FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A mai intenzív animeleséssel megint végeztem egy marék sorozattal. 
Sekirei - A rengeteg (óriás)mellvillantás zavart egy kicsit, de amúgy aranyosak a szereplők, tetszett. Kár, hogy csak most kezdik a második évadot, várhatok még egy darabig mire megnézhetem -.-
Princess Lover - Eleinte a cím elég ijesztőnek tűnt, de pár vad túlzáson kívül minden tetszett. Megvan benne az összes szokásos karakter és az alap "fiatal hősünk kalandja egy marék gyönyörű lánnyal" sztori is.
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - Az eddig látott animeim közül talán itt találkoztam a legjobb karakter és jellemfejlődéssel. Bár kicsit hiányoltam a "hősünk" és szíve hölgye közti érzelgősebb jeleneteket, de helyette volt pont elég vicces.
Asu no Yoichi és Omamori Himari - Nagyjából pont azért tetszettek ezek is amiért a Shakugan no Shana vagy a Zero no Tsukaima is. Rájöttem, hogy imádom nézni ahogy a "haszontalan hősből" saját akaraterejének és/vagy érzéseinek köszönhetően tényleg hős lesz. Külön tetszik ha egy erősebb (olykor tsundere) leányzó rugdalja a helyes irányba. :)
Mehetek megint keresni valamit az új listámhoz.