)
A legféllelmetesebb jelenet:nem is tudom, talán az a shuffles jelenet jöhet szoba, amikor kaede azt kivánja bárcsak meghalna asa, és ösze essik
és egy ucso jelenet fajta legcoolosabb jelenet, Azumanga=hát sakaki minden pillanatában amikor megy valahová :)
És nektek mi?
Ezt az irásomat olvasátok el, az alattam lévött ne
Relaks töröld az elözö hszemet, kihagytam pár dolgot :)