FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tolem a sumomo momomo is lehetne a legjobb vagy a naruto... nahde db?:D egyszeruen csak olyan anime amire ranezek es kikeszulok tole
nem nem ertek vele egyet es egyertelmu miert szegyen:
ha uwe boll filmeket hivnank a legjobb filmeknek az is szegyen lenne barki szamara.
en imadom az animekat.. nagyon sokat lattam de ugyanazon a velemenyen vagyok mint barki aki nem ert hozza meg barki aki nem szereti: idiota gagyi baromsagnak velem.
es attol is felall a hatamon a szor ha egy jo animebal latok olyat hogy a karakter mogott suhan a vilag es kozben semmi nem tortenik :D:D:D ez egy stilus.. tudom de a dragonball jut eszembe azonnal :((( barcsak soha nem lattam volna DB-t :(
ui: most nem kell elkezdeni a flamet. ez az en sajatsagos velemenyem.. ha nektek bejon hurra.. nem hulyeztem meg anyaztam senkit. azert sem aznyaztam mert valakinek nem tetszik a bleach.