kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    Nem értem hová ez a sietség... még elkapkodjuk a válaszadást :D

Ezek a hozzászólások szerintem szabadon garázdálkodó szpojlerek, úgyhogy nem-nagyon érdemes továbbolvasnia 1-1 bekezdésnél, aki nem látott valamit.

Kedvenc anime jelenetet nem választanék, mert vannak 'kedvenc' jelenetek, részek szinte minden animéből, és ez nagyon nehéz választás... a kategóriánkénti felbontás jobban tetszik :)

Szívszorító jelenet: Elfen Liedben, kettő is: Az egyik amikor az egyik szegénykém kezetlen-lábatlan fekszik egy műtőasztalaon, és beadnak neki egy mérget. A másik ugyaninnen, amikor Nyuu-san visszaemlékezésében a gonosz kisfiúk halálra vernek egy ártatlan kutyát.

Kedvenc csatáim: Hellsingből: Alucard és Anderson atya küzdelmei, ha még választani kellene, akkor Narutobol azok a csaták, amikor Shikamaru küzd (az néha olyan, mintha sakkoznál verekedő emberkékkel :)
    [nem láttam túl sok verekedős animét, ezért tűnhet ilyen szegényesnek ez a fajta élménytáram ]

Legjobb szeksz jelenet: hát ha muszáj ide is írni valamit, akkor amikor féltékeny kislányok egymás melleit markolásszák, féltékenységből. Ezek 1-1 teljesen lehetetlen helyzetben viccesek tudnak néha lenni.

Legdrámaibb jelenet(nekem ezzel fogalomzavaraim vannak): Amikor megtudjuk hogy mit keres ott egy időutazó, egy földönkívüli, és egy varázsló egy teljesen átlagosnak tűnő iskolában (aki látta úgyis tudja:)

'Leg'rosszabb jelenetem biztos van, csak így nem jut eszembe egy sem...

Legfélelmetesebb jelenettel még nem találkoztam animében. Kéne valami jó ijesztegetős :)

Én a 'cool' -os jelenet helyett inkább egy vicces jelenetet emelnék ki (ez nálad nem is szerepel:P ):
    Amikor Ábel atya pénzhiánnyal küzködve a teájához 13 cukort kér, mert éhes is...