1130
Milyen TV kartyat erdemes szerintetek venni?
-
#970 ez beteg.
rejtett információ ( szöveg ) videóalá illesztése ( filter ... ) -
#969 "Short audio samples" a kulcs, cikk szerzője szerint -
#968 iuVCR beállítása hogy szinkronban maradjon a hang:
-
#967 összehasonlító táblázat felvevő progikról, Kezdőknek érdemes végigfutni! -
#966 Lenne egy olyan kérdésem h az svideo kábel csak a képet viszi át a tv-re, de hangot mivel vagy hogyan lehet átnyomni a gépről a tv-re? -
#965 veszteségmentes codec, 10-30% al jobb mint a Huffyuv -
#964 kis segédlet, ilyen alap FAQ videózáshoz -
#963 Lehet hogy kevés a rendelkezésre álló hely, vagy memória ... -
Yossi #962 sziasztok
vettem egy leadtek winfast tv usb II deluxe-t. az a bajom vele, hogy ha mentenek 8time shiftnel is), akkor behalasztja az egesz gepet. olyan mintha muvelne vmit, hang van is, kep nincs, a proci meg 100-on.
Joco -
susubaba #961 5.9
-
susubaba #960 Neked is volt ilyen? -
#959 Szerintem nem tudnak mit csinálni vele, gyárilag ilyen az összes, talán valami software hiba lehet ...
Esetleg próbáld meg másik verziójú driverrel.
Most melyik van fent? -
susubaba #958 Akkor vigyem vissza mert szar? -
#957 Nálam is előfordul néha, szvsz ez típushiba, néha a kép vált át fekete-fehérre, hasonló módon ... -
susubaba #956 XP-t használok.
Lehet hogy valakivel leszedetem és újra telepitetem.
Akkor minden kiderül.
-
#955 ha bizonytalan vagy benne akkor teszteld meg jobban, hogy tudjál rá hivatkozni.
újabb kész linux disztibúciók alapból kezelik, ha azzal megnézed akkor driver hiba kizárva pl.
vagy másik oprendszert teszel fel ( pl. win 2000 et), és ott megnézed..
télleg, XP-t használsz? -
susubaba #954 De igen , csak szerintem ki fognak találni valamit pl:semmi baja csak nem értek hozzá!
Vagy a nők mit értenek hozzá stb... -
#953 cseréld vissza. már egy hónapja ez a gondod, nem? -
susubaba #952 Sziasztok!
Vettem 1 pinnacle pctv stereo tv kártyát.
A baj az ha bekeacsolom akkkor 1-2 mp-re van hang utána néma lesz.
ha elkapcsolom 1 másik csatornára akkor már van hang.
Miért van ez? Időzitett felvételnél így nincs hang:((
Ja és ha kikapcsolom akkor még van hang,akkor azt csinálom , hogy még egyszer megnyitom és ujra lekapcsolom.
Kérlek benneteket segítsetek!
Köszi:
Réka!
-
#951 nem tud vki linket a ChrisTv 4.5 pro töréséhez? -
izb #950 Ezt próbáld ki!10000ft a Digitalmind-nél!
Asus Silicon WDM video Capture
Király cucc!
Itt egy link róla!
Asus silicon WDM video capture card -
#949 A pci - miatt nem szaggathatna, mivel a legtöbb tuner kártya pci-os.. ( kiv ugye a VGA + tuner párosítás )
Próbáld meg Win98 al, lehet hogy az xp annyira nem szereti. ( esetleg vmilyen komapktabb linuxot, amiben támogatják a tuner kártyát alapból pl. Uhu ) -
#948 Leadtek Tv2000 -
#947 Routeren! -
#946 Figyeljetek már, megint itt vagyok,
kérdeznék már pár dolgot.
Ti hogyan osztanátok szét az internetet több gép között , hálózati kártyás funkción kívül?
És TV kártyáról mi a véleményetek, milyet javasoltok, milyen márka, és melyik tud jó jelt összehozni? -
petrovka #945 Hello Mindenki!
Van egy ATI TV Wonder PCI-s tunerkártyám. WinXP alatt a következő problémát nem sikerült eddig megoldanom:
folyamatosan kihagy a hang, mondhatjuk akadozik, szaggat a hangja,
kb 1 mp-ig szól, 1 mp-ig nem. Az ATI legfrissebb illesztő drivereivel,
WinXP SP1-el, 2-vel és mindennel próbálkoztam már. Tudom már nem mai darab, de még úgy használnám. Kérlek, ha tudsz megoldást, várva várom. -
#944 és az mindegy hogy a bejövő jel digitális? nem kell hozzá átalakitó vagy valami huncutság? mégis melyik tv kártya tudná ezt kezelni? mert nézegettem a minap és van külön erre egy skystar2-es nevezetü kari. ami pont a digitális műholdas adások lementésére szolgál. viszont azt is hallottam, hogy a beltéri egységben is valami hasonló kari van és ezek együtt nem férnek meg. lehet hülyeség de már tényleg nem tudom mi lenne a legjobb megoldás:( -
#943 Ha a műholdvevőt rákötöd akkor persze hogy tudsz vele felvenni, azt, amit az fog ...
Vagy van műholdvevős kártya is, csak annak "kicsit" magasabb az ára ... -
#942 nah, valaki?:) -
#941 tv kártya vásárlás előtt állok. nem nagyon ástam bele magam a témába még de szeretném megkérdezni, hogy műholdas adásokat is lehet e felvenni vele? upc-s műholdas cuccom van, szóval lehet arról is felvenni vagy csak a sima földi adókról? vagy ha nem lehet milyet kell vennem, hogy lehessen? köszi a válaszokat! -
#940 Sajnos nem tudom, de érdekelne engem is műholdas csatornák gépen dekódolása.. pl. azt amit MPEG-2 ben sugároznak hogy lehetne gépen dekódolni, hasonlók.
Az hogy a beltéri kikerülhető-e, sztem nem, mivel a parabola és a beltéri között pár gigaherzes tartományban mozognak a jelek, a tunerkártya =( földi adók / kábel ) 30 Mhz tól 900 ig működik. Ilyen alapon technikailag alkalmatlan a tunerkártya a beltéri kiváltására.
-
peter31 #939 Ha vannak ilyen és más dekódoló software-k akkor műhold kártyával beltéri nélkül is működne???
Cablecrypt Decoder 2.04
Canopus ProCoder 2.0
-
#938 Sziasztok! Már régóta azzal a problémával küzdök, hogy nincs hang a magyar1, eurosport, dunatv-n. A finomhangolóval nem tudom beálítani, mert pld a magyar1 az UPC szerint nálunk a 215,25Mhz, addig a finomhangolóval csak a 215,22 vagy a215,27Mhz-et tudom hangolni!
PCTV Pro 5,50 -
#937 Mi ez az astra free channels?
vanak magyar adók is köztük?
SkyStar2 digitális tuner kártyát néztem egyébként -
#936 húhh.
leírod az univerzális driver elérését? hátha másnak is kell majd segítség.
thX -
comppi #935 megoldottam, először egy univerzális drivert kellett felrakni, majd utána a tényleges drivereket. Ekkora hülyeséget! -
comppi #934 Bocsánat a mégegyszeri kérdésért!Ne szándékos volt. De azóta elértem azt, hogy a kártyát egy univerzális driver felismeri de még Tv tuner progik nem találnak eszközt! Ekkor mi van? -
#933 nekem visszafele volt kompatibilitási problémám ( xp alatt ment, 98 alatt haldoklott ) megoldást az jelentette hogy külön partíció videózáshoz ( amúgy se árt hozzá tiszta oprendszer ), külön a többi dolognak ( játék + irodai cumók + net .. ) -
comppi #932 Hali!
Új gépembe most tettem bele ezt a Winfast tv 2000-es kártyát és Win 2000 alatt nem működik. De 98 alatt tökéletesen ment, már az összes létező drivert letöltöttem a Leadtek honlapról és még máshonnan is, de alapvatően az a probléma, hogy semmilyen drivert (.inf) nem talál, pedig ott van,s megkérdőjelezi az eszkökezelő. És persze a tuner progi nem talál video capture card-ot.
Tud valaki segíteni?
Ötletem nincs mit kellene mást csinálnom. -
#931 kb. nekem is ilyen, ( vagy talán kicit élénkebbek a szinek ), de függ attól hogy interlac elés be van e kapcsolva, meg milyen színkódolása van. A normál RGB24 nek a legjobb a szín visszaadása, viszont abba felvenni / tömöríteni képtelenség.