FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mar megint a DragonBall.... :D en az animek szegyenenek hivom.. bar biztos csak azert mert nem lattam megminden animet de az egyik leggazabb szerintem.
Pont emiatt a mese miatt volt szegyen anime fannak hivnom magam = valakinek elmeseltem hogys zeretem az animet es kikerekedett szemmel neztek hogy jezusom egy ujabb dragonball fan.... ( celzok itt arra hogy a DB-t sok ember szanalmasnak talalja foleg ha 20 evesen nezi az ember.) s aztan gyozom kibeszelni magam.
ja megis van egy olyan anime ami megidegesitobb mint a DB.. az az emlitett Shin-chan
nah ezt az animet vegkep nemtudom felfogni........... ehhez be kell szivni hogy nezni lehessen.. de talan meg ugy sem menne!!!! es ertelmes animek helyett ezt a szart vetitik a kurva adult swimen.