FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szerintem értem mire gondolsz, te eleve arról beszétél hogy Haruhi téged idegesít, én meg csak úgy érzem hogy csak a történeten belül idegesítő.
Elvégre egy olyan szereplő, akinek szó szerint az egész világ körülötte forog, életében minden sikerült neki, így egyszerűen nem alakult ki normális moralitása.
Ha itt ugrálna körülöttem akkor idegesítene is, de egy történetben én erre csak úgy reagálok hogy "Na, milyen érdekesen ábrázolják hogy egy ilyen karakter hogyan kezelné a környezetét".
Valahogy úgy mint ahogy Yagami Light egy tömeggyilkos, és szörnyű dolgokat tesz, de ettől még önmagában nem fogom utálni a Death Note-ot és végig csak arra figyelni hogy "hű mekkora rohadék, nézni se bírom, hadd kapcsoljam ki", hanem érdekes hogy hogyan mutatják be rajta keresztül, hogy a hatalom hogyan korrumpál egy intelligens, erősen morális embert.