72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    aztán a rosszból jó lesz és segít a jónak egy a rossznál is rosszabb ellenfél legyőzésében :D
  • Prof William
    Egy kis ünnepi special avagy...

A Főgonoszok legyőzésének fokozatai harc közben.

1. Phhh ki ez a kis pondró. Na gyorsan legyakom egy perc alatt aztán folytatom ahol abbahagytam.

2. Hmm kivéde a egyből halálos csapásom. Úg tűnik mégis van egy kis ereje a srácnak. Ez érdekes lessz.

3. (Pár bekapott ütés/vágás után) Ne ebből elég! elismerem erős vagy de még így sem érheted el az én szintemet! Úgyhogy mielőtt meghalsz láthatod a szuper egyededi tikos támadésom! Bzjuujng!

4. Lehetetlen! Kivédte! Ki ez a srác? Na akkor húzzunk bele...

5. Ghh hogy a francba lett ez ilyen erős? Ha ez így megy... Na de ez nem lehet... Bevetem a végső technikám!

6. Hah! Tudtam hogy a XY technikát nem fogod bírni! Eddig 1 ember ellen kelett ezt bevetnem! Érezd magad megtisztelve! Na de mi ez? Feláll? Hogy élhette túl ezt?

7. Bazz. Nagyon kemény de nemvesztíthetek!

8. Aghh... Legyőztek... Bakana! Maszaka!

És magint a jó nyer. :)
  • AranyKéz
    Ja, milyen deviáns állat szerethet krumplit pucolni.
  • light00
    Ne itt reklámozd magad. :D
    (Meguntad a kolibrikat?)
  • _Vegeta_
    Pfuuj :D
  • Nuki
    Van akinek nem.
  • biomage
    amit utolag mondtál az 100% undoritó
  • Nuki
    Nem. Én amióta tudom, hogy van aki szeret krumplit pucolni, azóta semmin nem lepődöm meg. (még azokon sem, akik szeretnek hullákkal szekszuálisan közösülni)
  • armageddon666
    7.t is megnéztem :D hát... azt kell mondjam nagyon jó :) a rajzolása is bejövős, nem az az agyoneffektezett mindenhűdeélénk ^^ (amit mondjuk csípek, de ehhez jobban illik ez a valósághoz közelebb álló :D)
  • _Vegeta_
    OFF
    En meg a regisegeket, regi festmenyeket. Sznob vagyok? :D
  • armageddon666
    Genshiken 2 episode5 sokkolt kéremszépen x.x ez fájt naon....
  • BEAST #19136
    Kisebb koromban tele volt a falam mindenfele jatekok posztereivel, de egy jo ideje mar a szep feher falat preferalom =D
  • RelakS
    Nekem régen voltak poszterek ... Autós naptárnak levágtam az allját, oszt ne, rallyautók :D
  • _Vegeta_
    Nekem egyetlen egy DBZ-s poszter van kirakva egyik szekreny oldalara, slussz. Amugy utalom a poszereket. :D
  • armageddon666
    attól függ mennyire vagy otaku ha nagoyn akkor nem ^^ illetve... ez sztem nem is tőled hanem a környezetedtől függ :\ anime fanok kétlem hogy megszólják... aki meg megszólja az sztem azt is megszólja és cikinek tartja hogy nézel animéket... szerintem nem korhoz kötött

(én 15 vok csak :c de már csak 3 hónapig ^^)
  • Seth
    Namost ez kortol is függ, én 26 múltam, szerinted nem ciki posztereket rakni a falra ilyen korban? Oké,Biomage rak,mert ő Más :D
  • armageddon666
    Sztem nem cikik a poszterek ^^ igazából én is raknék fel csak nincs :D valami marhanagy focis valami van a TV fölött O.o anyám vette nemtom miért... nem bírom a focit... asse tom milyen csapat van rajta XD na mind1... ezt speciel szívesen lecserélném :K igazából sztem túl nagy a szobám poszterekhez O.o én ilyen kis szobába tudom elképzelni ezeket ^^ ahol elfér az ágy, egy kisTV meg egy számítógép az íróasztalon :D itt "sajna" mindenből 2 van... lévén van egy öcsém... bár ez már nem a kérdéshez tartozik...

Karácsonyom jó volt ^^ elmaradt a szokásos veszekedés :K ennek örültem ^^ egy C2D E4500as procit, egy GA-P35C-DS3R alaplapot, és 2GB 800MHzes PQI RAMot kaptam :D újévkor azt csinálom majd mint óévkor :\ szilveszterkor meg... hát régen azért szerettem mert egyetlen olyan nap mikor nicns 8kor alvás :K 7.osztályig kb. ragaszkodott hozzá anyám hogy 8kor alvás :\ szünetben is 9ig maradhattam max -.- aztán szép lassan kitoltam ezt az időt ^^ szünetben mostmár szinte limitless :K de pont ezért a szilveszter elvesztette értékét... egy egyszerű sulimentes nap, amikor kockulok :( nem vagyok az a bulizós fajta, környezetemben sem nagyon rendeznek, szal nem is nagyon tudnék mit csinálni :D "kimenni az éjszakába" pedig... 1edül nem fun + mint mondtam nem vagyok ez a fajta :c
    ---

amúgy szerintem ez eléggé offtopic bár talán Relaks-sama elnézi nekünk ^^
  • biomage
    Estét

Aki nem jött volna rá miért irtal ilyen hülye kérést, elmagyarázom miért is :D, kiváncsi voltam hogy ki milyet merne irni nekem :D a legviccesebb vállaszt Beast irta :D bár seth is kitett magáért xd, a leghülyébett :)Bucser irta :P
    amugy már meg van a Hell Girl helye, persze nem a fejem fölött oda nem illik :) Goku alá szörnyen nézne ki, inkább gaara alá rakom.
    Ha már bemelegetünk :) lenne kétt kérdésem, kinek van a falán anime poszter? sethel nagyon beszélgetem msnen ö cikinek tarja a posztereket felragasztását, ki tartja még cikinek a poszter felrakást?
    Egy másik kérdés, kinek milyen volt a karácsonya és mit kapot? és persze mit fogsz csinálni újévkor?
  • armageddon666
    oh :D így már értem ^^ meg gyorsan ellehet váltani és nem olyan feltűnő a bezáródó ablak mi? :P
  • Nuki
    Nincs modern IE-m, és ezért jó hogy külön fülekre nyitja meg ha középső gombot nyomok :D
  • armageddon666
    miért FF rulz? :D
    (amúgy FF rulz, cska nemértem hogy jött ide^^)
  • Nuki
    A macska jelmezes nénit felismertem a Little Monica-ból, a többit nem.
    (nálunk most vendégek vannak a szomszéd szobában, firefox rulz )
  • armageddon666
    omg énmeg megnyitottam :D valahogy örülök hogy senki nem nézett ide meg hogy bevan terhelve a sávszél és nem töltötte be csak az elejét ^^

(majd azé ránézek a képre ^^)
  • biomage
    van egy Viper GTS a képen, fellülröl a második vizszintesen sor harmadik kép kockája az

Van pár hentai benne ami kedvenc :)
  • RelakS
    hmm... Felisrmerem róla a Little Monica Story-t, meg mintha az egyik kép a La Blue Girl-ből lenne, de azt meg nem láttam :]

Meg találtam egy Immoral Sisters 2-t is :D
  • biomage
    hehe, kösz a jó tanácsot legközelebb hentais poszter fogok venni, sajna még nincs :)
  • AranyKéz
    // Lehet találgatni melyik jelenet melyikből van :)
  • BEAST #19120
    Igazad lehet :DDD
  • RelakS
    Szerintem kifogyott belőle a szén, mert nekem sem megy :)
  • AranyKéz
    Én kapásból ezen jelenetekkel raknám tele a szobámat:

http://i6.tinypic.com/8697gpk.jpg
  • armageddon666
    Hát ez a pár hsz megnevettetett :D

Gőzös csak nekem áll? :S Kaze no Stigmát néznééék :ccc
  • RelakS
    Ahelyett, hogy leszedne minden posztert, és a jobb hentai-okkal rakná tele a szobát ^^ Garantált szép álmok :D (Persze csak akkor, ha nem szörnyes-szado hentait választ :D)
  • biomage
    lol xD
  • BEAST #19114
    Hat, ha ennyire hatassal vannak a posztereid az almaidra , akkor az nem arthat, meg akar ra is irhatnad a sajat nevedet. Ki tudja, lehet a poszter rajongasodon is segit. xD
  • Seth
    akkor már minden fontosabb paranormális gyilkos a szobádban lesz, szép álmokat :D
  • biomage
    és miért szerezek be Death Note posztert?

Bucser:kétlem hogy kinövöm a poszter rajongásomat :)
  • BEAST #19111
    np, tedd csak oda, de ne felejts el beszerezni surgosen egy Death Note posztert is
  • Bucser
    Úhh nagy nehezen kibogarásztam mit akartál írni...

hagyd a fenébe a poszterezést. úgyis kinövöd.
  • RelakS
    hagyd a magazinban, ha nem akarod, hogy a kiccsaj elvigyen :P :D
  • biomage
    Boldog új évet minden anime fanak és fölleg otaku-soknak :)

Lenne egy kérdésem, már tudok hogy hülyébnek fogtok tartani ezek után :) de mindegy megkérdezem :D
    Na szó az ágyan fölött kb 50 centire kezdödik egy Animés poster sor az elsö a kedvenc karakterem képével gokuval :), ma meg vettem a legujabb Mondot amibe egy Hell Girl Poster az ajándék :D, és ahogy elnézem pont befér az 50cmbe :), a kérdés oda ragasztani a fejem föllé? vagy inkább keresek más helyet nekki?
    Az ok csak anyi hogy ami ota goku a fejem fölött van, vannak álmaim és nem rém álmok :), ugy érzem ha Hell Girl a fejem föllé ragasztom, rém álmaim lesznek pl olyan hogy a posterböl ki jönn és elvisz :).
    Nos hová raktam ? ja és lol a mostani banner kép pont a Hell Girl ez valami figyelmeztetés lehet nem?