72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
aztán a rosszból jó lesz és segít a jónak egy a rossznál is rosszabb ellenfél legyőzésében :D -
Prof William #19146 Egy kis ünnepi special avagy...
A Főgonoszok legyőzésének fokozatai harc közben.
1. Phhh ki ez a kis pondró. Na gyorsan legyakom egy perc alatt aztán folytatom ahol abbahagytam.
2. Hmm kivéde a egyből halálos csapásom. Úg tűnik mégis van egy kis ereje a srácnak. Ez érdekes lessz.
3. (Pár bekapott ütés/vágás után) Ne ebből elég! elismerem erős vagy de még így sem érheted el az én szintemet! Úgyhogy mielőtt meghalsz láthatod a szuper egyededi tikos támadésom! Bzjuujng!
4. Lehetetlen! Kivédte! Ki ez a srác? Na akkor húzzunk bele...
5. Ghh hogy a francba lett ez ilyen erős? Ha ez így megy... Na de ez nem lehet... Bevetem a végső technikám!
6. Hah! Tudtam hogy a XY technikát nem fogod bírni! Eddig 1 ember ellen kelett ezt bevetnem! Érezd magad megtisztelve! Na de mi ez? Feláll? Hogy élhette túl ezt?
7. Bazz. Nagyon kemény de nemvesztíthetek!
8. Aghh... Legyőztek... Bakana! Maszaka!
És magint a jó nyer. :) -
AranyKéz #19145 Ja, milyen deviáns állat szerethet krumplit pucolni.
-
Ne itt reklámozd magad. :D
(Meguntad a kolibrikat?
)
-
_Vegeta_ #19143 Pfuuj :D -
Nuki #19142 Van akinek nem. -
amit utolag mondtál az 100% undoritó -
Nuki #19140 Nem. Én amióta tudom, hogy van aki szeret krumplit pucolni, azóta semmin nem lepődöm meg. (még azokon sem, akik szeretnek hullákkal szekszuálisan közösülni) -
7.t is megnéztem :D hát... azt kell mondjam nagyon jó :) a rajzolása is bejövős, nem az az agyoneffektezett mindenhűdeélénk ^^ (amit mondjuk csípek, de ehhez jobban illik ez a valósághoz közelebb álló :D) -
_Vegeta_ #19138 OFF
En meg a regisegeket, regi festmenyeket. Sznob vagyok? :D -
Genshiken 2 episode5 sokkolt kéremszépen x.x ez fájt naon.... -
Kisebb koromban tele volt a falam mindenfele jatekok posztereivel, de egy jo ideje mar a szep feher falat preferalom =D -
Nekem régen voltak poszterek ... Autós naptárnak levágtam az allját, oszt ne, rallyautók :D -
_Vegeta_ #19134 Nekem egyetlen egy DBZ-s poszter van kirakva egyik szekreny oldalara, slussz. Amugy utalom a poszereket. :D -
attól függ mennyire vagy otaku
ha nagoyn akkor nem ^^ illetve... ez sztem nem is tőled hanem a környezetedtől függ :\ anime fanok kétlem hogy megszólják... aki meg megszólja az sztem azt is megszólja és cikinek tartja hogy nézel animéket... szerintem nem korhoz kötött
(én 15 vok csak :c de már csak 3 hónapig ^^) -
Namost ez kortol is függ, én 26 múltam, szerinted nem ciki posztereket rakni a falra ilyen korban? Oké,Biomage rak,mert ő Más :D -
Sztem nem cikik a poszterek ^^ igazából én is raknék fel csak nincs :D valami marhanagy focis valami van a TV fölött O.o anyám vette nemtom miért... nem bírom a focit... asse tom milyen csapat van rajta XD na mind1... ezt speciel szívesen lecserélném :K igazából sztem túl nagy a szobám poszterekhez O.o én ilyen kis szobába tudom elképzelni ezeket ^^ ahol elfér az ágy, egy kisTV meg egy számítógép az íróasztalon :D itt "sajna" mindenből 2 van... lévén van egy öcsém... bár ez már nem a kérdéshez tartozik...
Karácsonyom jó volt ^^ elmaradt a szokásos veszekedés :K ennek örültem ^^ egy C2D E4500as procit, egy GA-P35C-DS3R alaplapot, és 2GB 800MHzes PQI RAMot kaptam :D újévkor azt csinálom majd mint óévkor :\ szilveszterkor meg... hát régen azért szerettem mert egyetlen olyan nap mikor nicns 8kor alvás :K 7.osztályig kb. ragaszkodott hozzá anyám hogy 8kor alvás :\ szünetben is 9ig maradhattam max -.- aztán szép lassan kitoltam ezt az időt ^^ szünetben mostmár szinte limitless :K de pont ezért a szilveszter elvesztette értékét... egy egyszerű sulimentes nap, amikor kockulok :( nem vagyok az a bulizós fajta, környezetemben sem nagyon rendeznek, szal nem is nagyon tudnék mit csinálni :D "kimenni az éjszakába" pedig... 1edül nem fun + mint mondtam nem vagyok ez a fajta :c
---
amúgy szerintem ez eléggé offtopic
bár talán Relaks-sama elnézi nekünk ^^
-
Estét
Aki nem jött volna rá miért irtal ilyen hülye kérést, elmagyarázom miért is :D, kiváncsi voltam hogy ki milyet merne irni nekem :D a legviccesebb vállaszt Beast irta :D bár seth is kitett magáért xd, a leghülyébett :)Bucser irta :P
amugy már meg van a Hell Girl helye, persze nem a fejem fölött oda nem illik :) Goku alá szörnyen nézne ki, inkább gaara alá rakom.
Ha már bemelegetünk :) lenne kétt kérdésem, kinek van a falán anime poszter? sethel nagyon beszélgetem msnen ö cikinek tarja a posztereket felragasztását, ki tartja még cikinek a poszter felrakást?
Egy másik kérdés, kinek milyen volt a karácsonya és mit kapot? és persze mit fogsz csinálni újévkor? -
oh :D így már értem ^^ meg gyorsan ellehet váltani és nem olyan feltűnő a bezáródó ablak mi? :P -
Nuki #19128 Nincs modern IE-m, és ezért jó hogy külön fülekre nyitja meg ha középső gombot nyomok :D -
miért FF rulz? :D
(amúgy FF rulz, cska nemértem hogy jött ide^^) -
Nuki #19126 A macska jelmezes nénit felismertem a Little Monica-ból, a többit nem.
(nálunk most vendégek vannak a szomszéd szobában, firefox rulz
)
-
omg énmeg megnyitottam :D valahogy örülök hogy senki nem nézett ide meg hogy bevan terhelve a sávszél és nem töltötte be csak az elejét ^^
(majd azé ránézek a képre ^^) -
van egy Viper GTS a képen, fellülröl a második vizszintesen sor harmadik kép kockája az
Van pár hentai benne ami kedvenc :) -
hmm... Felisrmerem róla a Little Monica Story-t, meg mintha az egyik kép a La Blue Girl-ből lenne, de azt meg nem láttam :]
Meg találtam egy Immoral Sisters 2-t is :D -
hehe, kösz a jó tanácsot legközelebb hentais poszter fogok venni, sajna még nincs :) -
AranyKéz #19121 // Lehet találgatni melyik jelenet melyikből van :)
-
Igazad lehet :DDD -
Szerintem kifogyott belőle a szén, mert nekem sem megy :) -
AranyKéz #19118 Én kapásból ezen jelenetekkel raknám tele a szobámat:
http://i6.tinypic.com/8697gpk.jpg
-
Hát ez a pár hsz megnevettetett :D
Gőzös csak nekem áll? :S Kaze no Stigmát néznééék :ccc -
Ahelyett, hogy leszedne minden posztert, és a jobb hentai-okkal rakná tele a szobát ^^ Garantált szép álmok :D (Persze csak akkor, ha nem szörnyes-szado hentait választ :D) -
lol xD
-
Hat, ha ennyire hatassal vannak a posztereid az almaidra
, akkor az nem arthat, meg akar ra is irhatnad a sajat nevedet. Ki tudja, lehet a poszter rajongasodon is segit. xD
-
akkor már minden fontosabb paranormális gyilkos a szobádban lesz, szép álmokat :D -
és miért szerezek be Death Note posztert?
Bucser:kétlem hogy kinövöm a poszter rajongásomat :) -
np, tedd csak oda, de ne felejts el beszerezni surgosen egy Death Note posztert is
-
Úhh nagy nehezen kibogarásztam mit akartál írni...
hagyd a fenébe a poszterezést. úgyis kinövöd. -
hagyd a magazinban, ha nem akarod, hogy a kiccsaj elvigyen :P :D -
Boldog új évet minden anime fanak és fölleg otaku-soknak :)
Lenne egy kérdésem, már tudok hogy hülyébnek fogtok tartani ezek után :) de mindegy megkérdezem :D
Na szó az ágyan fölött kb 50 centire kezdödik egy Animés poster sor az elsö a kedvenc karakterem képével gokuval :), ma meg vettem a legujabb Mondot amibe egy Hell Girl Poster az ajándék :D, és ahogy elnézem pont befér az 50cmbe :), a kérdés oda ragasztani a fejem föllé? vagy inkább keresek más helyet nekki?
Az ok csak anyi hogy ami ota goku a fejem fölött van, vannak álmaim és nem rém álmok :), ugy érzem ha Hell Girl a fejem föllé ragasztom, rém álmaim lesznek pl olyan hogy a posterböl ki jönn és elvisz :).
Nos hová raktam ? ja és lol a mostani banner kép pont a Hell Girl ez valami figyelmeztetés lehet nem?