FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nagyjából az a baj a két szereplővel mint a Nagasarete Airantou főszereplőjével. Kőbe véstek egy karaktert és attól nem tágítanak, Nagasarete-ben például a srác 26 részen keresztül, részenként kb 10x elvérzett mert meglátta egy lány meztelen bokáját vagy vállát.
Koushi egy gyáva nyúl és a könyvei mögé bújik, ami még nem lenne baj, ha látnám a fejlődést... hogy legalább próbálna változni és így érdekesebbé tenni az animet. Voltak jelenetek amikor úgy voltam vele, hogy ennyi, vége és akkor meglepett mert majdnem csinált valamit ami tetszett volna... erre nem. Lehet később változik valamit, nem néztem végig a sorozatot, majd egyszer amikor kedvem lesz hozzá.
Momoko tényleg aranyos (annak ellenére is hogy hihetetlenül félelmetes ahogy néz azokkal a hatalmas szemeivel), vicces ahogy az ágyába próbálja csalni Koushit. Csak 10-12 rész után már az sem olyan vicces, de amúgy is Koushival vannak komolyabb gondjaim. :D
Az is igaz, ha ilyen témában néznék valamit akkor ezerszer inkább a Seto no hanayome. :)
Most megint kifogytam egy időre, nem is igazán találtam anidb-n olyasmit ami érdekelne. Bár lehet csak rosszul kerestem. :)