kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Egyébként igen, van egy pont a sorozatban miután leül egy kicsit ó... Ezért is nincs már a kedvencek között egy ideje :)
    --
    Jakuza: senkinek sem a véleményeddel van a baja, hanem a stílusoddal. Ahelyett hogy érvelnél, oltod kb. 2 oldallal visszamenőleg az animét ami vitapartnernek tetszett, és a legutóbb látott 5 anime alapján fals következtetéseket vonsz le, és megpróbálod idiótának beállítani kb. Ez a "nincsenek érveim, ássuk el az ellenfelet a többiek szemében" módszer könnyen használható, és hasznos tud lenni, de ha olyan közegben használod, ahol nem jön össze, akkor nagyon visszaüt...

Wolf's Rain részébe nem szólok bele, mert mint mondtam, nagyon gyorsan törlésre került, már nem tudom miért, nem volt olyan hangulatom talán, nem tetszett az első rész ütemezése... Egyik ismerősöm viszont megnézte (akkoriban még nagyon hasonló ízlésünk volt), és kb. azokat hozta fel hibának benne, mint amiket itt írtak... pl. a visszaemlékezős részek. És se ő, sem én nem tartjuk magunkat "tucattermék-fogyasztónak"...

Másrészről igen, Asu no Yoichi (kizárólag leírás alapján, mert még csak Plan to Watch) egy tipikus háremanime, valószínűleg klisés karakterekkel, és egyszerű mint a bot történettel... Ettől még lehet jó egy könnyed kikapcsolódásra... de nem egy kategória a kettő, nem ezeket kéne összehasonlítani...