1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
  • admi
    és másik gépben is próbáltad?
  • varrogyula
    Igen. Probáltam csak önmagában is. Miután a hozzáadott cd-ét felinstalláltam az XP beindulása után ezt a hibaüzenetet irja ki: ERROR:TV Tuner card initialization failed!
  • admi
    próbáltad mindegyik pci slotban?
  • varrogyula
    Sziasztok!
    AVerTV GO 007 FM Plus TV tuner kártya.
    Az a problémám, hogy az Abit be6-II alaplapom semmiképp nem ismeri fel a belehelyezett AVerTV GO 007 FM Plus TV tuner kártyát. Mi a probléma oka?
    Mint multimédiás eszközt nem írja ki semelyik pci slot- ban! Mivel akadhat össze?
    A probléma az hogy a gép bekapcsolása után lefutnak a tesztek majd kiírja az ezközöket. De a multimédiás ezkőzből kettőnek kellene szerepelnie. Ezzel szemben csak a hangkártya szerepel.INTEL P3 1000 Mhz. ABIT BE6-II 440BX chipset + HPT370 RAID CONTROLLER.Az oprendszer pedig XP.
  • The Fugitive
    Tudom sok lesz a kérdés... :D
    Leadtek Winfast Tv2000Xp expertnél a PIP funkció kimerül annyiban, hogy a már felvett anyagot nézhetem pipben, vagy én nem találtam meg azt a funkciót, hogy két élő adás fusson PIP módban... ??
  • The Fugitive
    jah és még azt is jó lenne tudni, hogy hogyan lehet finomhangolni!!??
    mert ha rámegyek egy csatornára, és rákattintok az edit gombra, akkor behozza, hogy hány hertzen is megy, át is tudom írni, csak épp nem változik semmi, ha az okéra kattintok, marad az eredeti frekvencia!
  • The Fugitive
    Hy!
    na sikerült egypár dolgot megcsinálni, viszont még most is van vele gondom.
    ha felvételt csinálok, kép az van, de nincs alatta hang! hogy kell beállítani, hogy hangot is vegyen?
    Leadtek Winfast Tv2000Xp expert
    meg van olyan oldal, ahol le van irva hogy a csatornák milyen frekvencián mennek? mert egypár csatornát nem talált meg, köztük rtl klub, viva stb..
  • admi
    És azt is kérdezném, hogy milyet tv kártyát ajánlotok?
  • admi
    Nekem is lenne pár kérdésem. Szóval már rég óta akarok egy TV tunert, leginkább USB 2.0-ásat. MA vettem egy Pinnacle PCTV 50e-t, de nem valami jó. Először is a csomagoláson, meg a tartozékkokn látszik, hogy ezt már vlaki használta, mert szöszö-hajas. A papír CD tok is gyűrött és a kinyitás nyomai is látszanak. Ok, gondoltam azért kipróbálom, mit tud. sanos egy adót sem talált meg, és a programban a sok lehetséges hardver között nem ajánlja fel az 50e típust. Szóval elég gagyi.

Hallottam, hogy a WinXP sp2 nagyon mostohán kezeli a TV tunereket. A kérdéesm az lenne, hogy ez okozza, vagy alapból ilyen kártyát sóznak az emberre 20E forintért?
  • Mik
    Nekem expert van és bevállt!
  • vjanika
    Helló mindenki!

Van valakinek tapasztalata(jó és rossz is érdekelne) a következő TV tuner kártyákkal:
    Leadtek TV2000 Expert
    Leadtek DV2000XP

Illetve érdemes-e kifizetni a 4000Ft-al többet a VD-ért?

Előre is köszönöm.
  • The Fugitive
    Hy!
    kaptam egy Leadtek Winfast Tv2000XP Expert típusú Tv-kártyát és lenne pár kérdésem!
    az első mindjárt az, hogy: ha elindítom, csak kék képernyő jön be. megkerestetem vele a csatornákat, jó, csak párat hagy ki (2-3db), és a kép minősége is jó. viszont ha kilépek belőle, akkor elfelejti a beállításait. ha visszalépek, megint csak kék képernyő, és újra meg kell vele kerestetni a csatornákat. sorry a lámaságért, de nem értek én ehhez. persze még leirást sem kaptam hozzá, csak szlovákul... (ha még angol lenne)
    a másik pedig az, hogy van egy mikrofonos fejhallgatóm, és ezt állandóan elállítja. ha egyszer elindítom a Winfast pvr progit, akkor a mikrofonomnak szevasz van... (meg elég halk a mikrofonom, hol lehetne ezen állítani?) vezérlőpult/hangoknál már próbáltam
    ha pedig felvételt készítek, képet vesz fel, de hangot nem!! pls help, hogyan kell beállítani!
    jah meg azt hol tudom megnézni, hogy melyik itt nálunk a legjobb beállítás? gondolok én itt arra hogy Pal-B, Pal-B/D, Pal-D...
    thx
  • kovy79
    iuVCR, nekem is ez volt fent a Pixelview kártyámhoz.
    Nálam tökéletesen ment (a gyári progi tényleg egy rakás...)
  • Willi Betz
    hiba
  • Willi Betz
    Helló mindenkinek!
    Van nekem egy mercury TV kártyám de mikor felakarok venni műsort akkor csak 800mb körül vesz fel maximum és utána ezt a hibát írja ki:
  • Norby86
    Szisztok.
    Van egy pixel view playTV pro-m, Bt878 chippel. A gondom az hogy a gyárilag hozzá való programmal szemcsés a kép. Letöltöttem már sok programot,de eggyikkel se ment. Aztán nemrég hallottam van ez a Chris-TV nevü program. Letöltöttem,de mindig kifagy tőle az xp-m. Tuner hiba lehet? Vagy a program ilyen ócska? Valaki tud Bt878-ra valami tuner progit,ami szépképet ad?
  • gabber_saviola
    nah most szedtem le a tuneremhez új zsír drivert megnézem van-e vmi javítás
  • gabber_saviola
    hát az érdekes, mert nálam ilyen a szar
  • biomage
    igen
  • biomage
    ha kérsz még szart tudok rakni
  • gabber_saviola
    és ez a jó???
  • biomage
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    az a gáz hogy az én képeim egy 881-es chippes tunerral készültel, és ennek nem olyan jó a képe mint a 878-nak, nincs hozzá jó driver még
  • gabber_saviola
    aha
  • biomage
    milyen csarornát szurjak be jót
  • gabber_saviola
  • biomage
    ok
  • gabber_saviola
    nyomsz még egy képet?
  • biomage
    a szar csatorna
  • gabber_saviola
    és ez a jó vagy ez a szar adás?
  • biomage
    kicsit megszabtam a képet
  • gabber_saviola
    érdekes adás :D
  • biomage
  • biomage
    szevasztok
    Nekem egy pinnacle pctv kártyám van és keresek dekodert amivel jól láthatom a
    következö csatornákat A+ / HBO / MTV / Discovery SCI /
  • BBking
    Tehát a tv kártyát kell összekötni a hk-val.
  • BBking
    A hangkártyára.
  • gabesz752
    Sziasztok. Vettem egy pctv stereo kártyát, de nem tudom, hogy hova kell kötni az audio kábelt.Így tv-nél nincs hangom. Nagyon fontos lenne. Előre is köszi.
  • [Jakuza]
    Azokat a kartyakon amiken a mar elavult BT8x8-as chipek vannak keruld el messzirol.
    Hauppauge WinTV-PVR-150 egy turheto kartya korulbelul br: 20k az ara.
  • paulair
    Sziasztok,segitseget kernek. Tv-kartyat szeretnek venni, csak nem tudom,hogy melyik erne meg. pinnacle,leadtek,winTV-pvr...lehetoleg 20eft alatt. koszi:)