72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
háppi bőszdéj biomage....yo... -
nekem semmi se túl nagy :D
kösz -
rem nem túlnagy!
-
Bár nem kép, de megérdemled. :D
-
köszike 
kíváncsian várom RelakS képét :) -
Boldogat!
-
Boldog születésnapot :) -
tetszik :D le is mentetem :)
Köszike mindenkinek :) -
Isten Éltessen!!! :) -
Boldog Szülinapot! :) -
Boldog Születésnapot Biomage!^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért a 200 óra paint meghozta gyömülcsét XD -
hát az arcokból ítélve a bal alsó sarokban lévő, talán lány lehet :D -
Nekem kedvenc:D -
Hosszabbra kellett volna csinálniuk, az első fele csupa ecchi, a vége felé meg öt másodpercenként történik valami fordulat ami külön epizódot érdemelne.
És engem speciel a hárem alakulása is idegesít. Most már csak azért nézem mert elkezdtem, és annyira pont nem rossz hogy abbahagyjam. :P
Egyébként érdekes lenne a stílus, kár volt érte. -
Én nézem, de nem valami nagy szám. -
én már az első évadot se néztem végig :D
engem most ez az Ichiban Ushiro no Daimaou érdekelne, nem nézi valaki? -
csak nem hagyott nyugodni ez az animaxos dolog es utanajartam kicsit es tessek:
"Az Animax tévécsatornán futó műsorok online megtekintése csak Magyarországról lehetséges, magyarországi IP címről.
Ez szintén a műsorok forgalmazóinak megkötése, mivel az ún. „catch-up tv” jogok területileg is korlátozottak."
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU -
nem ez a jelenet de: "mátol szolitsatok Lorettának!" :D
Arma: nemtom engem nem zavart, legalább valami szint vitt az történetben, igy legalább másabb :)
Amugy meg könnyen lehet, h valami fontosabb szerep jut neki az utolso 2 részben :) -
"Nők is vannak köztetek !!??" -
most hogy már kevésbé vagyok hatása alatt:
Minek kellett Mari??? De tényleg, máshogy is tuti megoldják... Valahogy annyira mesterkélt volt a szerepe, a cselekvései, a személyisége, minden ami köré épült... Nem is Anno figurája.. -
most elkezdtem a D.N.Angelt és kurva jó....bár még csak 2 részt láttam, de megfogott...érdekes ez a hős-antihős 1 személyben dolog...:D -
Pedig már majdnem :p
-
nem kérek kövezést az ie használat miatt, ez ilyen idiota beidegzödés, h mindig ezt inditom el pedig safari, meg fox is van felrakva :D -
hm és tényleg, csak nem tünt fel, mert ie-ben bugos és nem müködik, de más böngészöben meg jó :S -
én se találtam először...:D -
felső menüpontok között a jobb szélső -
Amugy AA-n meddig nem lesz még keresés? Már egy jó ideje nincs. -
Asuka miatt van Mari, ahogy lentebb is irtad :)
After credits
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kaloz Asuka ftw :D
Amugy szvsz, ahogy te is irtad, ez egy "folytatás", vagyis Shinji talán tényleg egy jobb világot hozott létre :)
-
Nem is emlékszem mikor láttam utoljára magyar feliratot O.o
---
Közben míg az előzőt írtam lement a Credits...
és After Credits
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lance of Longini? Kaoru leereszkedik?
Amit ígért? Most boldoggá teszi? :D Csak nem tényleg egy folytatással van dolgunk, sok dolgot megmagyarázna.
Marit még mindig nem értem minek... csak fanservice karakter :( -
Ááááh a remixek, a változtatások, nagyon jó >.<
Marit még mindig nem értem minek bele, jah de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy Asukát majdnemkinyírhassák, na az durva rész volt... Mikor a sorozatban Touji volt benne az is komoly volt, de itt mégiscsak Asuka, és a körülmények is... mondom NE!, de mégis :S
Unit 02-nél a Beast módot nem értettem, meg hogy Mari hogy aktiválta az egységet, meg hogy tudott a képességéről, meg hogy szinkronizálódott ilyen jól vele, továbbá, hogy ha elérte a veszélyes zónát akkor miért nem lett semmi baja?
Aztán Ayanami!! Nem robbant fel, mondom hátha van remény, erre BEKAPJA AZ ANGYAL!!! hát bazz... Aztán Awakened Unit 01 O.o kicsit mintha előrébb hozták volna a dolgokat...
És még van két film... Hát nagyon várom... nagyon... Hatalmas az egész -
"Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is! "
lol :D
amugy magyar felirat hogy áll? -
Evangelion 2.22 félidő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre nem látom értelmét Mari berakásának. Mondjuk jópofa volt a "nyugati Eva" :D Minden karakter valahogy "normálisabb" lett... Asukat nem tudom megfogalmazni, hogy miért, de úgy érzem ő is elviselhetőbb. Mondjuk én bírtam :) Rei tökre szocializálódik, de mégiscsak Evangelion, úgyhogy második felében lehet, hogy balul sül el a terve :S Shinji sem annyira mélydepis már :) Gendo is jobb arcnak tűnik Shinjivel.
A bomba angyal elleni harc. Wow O.o csak futottak, és mégis olyan epic volt azzal a háttérzenével, meg a rendezés... profi a rendezés... annyira eltalálták az időzítéseket. És az angyalnak az aprólékos kidolgozása. Mesteri :)
Meg mikor a Holdon megláttam a SEELE maszkos még páncél nélküli Evat... ujján Kaoru ül... na bazz... :D
Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is! -
hatasodra megneztem a mal accountomat es shakugan no shana favorit??? benne a top 5-ben? nekem is valtozik a velemenyem... -
Ez igaz, elég lassan indult be, viszont az utolsó részek nagyon jók lettek. :) Anno Code Geassben és Death Noteban(mivel itt nem is volt más az animeben, meg is ölte számomra) nagyon zavartak a természetellenes (kamu)logikával magyarázott gondolatmenetek, tervek. Yuji viszont értelmes és bár néha úgy éreztem többet tud, mint amit az addigi szereplése alatt tanulhatott, nem vitte túlzásba a dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy az egyik legjobb openingjei vannak mindkét évadnak. ^^ -
Yuji fejlődése valóban pozitívum volt, csak az a baj hogy a 24 rész első fele eltelt a nagy semmivel. -
Nekem pedig a második évad kifejezetten tetszett. Nagyon vártam, hogy Yuji képes legyen Shana mellett harcolni. Egyetlen dolog volt ami eleinte zavart az egész animeben. Úgy éreztem eleinte, hogy megpróbálják a romantikus szálat, meglehetősen gyenge módon, mindig a legváratlanabb dolgokkal elhúzni.
Mindig az utolsó pillanatokban jelentek meg a veszélyesebbnél veszélyesebb ellenfelek és ugyan azon epizódokban egymás után. Az első évad végére kezdtem megszokni. A karakterek tetszenek, eleinte mindegyikben találtam valamit amit utálhattam, de később mindenki megmutatta tud szerethető is lenni. :p
Ezen kivül elgondolkoztatott pár dologról. A legtöbb ehhez hasonló animeben van egy hős aki szembe szál a sorssal és saját erejéből a társai segítségével véghez viszik a lehetetlent. Érdekes volt átérezni a sors kettősségét. Egyfelől az emberek folyamatosan küzdenek a sorsuk ellen, hogy többek legyenek mint amik... közben pedig lehet végig ez volt a sorsuk.
Egy egy anime után megszállnak az ilyesmik és beteges dolgokról kezdek el filozofálgatni.
-
Az első évad még elmegy szvsz, de a másodikban én se sok pozitívumot találtam. -
nekem nem jött be...az első évadot még végig néztem aztán a másodikba is belekezdtem, de az már nem érdekelt.... -
Remélem jó sok Shakugan no Shana-hoz hasonló anime van mert az s3 csak év vége felé indul és hihetetlenül tetszett az egész. :D