kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Csak most esett le, hogy ez a Rumbling Hearts = Kimi Ga Nozomu Eien-nel, mondom miért ilyen ismerős leírásod XD
    A klisékkel egyetértek, tényleg kiszámítható a történet, a szereplők pedig az ebben a stílusban bevált és megszokott karakterisztikákat mutatják.Nincs ezzel gond szerintem, vkinek ez bejön.Nekem is tetszett,bár az elsők között volt "romantikus-dráma" kategóriában,talán ezért fogott meg és nem vagdaltam magam a földhöz XD
    Kijött vmi új folytatás vagy reboot, a fene tudja, de annak már az első részét sem bírtam végignézni, úgyhogy lehet a régi sem menne már újra. Ezért úgy marad meg emlékeimben, hogy a Kimi egy jó anime :)
    Ezek után kiváncsi leszek a School Days című műremekre, hamár azt annyira isteníted, miben tud újat mutatni. De ha nem fog tetszeni(nyaknyisszantás van benne legalább,mint abbana hírhedt gif-ben a játékból ? :) ) akkor faszolsz és rád küldöm Kratos-t