72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nézz Aishiteruze Baby-t. Ha szereted a gyerekszájat, időnként le fogsz esni a székről 
Történet nemigen van benne, de az szvsz jó :) -
AranyKéz #18585 Nézz Eiken-t :D
-
Jah, a 21-24. részből érdemesebb az Editor's Cut-ot megnézni (10 perccel hosszabbak), aztán jöhet az End Of Evangelion.
A Death and Rebirth meg felejtős, akár csak a Blue Gender: The Warrior - ugyan úgy csak lehúzás szagú -
Nezz Elfen Liedet
-
:D majd azt is megnézem,de most picit pihentetem az agyam ilyen nagy brutalitású animéktől(Blood+, RahXephon és most a NGE, elég volt egy kis időre a gyilkolászós animékből), most megpróbálok valami non-agresszív animét nézni ha lehet;) -
akkor nézd meg End of Eva-t és felejtsd el az uccsó 2 részt és neked is tetszeni fog :P -
ÁÁÁ, golyót a készítőknek!!:D
Hogy lehet ilyen befejezést írni!!4
Az utolsó néhány percben értettem meg hogy mit akartak mondani az utolsó 2 részben:P és ezért szenvedni 2-3 részen keresztül. hát...
Aszzem csatlakozom a pártatlanok oldalán, mert a Neon Genesis Evangelion 24 rész az nagyon jó,de az utolsó 2 az hulladék (ami semmissé teszi az előzö részek élvezetét). -
_Vegeta_ #18579 Minden honapban vannak ilyen szavazasok hogy a fanoknak melyik karakterek tetszenek, ez egy ilyen lista nem pedig bucser vagy arumageddon kedvencei. :P
Lehet vele vitatkozni enis pl Gin-t az elso helyre pakolnam es felvennek jonehany karaktert, de ez a japanok listaja. :D
Amugy februari asszem. -
ez milyen lista?
amúgy meg nem lehet mindenkinek megfelelő listát csinálni :P -
Hát van egy ízlésük... betenni Shinn-t a Seed destinyból 23. helyre... böff....
Meg hiányzik nekem erről a 100-as listáról jó pár karakter:) pl Alita, Gatts, Griffith, a Wolf's Rainből is páran, Spike, Faye Valetine, Reverend Wolfwood (trigunból) + maga Vash the Stampede, Escaflowneból a heroina
Szóval szerintem nagyon hiányos a lista:) -
_Vegeta_ #18576 Valamék rozenmaiden karakter, fingom sincs mert sose lattam még. :D
-
ronesz #18575 35. helyezettet valaki lenne olyan szíves megmondani h kicsoda és melyik animeből?
amúgy meg egész rendben van a lista csak Papillonon nevettem el magam az 59. helyen :p -
_Vegeta_ #18574 Best100
Azert 1-2-t kivennek a listabol. :DD -
Megnéztem a Vandred-et. Igazából a puncstortára emlékeztetett. Édes, rózsaszind, de nem egészen gej. Amikor nagyon elborul a lelkecském, akkor jól jönn, de nem a mindennapi kenyerünk. -
kösz -
Az animeHQ ftp serverén fönn van mind a 10 fejezete -
hi.
megin én :D
a Blame! nevű anime-t szeretném megnézni csak azt írja olvassam el előtte a mangát. hol lehet mangát leszedni?:O -
AranyKéz #18569 ! -
Melyik Negima? -
rendben;) -
Majd a végén mondj véleményt. Egy darabig teljesen "normális" a sorozat :D -
Na, hát így 7 rész után nekem tetszik a Neon Genesis Evangelion,
és én azért nézem meg mert " úúú, valami nagyon hype anime",
hanem hogy 1 mecha anime (és ennyit is várok el tőle) -
Jó mindegy, legközelebb vagy egyértelműbb legyen az ilyen, vagy inkább ne legyen semmi. Ne flémeljünk tovább. Thx. -
amennyiben jól értelmeztem ironikusan fogalmazott, lévén rühelli az evangeliont, és nem szeretné semmi esetre sem ha egy eredeti változat megvételével bárki is gyarapítaná a készőti pénztárcáját... -
AranyKéz #18562 Próbálj meg visszaemlékezni, melyik animéről is volt szó ?
-
Hát persze, hogy értem amikor valaki számonkéri a warezt és 6 postal később ő is bevallja... igaz-e? Én legalább nem vagyok álszent. -
AranyKéz #18560 Jaj, ha a csodálatos filozófiai remekmű EVA mélyértelmű motívumait megérted, akkor ennek se kéne problémát okoznia.
-
Ohh, mintha kicsivel előtte, más szavakkal, de tök ugyanezt írtam volna...bámulatos... -.- -
_Vegeta_ #18558 Jah a Haruhi is.. :D -
Amiért ez NGE is egy agyonhypolt mocsokság... -
Akkor a #18541-es beszólást nem értem... -
_Vegeta_ #18555 Miert is nem? -
AranyKéz #18554 Nna, Negima! utolsó 2-3 részét is leküldtem, végre valahára :) Szokás szerint: sorozat jó, befejezés hiányos, nem hozzáillő, nem elégséges.
Egyébként ez a 100. anime amit láttam, ha a Dragon Ball-t is beleszámítjuk (ugyebár, lehet hogy nem kéne :D).
-
AranyKéz #18553 Majd ha nem zéró lesz a keresetem. De amúgy kedvenc, szóval 100% hogy meg fogom venni.
-
Eredetiben?... -
_Vegeta_ #18551 Olvasd el a mangat. :)
Ezekszerint nem magyarul nezted, sajnalom. :( -
AranyKéz #18550 Na, megnéztem az Umisho befejező részét :)
Második sorozatot akarok! Második sorozatot akarok! :)
-
_Vegeta_ #18549 Sajnos az eredetibol se a keszitok profitalnak hanem a kiadok. :D -
akkor meg miről beszélsz?
Már majdnem leírtam a végét az előző hozzászólásban,aztán jól le lettem volna baszva -
aha... kár :(
mondjuk még nem értem e végére, de már eddig is nagyonjó.