72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    "pár" nevet jah :D
    bár a mélypont sztem ott volt mikor elöször a rendör meghalt, onnantol kezdve már valóban egy mindenkit habozás nélkül megölö tömeggyilkos volt :)
  • LasDen #30401
    csak leírt pár nevet és rendet tett a káoszban :D
  • Ruley
    Ööö... Erre mit lehet mondani? Kb annyit hogy "De igen". :P
  • RelakS
    ezreket megölt => tömeggyilkos :P
  • LasDen #30398
    hmm...Light tömeggyilkos lenne?? szerintem nem:D
  • Ruley
    Szerintem értem mire gondolsz, te eleve arról beszétél hogy Haruhi téged idegesít, én meg csak úgy érzem hogy csak a történeten belül idegesítő.

Elvégre egy olyan szereplő, akinek szó szerint az egész világ körülötte forog, életében minden sikerült neki, így egyszerűen nem alakult ki normális moralitása.
    Ha itt ugrálna körülöttem akkor idegesítene is, de egy történetben én erre csak úgy reagálok hogy "Na, milyen érdekesen ábrázolják hogy egy ilyen karakter hogyan kezelné a környezetét".

Valahogy úgy mint ahogy Yagami Light egy tömeggyilkos, és szörnyű dolgokat tesz, de ettől még önmagában nem fogom utálni a Death Note-ot és végig csak arra figyelni hogy "hű mekkora rohadék, nézni se bírom, hadd kapcsoljam ki", hanem érdekes hogy hogyan mutatják be rajta keresztül, hogy a hatalom hogyan korrumpál egy intelligens, erősen morális embert.
  • LasDen #30396
    pont azért zavar mert ellentétes velem....és nem tudom megmondani neki, hogy egy iszonyatos tahó bunkó...:D
    az hogy valaki idegesítő szubjektív dolog és nem jellembeli dolog....az hogy valaki perverz az úgy be van határolva, hogy honnan számít valaki annak (nem éles határról beszélünk persze), de ez nem így van azzal, hogy valaki idegesítő....ez nem jellem, hogy ráhúzom valakire, hogy idegesítő mert 10-ből 5-en ezt mondták....ha neked haruhi nem idegesítő, akkor az ilyen emberek neked nem idegesítőek, hanem másmilyen...

nem tudom leírni mitakarok :D
  • Ruley
    Nekem a kedvencek között van a Suzumiya Haruhi, és maga a címszereplő is.

Ezt soha nem egészen értettem más sorozatoknál sem, hogy miért zavar az embereket hogy egy szereplő idegesítő. Úgy értem, vannak sok történetben szereplők akik gonoszak, rondák, szűklátókörűek, perverzek, és hasonló olyan tulajdonságaik vannak amik a valóságban nem kívánatosak, de ettől még egy karakterábrázolást gazdagabbá tesznek.

Az én látásmóomban az idegesítőség is ilyen, érdekes része a történetnek, de attól még nem kell hogy engem idegesítsen.
  • armageddon666
    "Princess Lover - Eleinte a cím elég ijesztőnek tűnt, de pár vad túlzáson kívül minden tetszett. Megvan benne az összes szokásos karakter és az alap "fiatal hősünk kalandja egy marék gyönyörű lánnyal" sztori is."

Ha ez az amire gondolok, akkor én még megvárom az uncensored DVDket XD
  • armageddon666
    Na az ijesztő rész volt valahogy... Nagyon jól meg volt csinálva az a pattanásig feszített hangulat...
  • RelakS
    tényleg, nem is figyeltem, hogy az extrára mutat
  • Zomil
    hát igen szegény Mikuru-val mindig szemétkedik :( :D
  • LasDen #30390
    Ééén??? :D
  • Győri Devi
    kéne csinálni egy újat... neki is állhatsz! :D
  • LasDen #30388
    nah szegény Mikuru...valószínűleg a legelbaszottabb időutazó filmek világában :D

amúgy nem működik a faq...:D
  • RelakS
    hehe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a forgatás alatt, mikor leitatta Mikurut, akkor Kyon is majdnem felképelte, éppen csak meg tudta Koizumi állítani
  • LasDen #30386
    nehezen csúszik Suzumiya....nagyon irritáló, idegesítő picsa...szívessen megütném párszor :D úgy voltam, hogy a filmet még azé megnézem, de mosmá nem tudom....csoda hogy végignézem :D
  • Zomil
    nemtom én az "elsö felét" ledaráltam, a "második felét" már kicsit untam, kár volt sztem elhuzni annyira, de annyira nem volt rossz, bár számomra nincs benne a top anime-k között
  • BEAST #30384
    Ezért is jó, hogy ennyi félék vagyunk, én elsőre is rosszul lettem tőle :)
  • Ruley
    Épp most néztem végig másodszor a Death Note-ot. Érdekes, elsőre tetszett, de azért nem volt a kedvenceim között, most viszont mégis ez volt az első amit második nézésre is úgy ledaráltam két nap alatt mint elsőre, alig tudtam letenni.

Pedig ez előtt még a kedvenceimet is mindig eluntam második nézés alatt, úgy tűnik ennek nagyon nagy újranézhetősége van.
  • LeventeV
    kutyasul irigyellek
  • BEAST #30381
    A mai intenzív animeleséssel megint végeztem egy marék sorozattal.

Sekirei - A rengeteg (óriás)mellvillantás zavart egy kicsit, de amúgy aranyosak a szereplők, tetszett. Kár, hogy csak most kezdik a második évadot, várhatok még egy darabig mire megnézhetem -.-

Princess Lover - Eleinte a cím elég ijesztőnek tűnt, de pár vad túlzáson kívül minden tetszett. Megvan benne az összes szokásos karakter és az alap "fiatal hősünk kalandja egy marék gyönyörű lánnyal" sztori is.

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - Az eddig látott animeim közül talán itt találkoztam a legjobb karakter és jellemfejlődéssel. Bár kicsit hiányoltam a "hősünk" és szíve hölgye közti érzelgősebb jeleneteket, de helyette volt pont elég vicces.

Asu no Yoichi és Omamori Himari - Nagyjából pont azért tetszettek ezek is amiért a Shakugan no Shana vagy a Zero no Tsukaima is. Rájöttem, hogy imádom nézni ahogy a "haszontalan hősből" saját akaraterejének és/vagy érzéseinek köszönhetően tényleg hős lesz. Külön tetszik ha egy erősebb (olykor tsundere) leányzó rugdalja a helyes irányba. :)

Mehetek megint keresni valamit az új listámhoz.
  • LasDen #30380
    most hogy belegondolok télleg.....hülye vagyok :D write...:D
  • Malakai
    Az még mindig rossz, inkább write.. :)
  • LasDen #30378
    gondolom az wright akart lenni :D
  • Seth
    right his name???
  • LasDen #30376
    bo ho ho :D
  • LasDen #30375
    új lapon megnytod akkor van...:D
  • RelakS
    Úgy látszik, a gelbooru kezd sávszélvédelmet használni :D
  • Máté94
    Nincs kép:D
  • LasDen #30372
    köszi...:D
  • RelakS

He? LasDen-nek tegnap szülinapja volt? Sok boldogságot így utóóÁÁÁÁÁ!!! NEM MÉSZ ONNAN?!!? NESZE! NESZE! ...
  • LasDen #30370
    mit nem értesz???
  • Máté94
    Ebbe mi a pláne?:D
  • Zomil
    lol :D
  • LasDen #30367
    engem ez most padlóra küldött :D
  • LasDen #30366
    délelőtt mikor nem volt net megnéztem a gintama shangri-la arc king of the night vs gintoki harcot......télleg kurva jó arc...:D remélem majd lesz valamikor Kamui vs Gintoki harc is....geci nagy lenne...plusz jó lenne má látni valamit Gintoki múltjából :D
  • ronihun
    Kedvet kaptam ismét animét nézni és mindenki ajánlotta már a d.gray-mant, ráadásul az egész stilusa bejön,teljesen olyan anime ami nekem való, a karakterek minden, bele is kezdtem már régebben kétszer, de első pár epizod után nem érdekelt nagyon mert unalmas volt. Ráadásul sok kritikát olvastam az animéről hogy teli van fillerrel stb. Az lenne a kérdésem hogy ha az első pár részt untam akkor nem nekem való? Mert tudom hogy késöbb jobb lesz,de nem szeretném csak azért nézni hogy majd a felétől nagyon jó lesz. vagy valaki esetleg a véleményét leirhatná hogy ő hogy viszonyult hozzá és mennyire rosszabb a mangánál.
  • LasDen #30364
    akkor nem nézem meg....:D akkor nézek higashi no edent...csak a selecaoról mindig a brazil válogatott jut eszembe :D
  • LeventeV
    addig meg sok van, de azert kosz az infot