72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Index "Dedicatus545" Librorum Prohibitorum
    Kielégítő?:D
  • Zomil
    ahh, az lemaradt, h melyik verziot érdemes leszedni?
  • Zomil
    Amikor index-röl beszéltek akkor erröl van szó ugye? "A Certain Magical Index"

Tudom hülye kérdés, csak még nem láttam a teljes nevét leirva csak index-ként emlegetitek :DDD
  • LasDen #30439
    fuck yea...már nincs egy hónap a HOTD animéig :D

végeztem a Higashi no Edennel...fasza volt nagyon....héten megnézem a filmet is...:D
  • Malakai
    Jaja, én (is) spec Index folytatásnak jobban örülök, és főleg Touma miatt, Index inkább idegesítő, mint jó karakter. :P
    De szerintem abból csak jövőre lesz valami sajnos.
  • Győri Devi
    jah az jobb lenne és egy kis badass Touma :D
  • Lelouch
    Októberben jön az OVA, az Index folytatás is lehetne már ősszel.
  • Máté94
    Na az jó:D
    Imádom őket:D
  • Malakai
    Nemrég írtam, hogy Indexből jön a köv szezon tv-re, most meg olvasom, Railgunból jön egy OVA még idén. Nagyon nyomatják a franchiset. :)
  • Máté94
    Hyakko kivégezve. Nagyon el lett találva pedig a rókabőrök egyike de akkor is valami új volt. Mindenkinek ajánlom:)
  • Malakai
    Koushi szerintem is az egyik legidegesítőbb "főhős", azért később elviselhetőbbé válik, de gerincet nem nagyon növeszt, hacsaknem a sorozat végén, azt nem néztem (még) meg.
  • BEAST #30431
    Nagyjából az a baj a két szereplővel mint a Nagasarete Airantou főszereplőjével. Kőbe véstek egy karaktert és attól nem tágítanak, Nagasarete-ben például a srác 26 részen keresztül, részenként kb 10x elvérzett mert meglátta egy lány meztelen bokáját vagy vállát.

Koushi egy gyáva nyúl és a könyvei mögé bújik, ami még nem lenne baj, ha látnám a fejlődést... hogy legalább próbálna változni és így érdekesebbé tenni az animet. Voltak jelenetek amikor úgy voltam vele, hogy ennyi, vége és akkor meglepett mert majdnem csinált valamit ami tetszett volna... erre nem. Lehet később változik valamit, nem néztem végig a sorozatot, majd egyszer amikor kedvem lesz hozzá.

Momoko tényleg aranyos (annak ellenére is hogy hihetetlenül félelmetes ahogy néz azokkal a hatalmas szemeivel), vicces ahogy az ágyába próbálja csalni Koushit. Csak 10-12 rész után már az sem olyan vicces, de amúgy is Koushival vannak komolyabb gondjaim. :D

Az is igaz, ha ilyen témában néznék valamit akkor ezerszer inkább a Seto no hanayome. :)

Most megint kifogytam egy időre, nem is igazán találtam anidb-n olyasmit ami érdekelne. Bár lehet csak rosszul kerestem. :)

• Bandi 18
    Sumomomomoomomomomoomommo a legjobb :D Nemár
  • LasDen #30429
    nemtudom miér, de a DNAngel tök jó...:D a főszereplő srác kicsit töketlen, de nem vészes.....kellemes...:D
  • BEAST #30428
    Azt nem tudom, hogy ez mennyire szerencsés. Viszont a Sumomomo Momomo-t nem tudom tovább nézni. :/ Ritkán hagyok félbe animet, de Koushi-nál szánalmasabb férfi szereplőt még nem igazán láttam, Momoko pedig az idegeimre megy. :(
  • LasDen #30427
    örülök ha 10 részt megtudok nézni egy héten...:(
  • Bandi 18
    Szerencsés vagy hogy ennyit nézhetsz :S. Nekem nincs rá időm. Bezzeg régebben 70-80 rész/hét, de most max 30... :S
  • Máté94
    Az igazi otaku.
  • LeventeV
    neked aztan most kavaroghat a fejedbe a sok anime
    de tisztellek hogy ilyen sokat nezel
  • BEAST #30423
    Illetve nem jól fogalmaztam, elég jó sorozatok, csak most nem ezt kerestem. :)
  • BEAST #30422
    Wagaya no Oinari-sama és az Inukami is elég nagy csalódás lett, pedig annyira jók lehettek volna. :(

Viszont a Shiranunogaeshi jelenetek zenéjét meg kell szereznem valahonnan. :D
  • Rundstedt17
    pf hogy beszélhetsz így Haruhiról?eretnek
  • RelakS
    shit... meg akartam nézni az evangelion 2.22-t. Akad... szedhetem le a 720 sorost
  • NEOreg3
    jaj... olyan CGI-t úgysem tudnak (vagy inkább nem akarnak?) Japánban csinálni
  • LasDen #30418
    azok a live actionök amiket készítenek....más mint valami amerikai b film, de a szint ugyanaz.....kicsit viccesek bármiről szóljanak :D mondjuk a Saikano live actiont már mióta megakarom nézni, de nem találom :(
  • Seth
    Lesz helyette majd vmi igénytelen live action mozi ,alig várom XD
  • Malakai
    Nem, nem várható, hogy valaha is lesz.
  • NEOreg3
    Gantz animének nem lesz folytatása? Mert a manga az valami eszméletlenül jó, nem hittem volna, hogy lesz valami a Berserk manga mellett, ami így le tud kötni.
  • Máté94
    Most néztem, hát tényleg egy pillanatra azt hittem, hogy elfogadja.
    De így sajnos nem lesz 2. évad:S
  • Ruley
    Ennyi erővel ha már választhatnék hatalmat, akkor legyek mindenható :P

Az Angel Beats legutóbbi, 12-ik részét nézte valaki?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hatalmas volt az a rész, Yuri aszongya: "Ez az! Én lehetnék ennek a világnak az Istene!!!" Elkezd vigyorogni, aztán röhögni mintha a Higurashi-ban lenne, aztán mondta hogy "kösz nem". :P

Meg Death Note kapcsán, pár résszel ezelőtt volt az Angel Beats-ben egy ilyen jelenet, amikor az a kissrác órán elővett egy csomag csipszet... És... Elkezdte... Lasított... Felvételben... MEGENNNI!!!
  • BEAST #30412
    Ha már választhatnék akkor valami értelmes hatalmat kérnék... milyen lenne már, ha meg szeretnék védeni valakit előtte meg kell kérdeznem a gonosz rossz nevét meg hogy hogy írja. xD
  • Malakai
    Én spec erre se használnám, meglehet, hogy te is csak rosszat teszel azzal, hogy megölöd azt a politikust/diktátort, amivel olyan dolgokat indítasz el, hogy csak mégtöbbet kéne ölj, hogy helyrehozd, végül pedig ártatlanabb embereket ölsz, mint Light. Kéne a francnak az ilyen hatalom...
  • Ruley
    Lehet, végül is erről szól a történet. :P

• Ruley
    Úgy értem, Light-hoz képest közvetlenül. Ő azért ölt meg táskatolvajokat és szélhámosokat, hogy majd egyszer egy jobb világban ne legyen bűnözés, én csak odáig tudtam volna szimpatizálni vele hogy "ha ez a politikus háborút kezd, akkor tény hogy hamarosan x százezer ember meghalna, de én ezt megakadályozom" vagy hogy "itt egy szökésben lévő sorozatgyilkos aki szinte biztos hogy még többet gyilkolna ha futni hagynám".
  • LasDen #30408
    elméletben lehet..de ha már a kezedben van a hatalom, akkor nem fogsz megállni ennyinél :D
  • RelakS
    úgy érted, közvetetten, nem?

(persze, hogy az első módosítás alatt Ryuuk, Light, meg L vigyorgott rám a bannerről :D)
  • Ruley
    Egyébként ha végiggondolod a történetet, amúgy is ahányszor csak azért ölt meg valakit mert az útjában volt, az mindig visszaütött a gyakorlatban is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lind L. Tylor megölése szűkítette le a kört Tokió környékére, L összeugrasztása Penber, (az FBI-os) megölése szabadította rá a Misora-t, (a menyasszonyát), az ő eltűnése hívta fel L figyelmét a Penber által figyelt két családra, így mire kettőt pislanthatott volna, már L-el kellett haverkodnia, az ő megöletése pedig "aktiválta" Near-t, akivel meg már vesztett helyzetből indult.

Egyébként meg azt sem veszem be hogy jobbá tette a világot, volt ott pár jelenet amiből kiderült hogy csak egy olyan világot teremtett amiben mindenki fosik elárulni a nevét, nehogy ha valahol kicsit is rossz színben tűnik fel, akkor Kira habozás nélkül megölje.

Ha nekem olyan füzetem lenne, akkor csak pár háborúra uszító vezető, meg pár diktátor, maffiavezér nevét írtam volna bele, amivel közvetlenül mentenék meg másokat, és ezeket is gondosan balesetnek álcáznám. Nem hiányzik egy olyan világ ami a Váratlan Szívleállások Istenét imádja, az csak még betegebb lenne a mostaninál.
  • BEAST #30405
    Valószínűleg az lesz, volt pár felhővel kitakart jelenet. :D
  • [NST]Cifu
    Sorozatgyilkos szerintem is helyesebb megfogalmazás. :)
  • [NST]Cifu
    Szvsz pont ez az egyik zsánere a sorozatnak. Kyon a tökéletesen ellentétes pólus, és ez számtalan nagyszerű jelenetben és szövegben teljesedik ki a két jellem küzdelme. :)