kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Egyébként ha végiggondolod a történetet, amúgy is ahányszor csak azért ölt meg valakit mert az útjában volt, az mindig visszaütött a gyakorlatban is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lind L. Tylor megölése szűkítette le a kört Tokió környékére, L összeugrasztása Penber, (az FBI-os) megölése szabadította rá a Misora-t, (a menyasszonyát), az ő eltűnése hívta fel L figyelmét a Penber által figyelt két családra, így mire kettőt pislanthatott volna, már L-el kellett haverkodnia, az ő megöletése pedig "aktiválta" Near-t, akivel meg már vesztett helyzetből indult.

Egyébként meg azt sem veszem be hogy jobbá tette a világot, volt ott pár jelenet amiből kiderült hogy csak egy olyan világot teremtett amiben mindenki fosik elárulni a nevét, nehogy ha valahol kicsit is rossz színben tűnik fel, akkor Kira habozás nélkül megölje.

Ha nekem olyan füzetem lenne, akkor csak pár háborúra uszító vezető, meg pár diktátor, maffiavezér nevét írtam volna bele, amivel közvetlenül mentenék meg másokat, és ezeket is gondosan balesetnek álcáznám. Nem hiányzik egy olyan világ ami a Váratlan Szívleállások Istenét imádja, az csak még betegebb lenne a mostaninál.