166
Pharaoh játék
-
#126 akkor ezt megpróbálom így..
-pharaoh
-enhancement pack(ok)
-cleopatra. -
#125 Szerintem a patch-ek nem kellenek.
Szóval amit javallok:
-pharaoh
-enhancement pack(ok)
-cleopatra.
A magyarításnak se látom értelmét, mert olyan egyszerű, mint egy bot. Csak az istenségek viszonyát kell kiszótárazni és azzal el is van az ember. :) -
#124 az a poén az egészbe, hogy a magyarositáshoz meg kellene az enhancement pack :)
vagy töröljem le és kezdjem a pharaohvalm patcheljem, utána menjen a cleopatra föl és annak a patche? -
#123 lehet, hogy a cleopatra-val akad össze. -
#122 végül is ellesz azal a 38 Pharaoh meg 18 Cleopatra pályával :) -
#121 bármelyikpackot raknám fel amit a neten találtam ezt a hibát dobja ki:
http://www.sierrahelp.com oldalon találtam a patcheket pedig. -
#120 Sajna nemtom, hogy miről van szó, nem igazán tettem fel ezeket. Szerintem a kampánnyan simán el lehet lenni hónapokig is. -
#119 hát nem..
valami mission1.pak keres.. -
#118 ha minden igaz ez lesz az -
#117 Nekem is detto. -
#116 nincs gubanc de kérdezek :)
leszedtem a pharaoh enhancement pack-et a#35-ös hsz-ből.
viszont a név PharaohEnhancementPack2 nem is települ mert keresi az 1-t.
na az meg nem találom. Ha ki is ad valamit a kereső az vagy már rég törölt oldal vagy ez a 2-es verzió. -
#115 no, akkor örülök, hogy sikerült.
Nekem ilyenem van:
-
#114 ezt NEM írtam... -
#113 Pharaoh felment,tesztelem oké elindul.
Cleot is felrakom,teszt hiba üzi ft_thunk kernel32.dll
gugliba be..
"Unable to load function: FT_Thunk (KERNEL32.dll)
Miután magyar oldalakon nem találtam megoldást, körbenéztem az olaszoknál, mivel anno én ott vettem.
Az egyik fórumon megtaláltam a megoldást.
A jobb egérgombbal katt az ikonra, majd a tulajdonságokra, és végül azon belül a kompatibilitásra.
Bár nekem XP-m van a windows2000 beállítást javasolták a futtatáshoz, és valóban tökéletesen működik vele."
most már oké:)
az sp3xp 32 bites ezt ben írtan. -
#112 nm, ha valami gubanc van szólj. -
#111 Thx. -
#110 Nekem nem kellett semmi patch, semmi különleges dolog. Annyi, hogy én amikor felteszem a Pharaoh-t, akkor felteszem utána a Cleopatra kieget is nyomban. Semmi kompatibilitást nem kell állítani, megy rendesen.
(XP 64 bit) -
#109 Hali.
Nekem is ez van meg gyári cd-n.
De utoljára win98-as gépen futott.
Mit kell telepíteni patcheket SP3-as xp-hez és linket is kérnék ha tudsz adni?
Gyerekem kitalálta rakjam fel a gépére...annó az asszony játszott még vele ;) -
#108 Az az igazság, hogy sose néztem. Attól függ, hogy a pálya építője engedélyezte-e vagy sem. -
#107 Szia!
És az egyedi küldetéseknél megjelennek a Cleo extra dolgai? -
#106 Nekem még a régi öreg 2 CD-s verzió van meg. Ott telepíted a Pharaoh-t, majd a Cleo-t.
A story ott is a Pharaoh-val kezdődik és ha azt végigtoltad akkor jön a Cleo. (esetleg egy mentéssel megoldhatod ennek átugrását). -
#105 Sziasztok!
Régen nem szólt senki a témához... hátha majd most...
Felraktam a gépemre a "Pharaoh with Cleopatra" változatot. Ebben egy képfájlban van meg a két játék (PharCleo.iso) és egyben is telepíthető.
A Cleopatra leírásaiban olvastam, hogy a történet valamennyi küldetése egyedi küldetésként is játszható. Az egyedi küldetések között látható is egy csomó új (feltehetően a Cleopatra-hoz kapcsolódó) pálya, azonban a Cleopatra-ban új elemek (ipar, szobrok, emlékművek) egyiknél sem érhetők el. A Pharaoh Heavens-ről letöltöttem város mentést a Cleopatra-hoz. Ezt betöltve a játékba szépen láthatók az új épületek, amlékművek, de a menüből ekkor sem érhetők el. Ha kikapálom valamelyiket, akkor meg vissza sem lehet már vonatni a törlést, nem tudja visszacsinálni.
A másik kérdésem: a történelmet nem lehet csak a Cleopatra-n végigvinni? Mert indításkor az eredeti Pharaoh történelem indul. Cleopatra csak ennek végigjátszása után lehet? Akkor az még naggyon messze van... :(
Azért kérdezem mindezeket, mert korábban csak a "sima" Pharaoh volt a gépemen. Egyszer próbálkoztam a külön lemezes Cleo feltelepítésével, de valamiért az xp nem szerette. Ezért is örültem meg ennek a változatnak, ahol a kettő egyben van. Már csak az a kérdés, hogy tényleg egyben van-e...?! -
#104 Akkor idén is adjunk neki. Elkezdtem megint. :) -
#103 Azért azt tudja mi az a resentful meg pleased... Kábé másra nem is kell. -
#102 Mondjuk a sztaki szotar nem a legjobb.. de kerdezz nyugodtan. ;)
Sajna nekem a jatek nem megy.. vmiert nem muxik a laptopomon. -
vikus32 #101 Oks.akkor majd próbálkozok.Köszi a segítséget! -
#100 TÉK! -
#99 Ne mondd már!
Használd a SZTAKI szótárat. Kábé 10 szót kell tudni (istenek állapota), azt kiirod egy papirra és annyi.
Egy Fallout -ot vagy egy Mass Effect -et megértem, hogy magyarítani szeretnél, de azért a Pharaoh nem egy olyan játék amit nem lehet kiszótárazni.
p.s.: Ha nagyon nem megy kérdezz! -
vikus32 #98 Valószínűleg a magyarosítás szar mert egy ideig anélkül játszottam és addig nem volt semmi gáz.Nem tudsz esetleg valamilyen más magyarosítást??Mert anélkül azért elég nehézkes a játék. -
#97 Szar a magyarítás szerintem.
Próbáld ki, hogyha nem tolod fel a magyarítást akkor is elszáll?
Ha nem, akkor a magyarítás szar. Ha igen akkor a játékoddal van valami. -
vikus32 #96 Sziasztok!
Ha vk még jár erre a fórumra pls segítsen!Olyan gondom van,hogy ha ráteszem a magyarosítást és elakarom indítani a történeti részt akkor ahogy bejönne a térkép kilép és kiírja,hogy a program leáll,viszont ha ilyen külön küldetésre megyek akkor meg nincs semmi baja.Előre is köszönöm! -
#95 Nem igazán. Ami megjelent azok sokkal gagyibbak voltak ennél.
Én a Ceasar 3-at is gyorsan meguntam, ezt meg majdnem minden évben végigtolom egyszer. -
Hay #94 Nem újabb lényegesen, de a Caesar 3 is ilyesmi. Meg én pl. ide sorolnám a Settlers sorozatot is (nemsokára megjelenik a legújabb, 7-es verzió), de tényleg, jelent meg ebből a "fajtából" az utóbbi években? -
#93 :) Tud vki ehhez hasonlo ujabb jatekot? -
#92 Pedig még a hint is mondja, hogy kattints ide! :D -
K Ace #91 Megvan ezer köszi. Basszus erre 2 nap alatt nem jöttem rá :D -
#90 Áhhhhááá!!!
az uccsó képen kattogj az importálható szövegre, és állítsd be, hogy mennyit szeretnél importálni! -
K Ace #89 kép 1
kép 2
kép 3 -
#88 A raktárnál beállítottad hogy fogadja a téglát?
Tudnál postolni pár screenshotot hogy megkönnyítsük a dolgokat? -
K Ace #87 Szárazföldi a város, enyém is, meg a másik is. Építettem raktárat, hogy kifejezetten csak téglát fogadjon. Amugy a "központi" úton jönnek kereskedők, és árulják a téglát is, csak ha rájuk kattintok, akkor azt írja, hogy itt nincs mivel kereskednie, és megy tovább. A kereskedelmi felügyelőnél is bevan állítva, hogy téglát importálja.