72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #20881 #20879: dee jó poén, "fünf komá null" 
Ha nem láttad, akkor gyorsan felejtsd el amit írtam, és fél év múlva nézd meg az Excel Sagát mint animét, abban szerepelnek.
#20880 Én nekem ez volt az első és eddig egyetlen, rövid anime ami valamennyire meghatott. Nagyjából most olyan elveket vallok, hogy rövid anime, kevés ismerettség, nem nagyon tud meghatni.
Pl. amíg barátnőm tudott pityeregni az Air végén, addig én nem. Lehet ezt a példát kellett volna hoznom. -
na amit említettél (Excel Saga) az szvsz drámai volt... bár én hajlamos vagyok túl komolyan venni dolgokat de az utolsó 2-3 rész (26os Going Too Far-t figyelmen kívül hagyva) elég komoly volt sztem :S legalábbis számomra... jól megvolt csinálva nagyon. -
Cat 02 #20879 Na jah :D Nehéz meghúzni a határt (márha ugyanarra gondolunk ^^)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igazából nem az apukája, az csak egy film, nehogy komolyan vedd elég gyenge poén nemde?
Ki az az Excel meg a másik ?
-
-
Nuki #20877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az amikor az Adam Sandler apukája meghal az esőben? Ennél már az is drámaibb volt, amikor Excelt lelőtte Ilupalazzo. Ha egy fokkal gyengébb lelkiállapotban vagyok, az pályázhatott volna arra a jelenetre, de egy 1,5 órás vígjáték szereplői nem nagyon kerülnek közel a szívemhez, legalábbis nem annyira mint mondjuk egy nagyon aranyos és szimpatikus anime szereplő:) -
Nuki #20876 Ez az Anime dolog olyan nálam, hogyha mondom, hogy anime, akkor rávágják hogy Pokémon :D (amit szeretek, habár a játékkal többet játszottam mint ahány perc animét láttam, mindegy :P)
Ezen a ponton ha bejelenti, nem folytatom a beszélgetést. Nem az én stílusom hogy ott hagyjam, épp ellenkezőleg de: aki begyöpösödött és kereskedelmi csatornák előítéletein nő fel, annak csak akkor lehet úgy jót mondani, ha fogékony és kíváncsi rá. Aki megkérdezte hogy az "jónak számít e vagy sem?" azzal elkezdek erről beszélgetni, de nem sok térítés született meg.
Mindenesetre örüljünk egymásnak, én örülök nektek hogy ismerek animefanokat, meg létezik itthon évente 3 ilyen nagy rendezvény. :) -
-
Cat 02 #20874 off: nézd meg a Távkapcs-ot =( -
most megyek a tattoo salonba. az uton majd gondolkozom hogy az oklomre tetessem vagy a homlokomra.... -
2009, vésd fel a falra :) -
ez mar kijott?:D mer akkor letoltom azonnal:D
ui: jezusom ...ez mar vegkepp agyfagyast okozott.. 60 eves kurvadohanyos nagymamika.. ka me ha meeeeeeeee. ezt hogy gondoltak a japanok? -
Namajd ez helyrebillenti az érzékeny lelkedet :D
-
Meg ugye sokan ezen nottek fel, emlekszem amikor meg nem nagy, hanem kis hulye voltam, direkt siettem haza a sulibol mert DB kezdesre meg pont beestem :D ... aztan ahogy idosebb lettem rajottem hogy azert nem is volt az olyan jo xD -
tolem a sumomo momomo is lehetne a legjobb vagy a naruto... nahde db?:D egyszeruen csak olyan anime amire ranezek es kikeszulok tole
nem nem ertek vele egyet es egyertelmu miert szegyen:
ha uwe boll filmeket hivnank a legjobb filmeknek az is szegyen lenne barki szamara.
en imadom az animekat.. nagyon sokat lattam de ugyanazon a velemenyen vagyok mint barki aki nem ert hozza meg barki aki nem szereti: idiota gagyi baromsagnak velem.
es attol is felall a hatamon a szor ha egy jo animebal latok olyat hogy a karakter mogott suhan a vilag es kozben semmi nem tortenik :D:D:D ez egy stilus.. tudom de a dragonball jut eszembe azonnal :((( barcsak soha nem lattam volna DB-t :(
ui: most nem kell elkezdeni a flamet. ez az en sajatsagos velemenyem.. ha nektek bejon hurra.. nem hulyeztem meg anyaztam senkit. azert sem aznyaztam mert valakinek nem tetszik a bleach. -
béna imho, első volt a legjobb -
szerintem azért van rengeteg dragonball fan, mert elsők között jelent meg nyugaton (nemtom ez mennyire igaz). és az itteniekhez képest azért minőségi előrelépés ^^ szal az animefonaknak gondolom elsők között volt. az meg azért meghatározó tud lenni ^^
---
azt szégyenli gondolom hogy a többség DB alapján ítéli meg az animéseket. az a többség meg szánalmasnak tartja DBt >> az egész szubkultúrát szánalmasnak tartják emiatt.
valami ilyesmi lehet -
Én se akarok bele menni, de neked miért szégyen, talán csináltál egy animét amit lenyomott a db és nem a tied lett a leghíresebb :D
Szégyen??? max ha nem tetszik akkor nem értsze vele egyet, de mi az, hogy szégyen, te mit szégyelsz ezen, nem értem. -
szamomra mar az szegyen hogy a db a leghiresebb anime.. :( de mindegy ne menjunk bele. -
Tengen Toppa Gurren Lagann
mielott valaki ertelmetlenul nezne hogy wtf. -
Én is szembesültem már azzal, hogy az mondtam anime és erre rávágták, hogy repülős, verekedős, fénygömböket lövős DB, de aki ilyen azzal nincs is mit beszélnem erről a témáról. Elmeséltem neki, hogy ez csak egy stílus, ennyi, hogy szégyen lenne, ez nevetséges, a világ leghíresebb animéje, ez aztán szégyen. -
fillerek gondolom :S Bounto Arc nagyon gáááz... ettől függetlenül én sokakkal ellentétben végignéztem ^^ és 1-2 ponton jó is volt, meg tetszett :D végülis Bleach... utólag viszagondolva kihagynám :S
most meg megint fillerek :C -
" bleachtól már hányingerem van, viszont régebben szerettem :]"
nah ez erdekes.. errol szeretnek tobbet hallani. miert is meg hogyan?
en is csipazom a bleachet.. mondjuk 50 nel abbahagytam mer nem volt tobb resz 2006 elejen:D -
Szerintem nézd meg a TTGLt :) "barátság, összetartás és a Föld megvédése" ezeken túl jellemzője még hogy EPIC!
(ettől függetlenül nemvagyok oda érte és csak azért kapott 10/10t hogy ne kúrjam el a statját -.- eleje szvsz nagyon gáz volt, nagyon nem jött be, vége miatt viszont egy 9/10 esetleg lehetne, de az a fránya stat :\ ha nem lett volna annyira hypeolva ismerősök által... ^^) -
mar megint a DragonBall.... :D en az animek szegyenenek hivom.. bar biztos csak azert mert nem lattam megminden animet de az egyik leggazabb szerintem.
Pont emiatt a mese miatt volt szegyen anime fannak hivnom magam = valakinek elmeseltem hogys zeretem az animet es kikerekedett szemmel neztek hogy jezusom egy ujabb dragonball fan.... ( celzok itt arra hogy a DB-t sok ember szanalmasnak talalja foleg ha 20 evesen nezi az ember.) s aztan gyozom kibeszelni magam.
ja megis van egy olyan anime ami megidegesitobb mint a DB.. az az emlitett Shin-chan
nah ezt az animet vegkep nemtudom felfogni........... ehhez be kell szivni hogy nezni lehessen.. de talan meg ugy sem menne!!!! es ertelmes animek helyett ezt a szart vetitik a kurva adult swimen. -
hang nagyon zoral neha.. mukor uvolt az eva 01 akkor nagyon gaz.. tok halk meg minden de amugy maskor jo volt. a zenek is nagyon jok! -
Meg szerencse hogy ilyen sokfelek vagyunk, kulonben milyen unalmas lenne a vilag,
-
db-t én egyáltalán nem csipázom. szerintem őrült hadonászás az egész. naruto se egy kedvenc de azért megnézem. bleachtól már hányingerem van, viszont régebben szerettem :]
one piecet nézném... ha lenne hozzá fordítás >_< -
Nálam egyálltalán nem bukott meg, én szeretem :D
Mondjuk nekem jöhet mindegyik, DB, bleach, naruto, one piece :) -
Na a GT-t nem bírom, félig láttam és ott abbahagytam. Látszik rajta hogy azért csinálták csak mert a rajongók akarták és mert a sorozat jövedelmező volt. Csúnyán megbukott Japánban. -
hát a Naruto nekem sem grafikailag sem történetileg nem jött be. A karakterek sem tetszenek. A DB meg amióta megláttam nálam No.1. Lány létemre imádom.
Azt szeretem benne hogy a barátság, összetartás és a Föld megvédése a cél. Nem vagyok elfogult DB-fan, de imádom. XDDD -
Gokuék nem félnek a test test elleni harctól :P mellesleg szét is tudják egymást lőni(elfogult DB fan)
A Bleach is jó de 2 dolgot útálok benne:
1:minden szereplőnek egy vérbankra elegendő vére van
2:Ichigo indokolatlanul lesz egyre erősebb.
a DB-ben minden szereplő kőkeményen gyúr és növeszti a szőke haját.:D -
szerintem is szep
-
ez az új naruto opening tök jó! aki nem hallotta még, feltétlenül nézze meg legalább youtubon
-
Szerintem a GT is nagyon jó volt, bár én DB mániás vagyok :D -
nem kell bántani DB-t :)
igaz GT egy nagy rakás ... ,de sztem a Z nagyon is jó, meg ugye legjobb verekedős játékok playstationre :) -
Igazad lehet, az egyikben ököllel a másikban karddal verik el egymás száját, evolúciós előre lépés, ott már eszközt is használnak
-
666 ... 666 ... gyanusak vagytok
-
lehet
-
én sztem azért mert abban kardoznak és nem püfölik egymást ^^ -
Udv Androsan ;p
Arma: mondasz valamit :p ... en sem ertem hogy lehet a DB-t szeretni ha a narutotol a falnak megy, de biztos meg van ra az oka :D bar ha valasztani kellene a hasonszoruek kozul akkor en is Bleachre bokok :D