kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #30166
    Nekem pedig a második évad kifejezetten tetszett. Nagyon vártam, hogy Yuji képes legyen Shana mellett harcolni. Egyetlen dolog volt ami eleinte zavart az egész animeben. Úgy éreztem eleinte, hogy megpróbálják a romantikus szálat, meglehetősen gyenge módon, mindig a legváratlanabb dolgokkal elhúzni.
    Mindig az utolsó pillanatokban jelentek meg a veszélyesebbnél veszélyesebb ellenfelek és ugyan azon epizódokban egymás után. Az első évad végére kezdtem megszokni. A karakterek tetszenek, eleinte mindegyikben találtam valamit amit utálhattam, de később mindenki megmutatta tud szerethető is lenni. :p

Ezen kivül elgondolkoztatott pár dologról. A legtöbb ehhez hasonló animeben van egy hős aki szembe szál a sorssal és saját erejéből a társai segítségével véghez viszik a lehetetlent. Érdekes volt átérezni a sors kettősségét. Egyfelől az emberek folyamatosan küzdenek a sorsuk ellen, hogy többek legyenek mint amik... közben pedig lehet végig ez volt a sorsuk.
    Egy egy anime után megszállnak az ilyesmik és beteges dolgokról kezdek el filozofálgatni.