kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Sztem nem cikik a poszterek ^^ igazából én is raknék fel csak nincs :D valami marhanagy focis valami van a TV fölött O.o anyám vette nemtom miért... nem bírom a focit... asse tom milyen csapat van rajta XD na mind1... ezt speciel szívesen lecserélném :K igazából sztem túl nagy a szobám poszterekhez O.o én ilyen kis szobába tudom elképzelni ezeket ^^ ahol elfér az ágy, egy kisTV meg egy számítógép az íróasztalon :D itt "sajna" mindenből 2 van... lévén van egy öcsém... bár ez már nem a kérdéshez tartozik...

Karácsonyom jó volt ^^ elmaradt a szokásos veszekedés :K ennek örültem ^^ egy C2D E4500as procit, egy GA-P35C-DS3R alaplapot, és 2GB 800MHzes PQI RAMot kaptam :D újévkor azt csinálom majd mint óévkor :\ szilveszterkor meg... hát régen azért szerettem mert egyetlen olyan nap mikor nicns 8kor alvás :K 7.osztályig kb. ragaszkodott hozzá anyám hogy 8kor alvás :\ szünetben is 9ig maradhattam max -.- aztán szép lassan kitoltam ezt az időt ^^ szünetben mostmár szinte limitless :K de pont ezért a szilveszter elvesztette értékét... egy egyszerű sulimentes nap, amikor kockulok :( nem vagyok az a bulizós fajta, környezetemben sem nagyon rendeznek, szal nem is nagyon tudnék mit csinálni :D "kimenni az éjszakába" pedig... 1edül nem fun + mint mondtam nem vagyok ez a fajta :c
    ---

amúgy szerintem ez eléggé offtopic bár talán Relaks-sama elnézi nekünk ^^