166
Pharaoh játék
-
Hay #45 Torrent oldalakon tuti, hogy megvan! -
#44 Valamivel több mint öt. Akkor ezzel ezek szerint nem játszok, de sajnos azzal sem amit a TESCO-ban veszek, mert ott sincs. Akkor ezek szerint marad a türelem, hátha egyszer valahonnan meg tudom szerezni. A megeup.-on is van, el is kezdtem onnan is letölteni (ez nagyobb méretűnek is látszik, talán ez lenne az igazi), de ott meg nem aktív az utolsó csomag. Így aztán az sem ér semmit. SAJNOS! Mindenesetre köszi, hogy megpróbáltatok segíteni!!! -
Hay #43 ez nem a teljes játék...
az első ugye update, a második nálam a magyarításhoz kellett anno, a harmadik meg bónuszküldetés. Összesen hány mega e három fájl??? -
#42 si pharaoh update en 11 12 exe
si pharaoh enhancepack en.exe
si pharaoh bonusmission toskha.exe
És előttük olyan az ikon mintha egy számítógép lenne. -
Hay #41 Mi a nevük az exe-knek? -
#40 Jézus!!
Hát akkor mindent bocs. Már megyek is!! Köszi az ötletet!! -
Lyan Kyj #39 sztem vedd meg teszkóba 990-ért, lazán megéri! -
#38 Sziasztok!!/ha még jár erre valaki/
Én most töltöttem le a pharaot, de kicsomagolás után kaptam egy pdf-t és 3 exe-t.De sajnos egyik sem indítja az installációt, mert azt írja, hogy "Pharaoh game folder not fund. Unable to continue." De ezek az exe-k nem is olyanok amiket szoktam látni, hanem mintha egy számítógép lenne (ugye nem igazán érthető?) Vagy ezeket a rapidshare-ról töltött dolgokat nem úgy kell alkalmazni, mint a többit????
Ha valaki rá ér segítsen nekem! Köszike -
Gerimaster #37 én nem tudtam letölteni!!Nem tom hogy kell!!Béna vok!!Mondjátok már el hogy ekll!!!Thx -
Hay #36 Persze torrenten lehet, hogy nem kell "log in", de sztem 1-2 perc alatt megtalálod, már ha keresed. -
Hay #35 Talán itt.
Amúgy fél perc sem volt a gugliban... -
Gerimaster #34 Csá!!Honnan lehet letölteni a pharaoh enhancement pack-et???pls írjatok!!thx -
59th LeFty #33 Nem az kellett, be kellett volna raktározni a piramisba a túlvilági élet elengedhetetlen kellékeit, mint 1000fa és 15 gránittömb -
#32 Nyugi én olvasom :D Javításokat feltetted? Ne kérdezd melyik a legutolsó, annó 1 éve volt fent a game patchelve utoljára.... -
59th LeFty #31 Üdv Urak! Hasonló cipőben járok, elővettem én is újra a Pharaoh-t, de van egy kis nyűgöm. Az első közepes lépcsőpiramis építésénél minden feltételt teljesítettem, mégsem enged tovább Egy valamit észrevettem: A Monument Rating 19/19-es, de az oszlopfő még nincs fenn a helyén... ennyi. Valakinek ötlet?
Előre is kösz. Remélem valaki olvasgatja ezt a topicot mostanában :) -
Lyan Kyj #30 Elővettem e régi gyöngyszemet, és ismét megragadott!:) Letöltöttem hozzá az enhancement pack-et is, van benne pálya-generátor is:) -
atuci #29 kód:
ctrl+alt+shift+c
Pharaohs Tomb szintugrás
Treasure Chest 1000 pénz
Living Large lakóhelyek fejlesztése
Fury of Seth hadihajók elpusztítása
Mockattack1 földi támadás a város ellen
Mockattack2 vízi támadás a város ellen
Hippo Stomp vízilótámadás a város ellen
Side Show vízilovak számának növelése
Bounty árvíz növelése*
Mummys Curse árvíz csökkentése*
Pharaohs Glory az export növelése egy évre**
Bird of Prey az export csökkentése egy évre**
Supreme Craftsman raktár a maximumon***
Noble Died a hajóácsok, a takácsok és az ékszerészek alapanyagainak feltöltése***
Typhonian Relief a katonák védelme****
Seth Strikes a katonák elpusztítása****
Cat Nip feltöltött házak és bazárok*****
Kitty Litter dögvész a városban*****
Ramsees I ?
Life From Death kétszeres aratás*
Underworld a farmok elpusztítása*
Big Dave a gyárak elpusztítása***
Grenow a raktárak elpusztítása***
Spirit of Typhon védelem a támadók ellen****
* Ha Osiris az imádott a városban
** Ha Ra az imádott a városban
*** Ha Path az imádott a városban
**** Ha Seth az imádott a városban
***** Ha Bast az imádott a városban
-
#28 Te asztán tudod... -
#27 A Pharao a világ (talán) Legszarabb játéka. Aki ilyennel játszik meg is érdemli -
#26 Nem unatkoztam, csak szeretem...
Az a baj, hogy nekem nem jönnek be ezek a agyon 3D-zett stratégiák.
A rollercoaster 3-al is csak szenvedtem. valahogy nem olyan filinges, mint a jó kis izometrikus gagyiság.
Amúgy most volt egy hejre kis bepöccenésem...:
3500-as populációm az alacsony bérek miatt leesett 600-ra. Érdekes volt helyrehozni a dolgot, de sikerült. Nagy nehez, k***va anyázások közepette. De megérte... :) -
#25 Hello!
Ezekszerint nagyon unatkoztál :)
Nem valami bonyolult és elég hamar unalmassá válik ,de talán egyetlen próbát megér ,ha még nem próbáltad :
Children Of The Nile
Nekem a ZooTycoon2 -höz hasonló FPS mód tetszik benne ,frankó ,hogy ott sétálhatsz a városodban a néped között. -
#24 Két évre az előző kommentemhez meginnt elővettem a játékot és előröl elkezdem végigjátszani!
PHARAOH POWER!!!
Build a City, Defend an Empire, Charm the Nile! -
#23 Én már vigignyomtam. Most a Cleopatra-t nyomom... :)
Klassz nagyon.
So, what can I do for ya? -
Nikau #22 Hali!
Nem tud valaki egy oldalt,ahonnan le lehetne tölteni a Pharaot?
thx