FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Evangelion 2.22 félidő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre nem látom értelmét Mari berakásának. Mondjuk jópofa volt a "nyugati Eva" :D Minden karakter valahogy "normálisabb" lett... Asukat nem tudom megfogalmazni, hogy miért, de úgy érzem ő is elviselhetőbb. Mondjuk én bírtam :) Rei tökre szocializálódik, de mégiscsak Evangelion, úgyhogy második felében lehet, hogy balul sül el a terve :S Shinji sem annyira mélydepis már :) Gendo is jobb arcnak tűnik Shinjivel.
A bomba angyal elleni harc. Wow O.o csak futottak, és mégis olyan epic volt azzal a háttérzenével, meg a rendezés... profi a rendezés... annyira eltalálták az időzítéseket. És az angyalnak az aprólékos kidolgozása. Mesteri :)
Meg mikor a Holdon megláttam a SEELE maszkos még páncél nélküli Evat... ujján Kaoru ül... na bazz... :D
Kurva jó, magamat spanolom föl, hogy nagyonjónagyonjónagyonjó, meg alapból is nagyon jó, és így hatalmas élvezet nézni :D folytatom is!