166
Pharaoh játék
  • Dietrich
    akkor ezt megpróbálom így..
    -pharaoh
    -enhancement pack(ok)
    -cleopatra.
  • Carlos
    Szerintem a patch-ek nem kellenek.
    Szóval amit javallok:
    -pharaoh
    -enhancement pack(ok)
    -cleopatra.

A magyarításnak se látom értelmét, mert olyan egyszerű, mint egy bot. Csak az istenségek viszonyát kell kiszótárazni és azzal el is van az ember. :)
  • Dietrich
    az a poén az egészbe, hogy a magyarositáshoz meg kellene az enhancement pack :)
    vagy töröljem le és kezdjem a pharaohvalm patcheljem, utána menjen a cleopatra föl és annak a patche?
  • Carlos
    lehet, hogy a cleopatra-val akad össze.
  • Dietrich
    végül is ellesz azal a 38 Pharaoh meg 18 Cleopatra pályával :)
  • Dietrich
    bármelyikpackot raknám fel amit a neten találtam ezt a hibát dobja ki:

http://www.sierrahelp.com oldalon találtam a patcheket pedig.
  • Carlos
    Sajna nemtom, hogy miről van szó, nem igazán tettem fel ezeket. Szerintem a kampánnyan simán el lehet lenni hónapokig is.
  • Dietrich
    hát nem..
    valami mission1.pak keres..
  • Dietrich
    ha minden igaz ez lesz az
  • Dietrich
    Nekem is detto.
  • Dietrich
    nincs gubanc de kérdezek :)
    leszedtem a pharaoh enhancement pack-et a#35-ös hsz-ből.
    viszont a név PharaohEnhancementPack2 nem is települ mert keresi az 1-t.
    na az meg nem találom. Ha ki is ad valamit a kereső az vagy már rég törölt oldal vagy ez a 2-es verzió.
  • Carlos
    no, akkor örülök, hogy sikerült.
    Nekem ilyenem van:
  • Dietrich
    ezt NEM írtam...
  • Dietrich
    Pharaoh felment,tesztelem oké elindul.
    Cleot is felrakom,teszt hiba üzi ft_thunk kernel32.dll
    gugliba be..
    "Unable to load function: FT_Thunk (KERNEL32.dll)
    Miután magyar oldalakon nem találtam megoldást, körbenéztem az olaszoknál, mivel anno én ott vettem.
    Az egyik fórumon megtaláltam a megoldást.
    A jobb egérgombbal katt az ikonra, majd a tulajdonságokra, és végül azon belül a kompatibilitásra.
    Bár nekem XP-m van a windows2000 beállítást javasolták a futtatáshoz, és valóban tökéletesen működik vele."

most már oké:)
    az sp3xp 32 bites ezt ben írtan.
  • Carlos
    nm, ha valami gubanc van szólj.
  • Dietrich
    Thx.
  • Carlos
    Nekem nem kellett semmi patch, semmi különleges dolog. Annyi, hogy én amikor felteszem a Pharaoh-t, akkor felteszem utána a Cleopatra kieget is nyomban. Semmi kompatibilitást nem kell állítani, megy rendesen.
    (XP 64 bit)
  • Dietrich
    Hali.
    Nekem is ez van meg gyári cd-n.
    De utoljára win98-as gépen futott.
    Mit kell telepíteni patcheket SP3-as xp-hez és linket is kérnék ha tudsz adni?
    Gyerekem kitalálta rakjam fel a gépére...annó az asszony játszott még vele ;)
  • Carlos
    Az az igazság, hogy sose néztem. Attól függ, hogy a pálya építője engedélyezte-e vagy sem.
  • lacibacsi
    Szia!
    És az egyedi küldetéseknél megjelennek a Cleo extra dolgai?
  • Carlos
    Nekem még a régi öreg 2 CD-s verzió van meg. Ott telepíted a Pharaoh-t, majd a Cleo-t.
    A story ott is a Pharaoh-val kezdődik és ha azt végigtoltad akkor jön a Cleo. (esetleg egy mentéssel megoldhatod ennek átugrását).
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Régen nem szólt senki a témához... hátha majd most...

Felraktam a gépemre a "Pharaoh with Cleopatra" változatot. Ebben egy képfájlban van meg a két játék (PharCleo.iso) és egyben is telepíthető.

A Cleopatra leírásaiban olvastam, hogy a történet valamennyi küldetése egyedi küldetésként is játszható. Az egyedi küldetések között látható is egy csomó új (feltehetően a Cleopatra-hoz kapcsolódó) pálya, azonban a Cleopatra-ban új elemek (ipar, szobrok, emlékművek) egyiknél sem érhetők el. A Pharaoh Heavens-ről letöltöttem város mentést a Cleopatra-hoz. Ezt betöltve a játékba szépen láthatók az új épületek, amlékművek, de a menüből ekkor sem érhetők el. Ha kikapálom valamelyiket, akkor meg vissza sem lehet már vonatni a törlést, nem tudja visszacsinálni.

A másik kérdésem: a történelmet nem lehet csak a Cleopatra-n végigvinni? Mert indításkor az eredeti Pharaoh történelem indul. Cleopatra csak ennek végigjátszása után lehet? Akkor az még naggyon messze van... :(

Azért kérdezem mindezeket, mert korábban csak a "sima" Pharaoh volt a gépemen. Egyszer próbálkoztam a külön lemezes Cleo feltelepítésével, de valamiért az xp nem szerette. Ezért is örültem meg ennek a változatnak, ahol a kettő egyben van. Már csak az a kérdés, hogy tényleg egyben van-e...?!
  • Carlos
    Akkor idén is adjunk neki. Elkezdtem megint. :)
  • Carlos
    Azért azt tudja mi az a resentful meg pleased... Kábé másra nem is kell.
  • Tetsuo
    Mondjuk a sztaki szotar nem a legjobb.. de kerdezz nyugodtan. ;)
    Sajna nekem a jatek nem megy.. vmiert nem muxik a laptopomon.
  • vikus32
    Oks.akkor majd próbálkozok.Köszi a segítséget!
  • Carlos
    TÉK!
  • Carlos
    Ne mondd már!
    Használd a SZTAKI szótárat. Kábé 10 szót kell tudni (istenek állapota), azt kiirod egy papirra és annyi.

Egy Fallout -ot vagy egy Mass Effect -et megértem, hogy magyarítani szeretnél, de azért a Pharaoh nem egy olyan játék amit nem lehet kiszótárazni.

p.s.: Ha nagyon nem megy kérdezz!
  • vikus32
    Valószínűleg a magyarosítás szar mert egy ideig anélkül játszottam és addig nem volt semmi gáz.Nem tudsz esetleg valamilyen más magyarosítást??Mert anélkül azért elég nehézkes a játék.
  • Carlos
    Szar a magyarítás szerintem.
    Próbáld ki, hogyha nem tolod fel a magyarítást akkor is elszáll?
    Ha nem, akkor a magyarítás szar. Ha igen akkor a játékoddal van valami.
  • vikus32
    Sziasztok!
    Ha vk még jár erre a fórumra pls segítsen!Olyan gondom van,hogy ha ráteszem a magyarosítást és elakarom indítani a történeti részt akkor ahogy bejönne a térkép kilép és kiírja,hogy a program leáll,viszont ha ilyen külön küldetésre megyek akkor meg nincs semmi baja.Előre is köszönöm!
  • Carlos
    Nem igazán. Ami megjelent azok sokkal gagyibbak voltak ennél.
    Én a Ceasar 3-at is gyorsan meguntam, ezt meg majdnem minden évben végigtolom egyszer.
  • Hay #94
    Nem újabb lényegesen, de a Caesar 3 is ilyesmi. Meg én pl. ide sorolnám a Settlers sorozatot is (nemsokára megjelenik a legújabb, 7-es verzió), de tényleg, jelent meg ebből a "fajtából" az utóbbi években?
  • Tetsuo
    :) Tud vki ehhez hasonlo ujabb jatekot?
  • Carlos
    Pedig még a hint is mondja, hogy kattints ide! :D
  • K Ace
    Megvan ezer köszi. Basszus erre 2 nap alatt nem jöttem rá :D
  • Carlos
    Áhhhhááá!!!
    az uccsó képen kattogj az importálható szövegre, és állítsd be, hogy mennyit szeretnél importálni!
  • K Ace
    kép 1

kép 2

kép 3
  • Carlos
    A raktárnál beállítottad hogy fogadja a téglát?
    Tudnál postolni pár screenshotot hogy megkönnyítsük a dolgokat?
  • K Ace
    Szárazföldi a város, enyém is, meg a másik is. Építettem raktárat, hogy kifejezetten csak téglát fogadjon. Amugy a "központi" úton jönnek kereskedők, és árulják a téglát is, csak ha rájuk kattintok, akkor azt írja, hogy itt nincs mivel kereskednie, és megy tovább. A kereskedelmi felügyelőnél is bevan állítva, hogy téglát importálja.