166
Pharaoh játék
  • Carlos
    Ok.
    És a kapcsolat a kereskedő várossal földi vagy vizi?
    Tehát szamárral jön a kereskedő vagy hajóval?
    Mertha hajóval jönne és nincs kikötő akkor nem tud szállítani.
  • K Ace
    Helo. Kikötő még nincs, mennyiség az ugy van beállítva, hogy importáljon, amennyit csak lehet.
  • Carlos
    Beállítottad a mennyiséget, hogy mennyit importálj? Kikötő van?
  • Tetsuo
    Asszem probaltam azt is.. szerintem egyszeruen Vistan nem megy.
  • 42nd Intruder
    Rendszergazdai beállítást adni a játék mappájának?
  • Hay #81
    Nincs valami egyéb követelmény? Már rég játszottam vele, és az is lehet, hogy csak idő kell, mire jön a tégla.
  • Tetsuo
    Vista alatt sajna qrvara nem. Barhogy is allitom a kompatibilitast..
  • K Ace
    Helosztok. 5.feladatnál járok, ahol Mastaba-t kell megépíteni. Az a baj, hogy nem tudom hogy kell téglát importálni. Megkötöttem a szerződést a másik várossal, amelyik rendelkezik téglával, megépítettem egy raktárat, hogy csak téglát fogadjon, és beállítottam a kereskedelmi felügyelőnél, hogy téglát importálja, de egyszerűen nem jön egy db tégla sem. Mit kell még csinálnom?
  • Carlos
    XP alatt simán fut!
  • Tetsuo
    Hat, szerintem nem kompatibilis a mai oprendszerekkel.. :(((((
  • tinka
    Sziasztok. Imádom ezt a játékot, egyszer régen végig is vittem. Újra kedvet kaptam hozzá. Régen magyarul játszottam, most is szerettem volna így tenni. A gépem új. Letöltöttem a magyaritasok.hu-ról a magyar szöveget. Írta az Enhancemenet Pack-ot, azt is letöltöttem. Viszont amikor megkezdeném a küldetésemet, kilép. Tud valaki másik magyarítást?
    Esetleg valami ötlet? Köszi
  • Tetsuo
    Nekem Vistara el sem kezdodik a telepites.. nemtom mi van :S
  • tonyo9
    ja meg minöség megbizhatóság meg dizájn , mi vagy te borotva?xd
  • Carlos
    stílus
  • tonyo9
    utánozlak baszod xdd?
  • tonyo9
    ott
  • Tom1000
    Hali! Magyarítás kellene ha, volna a Pharaoh with Cleopatra-hoz. Esetleg ötlet, hogy hol keressem?
    Előre is köszi!
  • hoozy
    Egy kis pihentetés után megpróbálom... Hátha sikerül :)
  • Carlos
    Szerintem nem.
    Csinálj még több courthouse előtti épületet.
  • hoozy
    Hali!
    Elővettem ezt a régi gyönyörűséget, hogy felelevenítsem, erre nem felb**zott agyilag??
    Eljutottam az Archaic Period végére (The close of the Archaic Period) ahol választani kell két város [Behdet (Apollinopolis), és Abedju (Abydos)] közül...
    Én az előbbit választottam, ahol egy jó ideig tartó játék után fedeztem fel, hogy nem tudok Courthuose-t építeni!! Ez lehetséges????? Csak azért mert így szerintem képtelenség elérni azt a megkövetelt 2500as lélekszámot... Akkor meg bukta az egész küldetés...
  • Carlos
    Hogy sikerült megoldani?
  • eNorti
    Probléma megoldódott!
  • eNorti
    Nah mi is ez a kompatibilitás mód? :)
  • eNorti
    Köszi a válaszokat! Utánanézek a dolognak.
  • Carlos
    Én csak feltelepítette az alapjátékot, majd a kieget. Lehet, hogy felraktam valami patch-et, de szerintem az csak plussz pályákat adott. Nemtom.
  • 42nd Intruder
    XP-hez is kellett tudtommal a patch. Legalábbis én felraktam hozzá és úgy ment. Szerintem Vista-n is patch + kompatibilitás ha másként nem indúl :)
  • Carlos
    Kompatibilitás mód esetleg?
    XP 64-en simán megy állítgatás nélkül.
  • eNorti
    Hi!

Vista 32-re telepítettem, de nem indul! Sajnos a hibaüzenetet nem tom, mert már letöröltem. Valakinek van ötlete, hogy miért lehet ez?
  • Carlos
    Épp most csinálom, nemsokára kész:

p.s.: Azért ilyen alacsony a kultóra, mert még nincs unlockolva az állatkert, és az kéne a magasabb értékhez.
  • Carlos
    De.
    Nekem sem jött be túlzottan.
  • lammaer
    Nem azt rakták át full 3D-be? Nekem nem jött be az új grafika :)
  • Carlos
    Ami még talán hasonló az a Caesar 4 ami ilyesmi. Az nekem annyira nem tetszett a pharaoh után. Valahogy fura volt. Valami nagyon nem tetszett benne, de már nem emléxem, hogy micsoda. A küldetésekkel volt valami gond úgy emléxem.
    Próbáld ki ha gondolod. Én maradok a pharaoh-nál, szerintem sokkal komplexebb, sokkal jobb.
  • lammaer
    Hat szo se rola, szep emlekeket ebresztettel bennem a képekkel, anno nagyon bele voltam zúgva ebbe a kategóriába. Isteni volt szöszmötölni a sok kereskedővel, hogy mindenhova eljussanak a cuccok.
    Jött ki valami mostanában ilyen stilusban?
  • Carlos
    Pár saját kép kedvcsinálónak:

• Carlos
    Látom nálam ez a karácsony tájéki Pharaoh-zás lassan hagyomány lesz. :)
    Megint ezzel játszom. :)
  • Carlos
  • 42nd Intruder
    Megvolt ;)
  • Carlos
    Itt az idő elővenni ezt a jó kis játékot és tolni egy hanygyányit.
  • modiga
    Hogy őszinte legyek, amíg te nem kérdezted, én nem is néztem a méretét. Meg sem fordúlt a felyemben, hogy ez nem egy teljes játék hiszen épp egy olyan oldalról töltöttem, amit te is említesz.
  • Hay #46
    Amúgy.. ugye nem gondoltad komolyan, hogy kb. 5 mb méretű egy játék...