72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #24779 Azt mondom biz' ^^
Max napi 1-2 rész, különben tényleg kicsinálja az agyad, az arcod, mindened.
Komolyan, pedig kedvencem.
én viszont a FMP TSR-t nem láttam, úgyhogy nekem is van mit pótolnom.
Többiek?
Szélsőségesen nagyon megható anime jelenet-rész? -
Rundstedt17 #24778 A szereplőket érő lelki terror azon kiakadni XD.... -
WUT? -
Rundstedt17 #24776 omg:DDDD -
sazl azt mondod, meg kéne nézni az ekszcel szagát?
A Full Metal Panic TSR-ben is azért ott volt a lelki terror a szereplőkre nézve. Hát attól sem vigyorogva álltam fel ... egész a legutolsó részig
-
Rundstedt17 #24774 az tényleg durva volt:) -
Nuki #24773 Hát pedig az.... annál azért van sokkal durvább jelenet.
Szerintem neked bömbölnöd kéne az Air végén... jól gondolom?
Számomra eddig legmeghatóbb/durvább jelenet az Exel Sagában volt (komolyan!) (bár nem sírtam el magam rajta- az ilyet még keresem:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Ilupalazzo lelövi Exelt... Az annyira komoly volt egy ilyen komolytalan animében, hogy összetört bele a szívem. -
Cat 02 #24772 Melancholy of Haruhi Suzumiya az ami így van. Igazából nem tudom. 2szer kezdtem neki, de sose sikerült végignéznem :D
#24649 meg nyami :p -
Lehet :]
Ott is elérzékenyültem, mikor Chiyo-chan megsiratta az iskolát
-
Rundstedt17 #24770 érzékeny vagy XD -
Rundstedt17 #24769 Sajnos valami 100%-ra viszi a processzorterhelést,
ezért átmenetileg lezárjuk az oldalt, míg meg nem fejtjük a dolgot......... -
nekem is úgy tűnik :D -
mintha le is kakukkolt volna az AA :D -
érdekes az új AA oldal, van már normálisabb listakezelési lehetőség is, van tervezett, aktuális és befejezett szekció is :) -
lehet, hogy nem kiemelkedőek a személyiségek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a fasz volt az, hogy Haruka elzavarta Takayukit?!!?
, de nekem nem volt épp vidám hangulatom a 2. rész vége után, akár kiszámítható a történet, akár nem.
Az a négy rész meg ami tavaly készült, alternatív befejezés - nem tetszett.
Ja, a két mesekönyv benne rulz ^^ (megvette) -
Rundstedt17 #24764 Nem nagyobb én már csak tudom:)....
7-8 giga a játék +500 patch
Az angol verzió csak készül az első fejezet ami kemény 1 választási lehetőséget kínál hamarosan kész lesz,a maradék sokára....
jah és 2,5 éve kezdték a fordítást.
ami azt jelenti nem mostanában lesz meg. -
azt hittem van :(
8,5né biztos nagyobb mert az kevés lenne :S -
Rundstedt17 #24762 Szerintem nem lesz nagy játékélménye,mert japán NINCS ANGOL VERZIÓ.jah meg megöregszik még le jön,amúgy csak 8,5 giga emlékeim szerint:DDD... -
Rundstedt17 #24761 Jah azért azt én írtam XD.
Nem istenítem school dayst,elég tökéletlen kidolgozás ha lányok érzelmeit nézzük ABSZOLÚT ROSSZ,háremes jelleg,deh amiben más mint a többi hogy nem megszokott vég EZ KIEMELI a többitől,meg legalább a szereplőktől nem hányok.
A lehető legnagyobb szélsőség a vége XD,de akár így is történhetne.Annál is inkább mert a visual novelben a legtöbb jó vég volt,csak nem az otakuk izlésének akartak tetszelegni ezért lett ez a vég,gyalázat lett volna más választás.
De ha valaki végig egy kis könnyed echire,meg happy endre vágyik az válogathat lévén 99,9999999%-aka az animéknek olyan,rohadt uncsi ha előre tudom a végét és bármelyikbe is kezdtem bele sosem csalódtam már nem azért hogy mert jó volt hanem előre tudtam hogy mi lesz,jó fiúk won,jó vég,vagy annyi műdráma hogy a nevetéstől meghalok.....
-
nana! utóítélet... csomó ideig használtam -.- még most is könyvjelzőknél van... de csak a képek miatt ^^
MyAnimeList rulz -
DESZAR :ASDF_ASDF:
egyébként AA-n nem dizni filmeket nézek te agyalágyult
vannak anime ismertetők.... is.... az hogy neked előítéleteid vannak az oldallal szemben az ok, de nem győzöl meg
az volt az első animevel foglalkozó oldal amire rátévedtem, és az is marad a továbbiakban is remélhetőleg ^^
-
Visual Novel, csak nem képes, hanem végig animált :D Szal egy rajzfilm, amiben te tudsz választani több ponton is ^^ ergo, több rajzfilm az egyben :D -
Ha megmondod mi az a VN akkor talán. Illetve biztos nem,mert egyrészt 50 giga, másrészt utálom a visuel novell típusú játékokat( már ha az ). -
faláb #24756 Én nem voltam elájulva tőle, és én se tudtam komolyan venni, aminek a legékesebb példája hogy az utolsó részt is inkább viccesnek találtam mint drámainak... -
Én speciel nem láttam School Dayst, csak a végét, ami elég gyenge volt, de tök vicces x) valahogy nem tudtam komolyan venni... De haveromtól akinek az ízlése nagyon hasonlít az enyémhez, megnézte, és azt mondta nagyon gáz... szal azóta nem éreztem ingert hogy megnézzem... egyébként amiket olvastam róla nem vágom mi olyan jó benne... az utolsó részt leszámítva, amit meg többen leszóltak...
inkább játssz a VNnel :D 50 giga asszem ^^ -
a Disneys nem-anime ismertetők? :) -
Csak most esett le, hogy ez a Rumbling Hearts = Kimi Ga Nozomu Eien-nel, mondom miért ilyen ismerős leírásod XD
A klisékkel egyetértek, tényleg kiszámítható a történet, a szereplők pedig az ebben a stílusban bevált és megszokott karakterisztikákat mutatják.Nincs ezzel gond szerintem, vkinek ez bejön.Nekem is tetszett,bár az elsők között volt "romantikus-dráma" kategóriában,talán ezért fogott meg és nem vagdaltam magam a földhöz XD
Kijött vmi új folytatás vagy reboot, a fene tudja, de annak már az első részét sem bírtam végignézni, úgyhogy lehet a régi sem menne már újra. Ezért úgy marad meg emlékeimben, hogy a Kimi egy jó anime :)
Ezek után kiváncsi leszek a School Days című műremekre, hamár azt annyira isteníted, miben tud újat mutatni. De ha nem fog tetszeni(nyaknyisszantás van benne legalább,mint abbana hírhedt gif-ben a játékból ? :) ) akkor faszolsz és rád küldöm Kratos-t
-
Rundstedt17 #24752 Először is elég népszerű darab az otakuk közt,szinte csak jót hallottam róla,és az ok hogy miért olyan jó?"Mert realisztikus".Akiknek van életük vagy fogalmuk róla azok megnézése után utálni fogják ezt az animét,mert ez minden csak REÁLIS NEM.Elég egyértelmű hogy közéjük tartozom.Klisével teli műdráma,életszerűtlen helyzetekkel és gusztustalan szánalmas szereplőkkel,ami már a fizikai fájdalom küszöbét súrolja,értelmes vagy nem álomvilágban élő egyénben.Mint bármely szappanopera,minden egyes elcsépelt agyonhasznált trükökket használ.A szereplők miatt pedig teljesen érdektelenségbe fullad az egész.A férfi szereplőhöz ok nélkül vonzódnak,semmi személyisége stb és teljesen élettelen...A realitásáról annyit hogy mikor megtud vmit amit egy épp eszű férfi ha szerelmes nem venne könnyedén de ő....no komment.Habár a legszánalmasabb szereplő talán mégiscsak Haruka.Értelmetlen,teljesen világos hogy csak a dráma kedvéért szerepel.Sajnálnunk kellene a készítők szándéka alapján.De természetes hogy szerepelnie kell mert akkor nem nevezhetnénk ezt az animét "tragédiának".A listának még nincs vége,már az elején sejthettem volna hogy mire számíthatok hiszen már rögtön az első részt untam.Első rész után már felmerült a kérdés hogy minek nézzem én még ezt a olcsó drámát?(1).A második végénél pedig reménykedtem hátha ,erre meg egy szappanoperás megoldás,grat a készítőknek....A lényeg hogy egy ilyen rövid sorozat és még így is unalmas hát ott gond van,NEM JÓ MUNKA!Abszolút nem tudom megérteni miért kellett ilyen lerágott fordulatot cselekményt belerakni?!!...A meglepő hogy mondhatják ezt reálisnak?...De talán éppen azért oly népszerű ez és a hozzá hasonló gyártmányok mert semmi közük a valósághoz.
Összeségében egy tűlértékelt szappanopera anime formájában.Egy sorba tudom állítani az Air féle műdrámázással,illetve a Saikanoval.A történet előre kiszámolható.
Adjuk hozzá még ehhez az idegölő éttermi jeleneteket,idegölő szereplőkkel fűszerezve.
1,
Azon behaltam amikor az első randin ment olyan zene mintha házastársak lennének vagy mi XDDD....
Meg amilyen szégyenlős volt hamar adta magát:DDDDD.....
A pincérnő meg vendégek kapcsolata hát ez meg már überreális:DDD..
stb.
stb.
-
Halljuk XD -
Rundstedt17 #24750 csak műdráma
.indokoljam?de az hosszú lesz
-
hát azért a Rumbling Hearts az elég durván drámai -
nem foglalkozok a közösséggel, nekem onnan a feliratok kellenek, néha az értékelés, meg főleg az ismertetők ^^
egyébként juppi jee éljen Bulykin, mert itt fenn van a Honey & clover 2 is amit ma kivégzek :) -
Rundstedt17 #24747 jah és a legdrámaibb animék között a szappanopera rumbling hearts......ennyit az ottani közösségről... -
lolmá
-
faláb #24745 Ha már megemlítetted mindkettőt... Az AA-s szavazáson anno ott volt a School Days a legrosszabb animék között XD -
sosem néztem a híreket :DDDD
először áttekinthetetlennek ítéltem, aztán ugy is maradt.
az avatarok meg képek nem baj, mert nem is volt ^^ -
tudom, mert már az előtt is volt róla szó :D -
Már egy hónappal ezelőtt is volt hír :P -
már napokkal ezelőtt kihírezték :p -
és ha nem mentetted az avatarodat, képeidet, stb, akkor így jártál