kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Rundstedt17
    Jah azért azt én írtam XD.
    Nem istenítem school dayst,elég tökéletlen kidolgozás ha lányok érzelmeit nézzük ABSZOLÚT ROSSZ,háremes jelleg,deh amiben más mint a többi hogy nem megszokott vég EZ KIEMELI a többitől,meg legalább a szereplőktől nem hányok.
    A lehető legnagyobb szélsőség a vége XD,de akár így is történhetne.Annál is inkább mert a visual novelben a legtöbb jó vég volt,csak nem az otakuk izlésének akartak tetszelegni ezért lett ez a vég,gyalázat lett volna más választás.
    De ha valaki végig egy kis könnyed echire,meg happy endre vágyik az válogathat lévén 99,9999999%-aka az animéknek olyan,rohadt uncsi ha előre tudom a végét és bármelyikbe is kezdtem bele sosem csalódtam már nem azért hogy mert jó volt hanem előre tudtam hogy mi lesz,jó fiúk won,jó vég,vagy annyi műdráma hogy a nevetéstől meghalok.....