72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Nézz Aishiteruze Baby-t. Ha szereted a gyerekszájat, időnként le fogsz esni a székről

Történet nemigen van benne, de az szvsz jó :)
  • AranyKéz
    Nézz Eiken-t :D
  • RelakS
    Jah, a 21-24. részből érdemesebb az Editor's Cut-ot megnézni (10 perccel hosszabbak), aztán jöhet az End Of Evangelion.

A Death and Rebirth meg felejtős, akár csak a Blue Gender: The Warrior - ugyan úgy csak lehúzás szagú
  • BEAST #18583
    Nezz Elfen Liedet
  • Hrisskar
    :D majd azt is megnézem,de most picit pihentetem az agyam ilyen nagy brutalitású animéktől(Blood+, RahXephon és most a NGE, elég volt egy kis időre a gyilkolászós animékből), most megpróbálok valami non-agresszív animét nézni ha lehet;)
  • armageddon666
    akkor nézd meg End of Eva-t és felejtsd el az uccsó 2 részt és neked is tetszeni fog :P
  • Hrisskar
    ÁÁÁ, golyót a készítőknek!!:D
    Hogy lehet ilyen befejezést írni!!4
    Az utolsó néhány percben értettem meg hogy mit akartak mondani az utolsó 2 részben:P és ezért szenvedni 2-3 részen keresztül. hát...

Aszzem csatlakozom a pártatlanok oldalán, mert a Neon Genesis Evangelion 24 rész az nagyon jó,de az utolsó 2 az hulladék (ami semmissé teszi az előzö részek élvezetét).
  • _Vegeta_
    Minden honapban vannak ilyen szavazasok hogy a fanoknak melyik karakterek tetszenek, ez egy ilyen lista nem pedig bucser vagy arumageddon kedvencei. :P
    Lehet vele vitatkozni enis pl Gin-t az elso helyre pakolnam es felvennek jonehany karaktert, de ez a japanok listaja. :D
    Amugy februari asszem.
  • armageddon666
    ez milyen lista?
    amúgy meg nem lehet mindenkinek megfelelő listát csinálni :P
  • Bucser
    Hát van egy ízlésük... betenni Shinn-t a Seed destinyból 23. helyre... böff....

Meg hiányzik nekem erről a 100-as listáról jó pár karakter:) pl Alita, Gatts, Griffith, a Wolf's Rainből is páran, Spike, Faye Valetine, Reverend Wolfwood (trigunból) + maga Vash the Stampede, Escaflowneból a heroina

Szóval szerintem nagyon hiányos a lista:)
  • _Vegeta_
    Valamék rozenmaiden karakter, fingom sincs mert sose lattam még. :D
  • ronesz
    35. helyezettet valaki lenne olyan szíves megmondani h kicsoda és melyik animeből?
    amúgy meg egész rendben van a lista csak Papillonon nevettem el magam az 59. helyen :p
  • _Vegeta_
    Best100
    Azert 1-2-t kivennek a listabol. :DD
  • piros mogyi
    Megnéztem a Vandred-et. Igazából a puncstortára emlékeztetett. Édes, rózsaszind, de nem egészen gej. Amikor nagyon elborul a lelkecském, akkor jól jönn, de nem a mindennapi kenyerünk.
  • NeverwinterKING
    kösz
  • Hrisskar
    Az animeHQ ftp serverén fönn van mind a 10 fejezete
  • NeverwinterKING
    hi.
    megin én :D
    a Blame! nevű anime-t szeretném megnézni csak azt írja olvassam el előtte a mangát. hol lehet mangát leszedni?:O
  • AranyKéz
    !
  • RelakS
    Melyik Negima?
  • Hrisskar
    rendben;)
  • Seth
    Majd a végén mondj véleményt. Egy darabig teljesen "normális" a sorozat :D
  • Hrisskar
    Na, hát így 7 rész után nekem tetszik a Neon Genesis Evangelion,
    és én azért nézem meg mert " úúú, valami nagyon hype anime",
    hanem hogy 1 mecha anime (és ennyit is várok el tőle)
  • light00
    Jó mindegy, legközelebb vagy egyértelműbb legyen az ilyen, vagy inkább ne legyen semmi. Ne flémeljünk tovább. Thx.
  • armageddon666
    amennyiben jól értelmeztem ironikusan fogalmazott, lévén rühelli az evangeliont, és nem szeretné semmi esetre sem ha egy eredeti változat megvételével bárki is gyarapítaná a készőti pénztárcáját...
  • AranyKéz
    Próbálj meg visszaemlékezni, melyik animéről is volt szó ?
  • Bucser
    Hát persze, hogy értem amikor valaki számonkéri a warezt és 6 postal később ő is bevallja... igaz-e? Én legalább nem vagyok álszent.
  • AranyKéz
    Jaj, ha a csodálatos filozófiai remekmű EVA mélyértelmű motívumait megérted, akkor ennek se kéne problémát okoznia.
  • light00
    Ohh, mintha kicsivel előtte, más szavakkal, de tök ugyanezt írtam volna...bámulatos... -.-
  • _Vegeta_
    Jah a Haruhi is.. :D
  • Bucser
    Amiért ez NGE is egy agyonhypolt mocsokság...
  • Bucser
    Akkor a #18541-es beszólást nem értem...
  • _Vegeta_
    Miert is nem?
  • AranyKéz
    Nna, Negima! utolsó 2-3 részét is leküldtem, végre valahára :) Szokás szerint: sorozat jó, befejezés hiányos, nem hozzáillő, nem elégséges.

Egyébként ez a 100. anime amit láttam, ha a Dragon Ball-t is beleszámítjuk (ugyebár, lehet hogy nem kéne :D).
  • AranyKéz
    Majd ha nem zéró lesz a keresetem. De amúgy kedvenc, szóval 100% hogy meg fogom venni.
  • Bucser
    Eredetiben?...
  • _Vegeta_
    Olvasd el a mangat. :)
    Ezekszerint nem magyarul nezted, sajnalom. :(
  • AranyKéz
    Na, megnéztem az Umisho befejező részét :)

Második sorozatot akarok! Második sorozatot akarok! :)
  • _Vegeta_
    Sajnos az eredetibol se a keszitok profitalnak hanem a kiadok. :D
  • Seth
    akkor meg miről beszélsz?
    Már majdnem leírtam a végét az előző hozzászólásban,aztán jól le lettem volna baszva
  • PJack
    aha... kár :(
    mondjuk még nem értem e végére, de már eddig is nagyonjó.