kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Az hiba az új szereplő beletétele volt, és a vele kapcsolatos legtöbb dolog...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    -omg, 4lábú EVA? csak azért hogy gyorsan elpusztulhasson? + mit keresett ott egy angyal, mikor Lilith a világ másik felén van? (elejét csak egyszer néztem meg)
    -hogy indítja el illetve aktiválja Unit02t?
    -hogy viszi ki az állomásról Unit02t?
    -Honnan tud a Beast módról?
    -Miért van Beast mód?
    -Simán a Contamination zónában volt már, syncrate is tuti magas volt, ergo a visszacsatolás is nagy. kettévágták az eva fejét. utána még eszméleténél volt a csaj és mozgott... a sorozatban úgy rémlik kissé szarabb állapotba került Asuka, pedig akkor neki mintha elég gyenge lett volna a syncrateje... Következetlenség az én NGEmben?
    -Tengen Toppás szemek Shinjinél? Meg az egész stílusa a végén

+futóverseny a robbanós anyalért
    +táncoló díszek a robbanós angyalon
    +nyílt törés az Evan
    +Mikor az angyal "megfertőzi" Asukát, na az nagyon jó volt. Az a hang mellé... mikor így elvörösödött a plug. Húúúú :DDD kicsit mindig beleborzongok mikor látom
    +Asuka lett "kettéharapva", így hatásosabb
    +azért látványos volt a Beast mode
    +Ayanamit megette az angyal
    +Third Impact elkezdődött
    +Angyal-Shogoki epic
    +Third Impact megszakítva by Kaworu

Így hirtelen összeszedve mi tetszett és mi nem, de szerintem tudnám még részletezni :D Egyrészt nagyon élvezhető filmek lettek így, hogy elmentek kicsit akciósabb irányba, másrészt elmentek akciósabb irányba... Hol vannak a bevillanó képek? A mindfuck?