72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Egyébként igen, van egy pont a sorozatban miután leül egy kicsit ó... Ezért is nincs már a kedvencek között egy ideje :)
--
Jakuza: senkinek sem a véleményeddel van a baja, hanem a stílusoddal. Ahelyett hogy érvelnél, oltod kb. 2 oldallal visszamenőleg az animét ami vitapartnernek tetszett, és a legutóbb látott 5 anime alapján fals következtetéseket vonsz le, és megpróbálod idiótának beállítani kb. Ez a "nincsenek érveim, ássuk el az ellenfelet a többiek szemében" módszer könnyen használható, és hasznos tud lenni, de ha olyan közegben használod, ahol nem jön össze, akkor nagyon visszaüt...
Wolf's Rain részébe nem szólok bele, mert mint mondtam, nagyon gyorsan törlésre került, már nem tudom miért, nem volt olyan hangulatom talán, nem tetszett az első rész ütemezése... Egyik ismerősöm viszont megnézte (akkoriban még nagyon hasonló ízlésünk volt), és kb. azokat hozta fel hibának benne, mint amiket itt írtak... pl. a visszaemlékezős részek. És se ő, sem én nem tartjuk magunkat "tucattermék-fogyasztónak"...
Másrészről igen, Asu no Yoichi (kizárólag leírás alapján, mert még csak Plan to Watch) egy tipikus háremanime, valószínűleg klisés karakterekkel, és egyszerű mint a bot történettel... Ettől még lehet jó egy könnyed kikapcsolódásra... de nem egy kategória a kettő, nem ezeket kéne összehasonlítani... -
Engem nem fogott meg különösebben, vizuálisan szép, de ennyi. -
Mari helyzete talán tisztázódik majd a 3.0-ban. -
Ez a cím nekem is megragadta a tekintetemet már.
-
[átharapja BEAST torkát] -
Nálam meg a Death Note hallatán nyílik ki a bicska a zsebemben. Nagyon nem az én világom. :D Meg is nézem a listámon elég alacsony pontot adtam e rá. 
Viszont mielőtt valaki átharapná a torkomat, meséljen arról milyen volt az 5 Centimeters per Second, mert valószínűleg ma este ez kerül sorra. -
Nézd tovább, illetve majd nézd meg az első OVAt, ami kb. a sorozatot a feléig dolgozza fel, sűrítve, kisebb változtatásokkal. Pl. a második ending az egyik helyen betétdalként jelenik meg, és annyira passzol, hogy mindjárt meg is keresem youtuben és újra megnézem
-
Wolf's Rain asszem egy fél rész után törlésre került. Majd talán újra nekiállok... -
flame on? -
Igen, valószínűleg ez a helyzet, nc. :D Amúgy amit te csinálsz, az nem csupán a véleményed közlése, hanem próbálsz elég vicces módon kötekedni mellette. Felőlem azt csinálsz amit akarsz és azt az anime-t isteníted amelyiket csak szeretnéd. Csak azt ne felejtsd el, miközben nagy lelkesen folytatod majd a véleményközlést, hogy ez nem az a topic ahol huzamosabb ideig megmaradnak a postok, ha átlépnek majd egy határt. -
Mar miert ne kellene ? Nehogy megmond mar, hogy nem lehet mas velemenyem, es ezt nem mondhatom el ?
Marpedig ha valaki azt allitja,vagy valaki arra bologat, hogy a Wolf's Rainnek klises tortenete van, az biztos Lolka - Bolkat nezett helyette.
Pont hogy annak az Animenek van az egyik legmelyebb sztorija, a elgtobb kozul, es pont olyan befejezessel, ami illik hozza. Csak mar az elso mondatara oda kellett volna figyelni. Biztos az bant teged, hogy nem 2 percenkent orrverzeses jelenetet mutattak benne, hanem sokkal komolyabb annal . :D -
Megint kezded ezt az "azonnal ellentámadok mert nem értenek egyet velem" stílust. Nem kéne. Amúgy nem a klisés részre értettem, hanem, hogy a végére csalódás volt számomra is. Lehetett volna jobb vége is. -
Marmint, hogy klises tortenet ? Ne nevettessetek mar ki magatok.
Olyan messze all a klises tortentettol. Pont hogy nem, mert elemi ereju, hihetetlenul eltalalt tortenete van.
EZ NEM EGY Asu no Yoichi, ami tenyleg ehhez kepest egy semmit mondo tortenettel rendelkezik. -
Hál' Istennek, nem vagyunk egyformák...
...számomra az Elfen Lied etalon [jó ideig], másnak meg más. Jó ez így.
Amikor filmekkel kapcsolatban valakinek megemlítem, hogy az örök kedvencem a "Taxisofőr", sokan csak bután néznek.
-
Én is valahogy így voltam vele. :) -
Nem lehet, hanem biztos. :D -
Lehet bennem van a hiba, de ez a Wolf's Rain számomra nagy csalódás volt azok után hogy mennyi jót hallottam róla. Voltak jó pillanatai de úgy összességében egyáltalán nem kimagasló. Főleg az ismétlő részeknél voltam úgy vele többször is hogy abbahagyom, de végül csak megnéztem. Maga a story is elég klisének számít már az animék között szerintem. Neked mi tetszett annyira benne? -
Minden sorozatban vannak üresjáratok.
-
Jónak tűnik, rajta is a listámon, amin szépen haladok is.
Remélem, ezt is be tudom majd szerezni.
-
Hali!
Egyet áruljatok el a Death Note-al kapcsolatban: a 20.rész után mi ez a full idióta opening? Abszolút nem illik a sorozathoz szerintem. Főleg, most így az utóbbi részek (20.nál járok) abszolút leültek...ilyenkor mi van?:) -
Csak neked es csak most, hogy vegre egy mestermuvet is megnezz, ne csak a maradekot. :D
Egy kis izelito. -
Ez a "Gunslinger Girl" erősen felcsigázott.
Már az "Angel Beats"-beli lányka+fegyver [utánanézve: Nakamura Yuri + a mesterlövész puska] is "beindított", hát még ez a kép:
-
Köszönöm a tippeket - felkerültek a szöveges listámra. -
Az hiba az új szereplő beletétele volt, és a vele kapcsolatos legtöbb dolog...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-omg, 4lábú EVA? csak azért hogy gyorsan elpusztulhasson? + mit keresett ott egy angyal, mikor Lilith a világ másik felén van? (elejét csak egyszer néztem meg)
-hogy indítja el illetve aktiválja Unit02t?
-hogy viszi ki az állomásról Unit02t?
-Honnan tud a Beast módról?
-Miért van Beast mód?
-Simán a Contamination zónában volt már, syncrate is tuti magas volt, ergo a visszacsatolás is nagy. kettévágták az eva fejét. utána még eszméleténél volt a csaj és mozgott... a sorozatban úgy rémlik kissé szarabb állapotba került Asuka, pedig akkor neki mintha elég gyenge lett volna a syncrateje... Következetlenség az én NGEmben?
-Tengen Toppás szemek Shinjinél? Meg az egész stílusa a végén
+futóverseny a robbanós anyalért
+táncoló díszek a robbanós angyalon
+nyílt törés az Evan
+Mikor az angyal "megfertőzi" Asukát, na az nagyon jó volt. Az a hang mellé... mikor így elvörösödött a plug. Húúúú :DDD kicsit mindig beleborzongok mikor látom
+Asuka lett "kettéharapva", így hatásosabb
+azért látványos volt a Beast mode
+Ayanamit megette az angyal
+Third Impact elkezdődött
+Angyal-Shogoki epic
+Third Impact megszakítva by Kaworu
Így hirtelen összeszedve mi tetszett és mi nem, de szerintem tudnám még részletezni :D Egyrészt nagyon élvezhető filmek lettek így, hogy elmentek kicsit akciósabb irányba, másrészt elmentek akciósabb irányba... Hol vannak a bevillanó képek? A mindfuck? -
Na megnéztem én is az Evangelion 2.22-t. Az alapsorozatból nekem személy szerint elég sok dolog hiányzott , plusz a történetbeli változások se mindig nyerték el a tetszésem... De ha ezektől elvonatkoztatok, akkor egész jó lett, plusz a látvány most is lenyűgöző volt.
Összességében 9.5 pontot adnék rá, de mivel ez a 100. befejezett a MAL-listámon, így felkerekítem 10-re.
És most megint lehet várni 2 évet?
-
Betegeskedik? Nem hinném, én mindig azt látom hogy szidják mindenhol hogy mennyi szünetet vesz ki önkényesen(pl. sankakun volt egy cikk anno, hogy mittudomén milyen játékkal játszik, és amiatt nem szakít időt a mangára...), meg hogy milyen lassan halad a sztori. Most is jön nála 4-5 hónap szünet. -
Én valahol azt olvastam hogy betegeskedik a mangaka és emiatt nem halad. Na meg azért az nem semmi hogy milyen részletesen meg van rajzolva minden egyes oldal. Naruto vagy Bleach mangával össze sem lehet hasonlítani igényességét tekintve. Amúgy szeretem ezeket is, de inkább animében. -
Én meg Niijima karakterét bírtam még, kb. rajta röhögtem a legtöbbet. :D Pl. ezt a részt vagy 3x visszanéztem annyit borultam rajta. xD -
Ha már felmerült a Berserk... Hihetetlen, hogy milyen lusta mangakája van, és hogy mennyire visszaél a helyzetével...
-
mé van hogyha pénzhez jut a klub akkor egyből filmet kell csinálni??? :D -
Olvasgattam már a mangát is, hát ami szembetűnt hogy mintha véresebb lenne kicsit az animénél, ami mondjuk nem is baj. Csak tudnám miért nem csinálják tovább az animét.. Ez a nagy bánatom a Berserk-el is. :( Habár azt ha folytatnák min. 300 részes lenne már. :D -
Fullmetal Alchemist Brotherhood -
FMAB? -
+ Pride nagyon komoly :)) -
FMAB 50
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd beszartam mikor elkezdtek sikoltozni a "zombik" :D Nagyon komoly :D Kicsit olyanok mint HL2ben a Stalkerek. -
sajnos nem abban hasonlít rám, hogy bármihez kezdek az elsőre tökéletes :D -
Egy két jelenetnél majdnem kiköptem a teámat, de végig tudtam nézni. :D -
Nalam qwaser par epizodig birta aztan ment a kukaba -
Nekem is pont ugyan ez a problémám. Nagyon jó sorozat lenne, az egész sztori rendben lenne... de ez a beteges mell mánia teljesen komolytalanná teszi. :(
Viszont az első ending zenéje ment a kedvencek közé. :D -
Tetszik ez a nagy elet ujabban :)
Vegyuk sorra: Baccano szerintem borzalmas, de ezzel a velemennyel elegge egyedul szoktam lenni, szal mindenki helikopter vagy hogy is van ez :)
Darker than Black: alap sorozat szerintem nagyon jo volt, a folytatas bar nem volt rossz, kisse laposra sikerult.
Welcome to the NHK: Hatalmas jo anime, csak ajanlani tudom
Gunslinger girl: egesz jo sorozat, maga a tortenet nem olyan nagy cucc, de a hangulata nekem nagyon tetszett
REC: nekem tetszett es alig egy ora az egeszet vegignezni
Nem volt rola szo, de ajanlom figyelmedbe meg a Higashi no Eden-t is, szerintem nagyon jo stori volt