FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Rundstedt17 #24752 Először is elég népszerű darab az otakuk közt,szinte csak jót hallottam róla,és az ok hogy miért olyan jó?"Mert realisztikus".Akiknek van életük vagy fogalmuk róla azok megnézése után utálni fogják ezt az animét,mert ez minden csak REÁLIS NEM.Elég egyértelmű hogy közéjük tartozom.Klisével teli műdráma,életszerűtlen helyzetekkel és gusztustalan szánalmas szereplőkkel,ami már a fizikai fájdalom küszöbét súrolja,értelmes vagy nem álomvilágban élő egyénben.Mint bármely szappanopera,minden egyes elcsépelt agyonhasznált trükökket használ.A szereplők miatt pedig teljesen érdektelenségbe fullad az egész.A férfi szereplőhöz ok nélkül vonzódnak,semmi személyisége stb és teljesen élettelen...A realitásáról annyit hogy mikor megtud vmit amit egy épp eszű férfi ha szerelmes nem venne könnyedén de ő....no komment.Habár a legszánalmasabb szereplő talán mégiscsak Haruka.Értelmetlen,teljesen világos hogy csak a dráma kedvéért szerepel.Sajnálnunk kellene a készítők szándéka alapján.De természetes hogy szerepelnie kell mert akkor nem nevezhetnénk ezt az animét "tragédiának".A listának még nincs vége,már az elején sejthettem volna hogy mire számíthatok hiszen már rögtön az első részt untam.Első rész után már felmerült a kérdés hogy minek nézzem én még ezt a olcsó drámát?(1).A második végénél pedig reménykedtem hátha ,erre meg egy szappanoperás megoldás,grat a készítőknek....A lényeg hogy egy ilyen rövid sorozat és még így is unalmas hát ott gond van,NEM JÓ MUNKA!Abszolút nem tudom megérteni miért kellett ilyen lerágott fordulatot cselekményt belerakni?!!...A meglepő hogy mondhatják ezt reálisnak?...De talán éppen azért oly népszerű ez és a hozzá hasonló gyártmányok mert semmi közük a valósághoz.
Összeségében egy tűlértékelt szappanopera anime formájában.Egy sorba tudom állítani az Air féle műdrámázással,illetve a Saikanoval.A történet előre kiszámolható.
Adjuk hozzá még ehhez az idegölő éttermi jeleneteket,idegölő szereplőkkel fűszerezve.
1,
Azon behaltam amikor az első randin ment olyan zene mintha házastársak lennének vagy mi XDDD....
Meg amilyen szégyenlős volt hamar adta magát:DDDDD.....
A pincérnő meg vendégek kapcsolata hát ez meg már überreális:DDD..
stb.
stb.